w00x Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Същото за което говориш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Дренджули означава бръснене ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 .. заплели някакви доста пораснали косми и се оскубах докато "снеса" едно по-голямо и твърдо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Продължавам да недоумявам относно значението на въпросната дума. Косми ли значи? Или скубане? Или фекалии? Ако беше болд-нал 2-3 думи разбирам ти си болднал всичко освен "и се оскубах", затова с голяма вероятност бих предположил, че дренджули значи скубане. Познах ли? Не бях срещал до момента тази дума, но интересно звучене има Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 http://www.amazon.com/SOHA-Entertainment-Projector-SPV312TV-White-Theater/dp/B00C4O8BEW някой който разбира от проектори да ми даде мнение за това? Утре ще отивам да го вземам. Смятам на двора да си го гледам вечер. Имат и официален сайт > http://www.newsoha.com/index.php?_m=mod_product&_a=view&p_id=320 Аз имам проектор...така на данни изглежда добре - поддържа FullHD, лумените са достатъчно...малко ме притеснява, че е китайски (моят е Филипс), а като знам китайците какви данни понякога поместват, дето нямат много общо с реалността. Не знам, може и да случиш на хубав, макар и досега да съм купил от китайците стотици неща, все още избягвам да взимам високотехнологични уреди, защото не съм сигурен на какво ще попадна - най-"технологичното" нещо, дето досега съм купувал от тях ми е GPS-а, който между другото си работи доста добре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 djado, тва програмистите сте страшна работа.Дренджул е топченцето, което се е получило като ти се е осукало акото в космите на дупето.Бахти. Кви работи ме караш да говоря, сега ще се чувствам зле цяла вечер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 ...Да се отбележи, че това е през amazon.com и все пак има някаква сигурност в цялата работа. Щом амазон са намесени не си оставен на вълците. От друга страна продава се ПРЕЗ амазон а не ОТ та не е много ясно все пак. Ако беше директно от амазон аз бих го взел без да се замислям особено пък ако не ме кефи ще го върна. host-e, хубаво е да се прочете продавача какви са му условията и откъде ще го праща (да не се окаже щатите или китай и да се занимаваш с митници после). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Гагалки му викат по нашия край... Почвам пак Метрото.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 djado, тва програмистите сте страшна работа. Дренджул е топченцето, което се е получило като ти се е осукало акото в космите на дупето. Бахти. Кви работи ме караш да говоря, сега ще се чувствам зле цяла вечер. Ми изразявай се правилно де. Виж как накрая те разбрах - ти какво го караш като някоя жена с недомлъвки... не схващам от намеци аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Аз имам проектор...така на данни изглежда добре - поддържа FullHD, лумените са достатъчно...малко ме притеснява, че е китайски (моят е Филипс), а като знам китайците какви данни понякога поместват, дето нямат много общо с реалността. Не знам, може и да случиш на хубав, макар и досега да съм купил от китайците стотици неща, все още избягвам да взимам високотехнологични уреди, защото не съм сигурен на какво ще попадна - най-"технологичното" нещо, дето досега съм купувал от тях ми е GPS-а, който между другото си работи доста добре... Дават ми много тънка цена... проектора + още една лампа 300лв!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Според мен няма да си на загуба, дори и да не ти допадне, предвид колко струва само резервната лампа - после може да го продадеш и да си избиеш ако не цялата сума, то поне по-голямата част. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 djado, тва програмистите сте страшна работа. Дренджул е топченцето, което се е получило като ти се е осукало акото в космите на дупето. Бахти. Кви работи ме караш да говоря, сега ще се чувствам зле цяла вечер. Ахахахахахахаха, вокса изкърти фаянса на олимпийския басейн! Щях да се задавя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Силно те съветвам да размислиш отновно конзолата. Познати се изръсиха доста за една нова PS3-ка на техния син (хем е 4-5 клас)и в момента си стои и хваща прах. Да, да, дедо, обмислям и твоята идея - ако му взема iPad, със сигурност ще му хареса, и без това ми краде непрекъснато телефона, за да си играе... Причината, поради която ми се искаше да е PlayStation е, че все пак ще стои по-далеч от екрана, /не че ще му разрешавам да се засинява на каквото и да си играе де/ - на колежката ми детето си докара сериозни проблеми с очите от игри, уж го следят да не прекалява... Мен, ако питаш, хич да не сяда да цъка, ама няма как да се избегне и този момент... