Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Фундаментален въпрос. Мога ли да изпия 12 деЦки бирчокa Blue moon на песента "Чашо моя". Да го навра на 20-те години преход....четвъртит, с контра гайка и засилка от 10 км...поне. 

за един такъв мандат се връщам на секундата, после пералнята ще бъде вече завъртяна и ще плакна м*де по цЕл ден с бири и менти :D

едит: и друго се чуда да ГЕ...как така ТЯ може да каже. че ГО обича: http://www.vij-me.com/lifestyle/5453,0-delyan_peevski_harchi_milioni_po_tsveti_yaneva.html

В смисъл и аз бих бил с Опра Уинфри...обаче далеч няма да е щото съм влюбен в нея :D :D :D

Казва, че го обича, защото иначе ще я набедят за курва. :D На някои хора, това, че тя е казала, че го обича им е достатъчно.

Народът - прост..."

Простете, това стихотворение не се учи...Явно на всички им е по-важно пушенето....

А не се ли замисляш, че можеби подписката за пушенето е получила по-голяма гласност и затова има повече попълнили я? Колко човека според теб сядат на компютъра и отваряй сайта за подписките, за да видят какво ново има?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

На фона на това, че има петиции срещу Пеевски, правителството и Болен - не, не се замислям.

По радиото някой

шумно спори.

С кого?

Не знам.

А може би с народа.

Говори си и нека си говори,

нали затуй му плащат хората.

„Държава има,

има власт, която

неспирно бди

за ваште интереси.

Хвърлете лозунга!

Плаката на земята!

Народът е доволен,

сит

и весел.“

Във кафенето

някой се изсекна

и дълго трна

със здравите опинци,

игледа се и каза уж полека:

— Комай ни лъжат

тия синковци.

А и в писанието

писано е божем:

„Глас народен — глас божи.“

И това не се учи.

Не виждаш ли? — Ботев

в очите свети,

та Ботев е тук, при народа.

— Ти падаш и Ботев ни казва:

„Вдигни го!

И дай във ръката му знаме!“

Подавам ръката си,

ти се надигаш

и крачиме рамо до рамо.

— Това е то Ботев.

А ти го усукваш.

Та тук за усукване нема!

Повзри се в живота,

и ето ти Ботев,

и ето ти цяла поема.

А това май все още не е махнато...

Много неща не се учат вече. Отдавна изчезна системата, която учеше подрастващите да използват главите си. Българският и историята ги натикаха в кьошето, тъй като се оказаха маловажни и непотребни знания. За сметка на това, въведоха някакви... неща, дет минават за тестове и са тъкмо по мярка с новата линия. Решаването им не предполага мислене и развиване на логика, а просто попиване на писаното в учебника и казаното от някой със съмнителни педагогически умения. Ама в тва лошо няма, та нали идеята е да се бълват на конвейер тухлички със завидни способности да амкат и акат. И както е тръгнало, в името на добросъседските отношения и една, единна и обединена Европа. Съвсем скоро и в нашите учебници (по подобие на турските) ще пише, че турците са присъствали по нашите земи с единствената цел да ни пазят и помагат, докато ние в черната си неблагодарност и с помощта на чужда империя не сме се разбунтували и те в изблик на човеколюбие и уважение на нашето право на свободна воля не са се оттеглили отвъд Балкана..... И т.н. и т.н.....

А който иска, нека създава деца, които пред очите му да се превръщат в едни перфектно работещи ядящо-серящи механизми, оперирани от разум и съзнание.

Абе гледам по тубата някаква много модна цигуларка с дъбстеб ... свири и разни музики от игри... що не съм впечатлен!? Или просто не съм в таргета?! Някакси ми седи постна тая работа.