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 djado, тва програмистите сте страшна работа. Дренджул е ... То не е само до програмистите, щото и аз не я знам, а Гугъл знае единствено това...и то само щото някаква идиотка е решила да си направи профил с това име... Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 djado, тва програмистите сте страшна работа. Дренджул е топченцето, което се е получило като ти се е осукало акото в космите на дупето. Бахти. Кви работи ме караш да говоря, сега ще се чувствам зле цяла вечер. Не само ти ще се почувстваш зле тази вечер - аз какво да кажа, като имам развинтено въображение, та си представих образно всичко... При все, че в случая даже не е нужно въображение, ти си описал достатъчно подробно нещата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Ъъъъъ кво? Кво - Ъъъъ!? Дронджули ве, майна.... Премахват се от очен лекар, щот симптомът, че ги имаш е когат ги скубеш и ти се насълзяват очите..... П.п. Егати необразованият дет си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Започвам да се опасявам, че съм станала bulforum-зависима. Не мога да заспя, без да прочета някоя щуротия тук. ("щуротия" в добрия смисъл на думата) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Кво - Ъъъъ!? Дронджули ве, майна.... Премахват се от очен лекар, щот симптомът, че ги имаш е когат ги скубеш и ти се насълзяват очите..... П.п. Егати необразованият дет си! Дронджул! Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 На мен ли ми се стори или одеве към 12 без нещо имаше доста хора на центъра? Или просто съм хванал някаква вълна от туристи или нещо друго. @Цвети - това е т.н. болест булфоримия. Обърни се към твоя местен доктор. При жените лечението е само едно - спринцовка, кожена... Голям съм простак. Айде и един по-здрав като за лекар с нож деца: http://www.youtube.com/watch?v=u7zxNpGA7wI PS Гадин е красив принц! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Започвам да се опасявам, че съм станала bulforum-зависима. Не мога да заспя, без да прочета някоя щуротия тук. ("щуротия" в добрия смисъл на думата) To особено в тази тема друго няма да прочетеш Само че аз бих използвал думата простотия Кво - Ъъъъ!? Дронджули ве, майна.... Премахват се от очен лекар, щот симптомът, че ги имаш е когат ги скубеш и ти се насълзяват очите..... П.п. Егати необразованият дет си! Хахахахахаха А направление трябва ли ? Айде и един по-здрав като за лекар с нож деца: .... Това клипче дето си го пуснал преди време се насилих да изгледам филма и честно казано по-голяма простотия рядко може да се произведе. Иначе мацката я бива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Фундаментален въпрос. Мога ли да изпия 12 деЦки бирчокa Blue moon на песента "Чашо моя". Да го навра на 20-те години преход....четвъртит, с контра гайка и засилка от 10 км...поне. Току що по телевизията отново ми напомниха в каква нещастна държава живеем...за да изкара заплатата, която един наш евродепутат изкарва само за 1 мандат (5 години) - средностатистическият българин трябвало да работи в продължение на 108 години... за един такъв мандат се връщам на секундата, после пералнята ще бъде вече завъртяна и ще плакна м*де по цЕл ден с бири и менти едит: и друго се чуда да ГЕ...как така ТЯ може да каже. че ГО обича: http://www.vij-me.com/lifestyle/5453,0-delyan_peevski_harchi_milioni_po_tsveti_yaneva.html В смисъл и аз бих бил с Опра Уинфри...обаче далеч няма да е щото съм влюбен в нея :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Все едно си открил топлата вода. Какво толкова има да се чудиш? Те разни каки се омъжват от "любов" за 90-годишни напикаващи се торби с кокали, какво да говорим за мутри - милионери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 едит: и друго се чуда да ГЕ...как така ТЯ може да каже. че ГО обича: http://www.vij-me.com/lifestyle/5453,0-delyan_peevski_harchi_milioni_po_tsveti_yaneva.html В смисъл и аз бих бил с Опра Уинфри...обаче далеч няма да е щото съм влюбен в нея :D Все едно си открил топлата вода. Какво толкова има да се чудиш? Те разни каки се омъжват от "любов" за 90-годишни напикаващи се торби с кокали, какво да говорим за мутри - милионери. Чефо, доколкото те познавам, нищо чудно и с Роберто Кавали да тръгнеш, стига да ти осигурява това, дето осигурява на новата си любовница, която между другото е към 52 години по-млада от него... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 "Народът - прост..." Простете, това стихотворение не се учи...Явно на всички им е по-важно пушенето.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.