Хм, в техномаркет има хепи УЙкенд, дали да не скоча да си взема един геймпад и да троша глави в War Thunder  :online2long:

Ми не, просто ми е най-близкия магазин за такива неща. А тия три лева са една семейна опаковка сладолед ;)

Ред. Извинявай, ти нямаш семейство, не ги разбираш още тия неща :P

Разбирам ги, просто Техномаркет ми е на 10 минути с кола и ако искам да си взема геймпад или нещо друго под 100лв, не бих чакал 5% отстъпка. И без това имам карта за 10% отстъпка, която обаче не важи за промоционалните продукти, като промоцията, която са пуснали за уикенда.

И една семейна опаковка сладолед е 5.99.

Ами на мен ми е на 3мин(буквално) пеша. Геймпадове не ползвам по принцип(предпочитам мишка и клавиатура), но сега ще пробвам първо с падче, а след това мисля да вложа сериозна сума в джойстик. Да не говорим, че освен за пад ще ида и за сладолед, бира и още мента :D

Ха на бас, че има и по 3!

С геймпад е супер приятно да се играе всякакъв вид рейсър, симулатор, футболна игра или от онези на които просто вървиш и блъскаш по противниците. Гледай да е Logitech обаче или Microsoft Xbox 360 controller for PC.

Има бе, как ще няма за 3. То и за по-малко от 3 има, но аз мислех, че за сладолед говорим, а не просто за "нещо, каквото и да е, студено с вода и подсладители".

За ментата е, не за друго ;) Вземам го да посвикна, както вече казах, взех си някакъв боклук за 20лв, сега ще тествам...Ама на виерата е супер...

Чефо, доколкото те познавам, нищо чудно и с Роберто Кавали да тръгнеш, стига да ти осигурява това, дето осигурява на новата си любовница, която между другото е към 52 години по-млада от него...

Тия не ги разбирам демба. Ако е толкова красива - да се хване с някой млад милионер...само, че така като я гледам ще й бъде АДСКИ трудно. А тоя дърт фрол ако няма пари, ще прави секс толкова пъти, колкото аз съм летял в космоса. Ай сиктир...изнервИх се един вид. :D

Именно от 6 цилиндровата печка искам да изолирам "чудото"  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Майтап да не става, знаеш ли колко рязане му ударих на тоя тъп картон докато го напасна приблизително. Все на ми изглеждаше правоъгълна тая кутия (2 пъти съм я вадил) ... мамицата й ... 100 чупки има.

И понеже съм си обяснителен... http://www.gsstroimarket.bg/view/100293.html като питам за туй в Бриколаж/Баумакс няма да ме изгледат като тръба? Нали?! 

Щото естествено изтървах до нас строителните материали за 10мин ... и в неделя предполагам само тия големите ще бачкат.

Тъй и тъй е вече топло и нас лудите ни идват всякакви идеи... 

http://www.youtube.com/watch?v=jchFlsbh8G8

Така... тоя младеж това което показва приличащо на препарат за стъкла, но се слага градински маркуч от едната страна, а в бутилката автошампоан НИКЪДЕ няма такова нещо в Плд. Търсих на всякъде. Само погледи тип "тоя кво е шмъркал" получих. НЯМАЛО такова нещо според големите магазини?!

Ако някой е виждал нещо подобно, моля да сподели от къде.

Ето и професионално направено > 

http://www.autopia-carcare.com/foamaster-foam-gun.html

http://www.chemicalguys.com/Chemical_Guys_EQP_300_Professional_Foam_Cannon_p/eqp_300.htm

Един вид разпенител с резервоар.

А защо просто не си вземеш разпръскваща дюза? Има и други подходящи и евтини решения, но ти все търсиш нещо от тукашен магазин и винаги държиш да го вземеш веднага и на момента, така че не мога да ти бъда полезен... :popcorn:

Нье, нье... аз имам накрайници ... аз искам да е СМЕСЕН шампоана с водата и дректно да го пръскам в/у колата ;)

режеш дупка в една бутилка и пъхаш маркуча. режеш втора дупка и слагаш накрайника. в бутилката наливаш шампоана...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...