PSYCHOSIS Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Днес на едно кръстовище видях 2 от мечтаните си коли: Aston Martin DB9 Volante и Alfa Romeo Brera. Изпищях и се лепнах за прозореца на рейса. Кой знае за какъв са ме помислили Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Мерси за поздрава! Kaзах ти - хващай някоя истинска китара - по-забавно е гарантирам ти! Абе ще хвана, аз имам една класическа с нас, мъча се с нея доста години вече, но досега не работех и нямах пари да си купя електрик. Някъде към лятото се планира да съм си купил вече монитор и да засъбирам за китара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Не ща обратно. Недей! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Добро утро на цялата свинщина Нека денят ви да е приятен, да е слънчев/поне според прогнозата/ температурата да се вдигне над нулата / / и да не ви се случат мизерии Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Добтро утро , обичайните питиета са на масата, прозявам се яко и ми минава през главата че слънцето ми блести точно в очите и почти нямам време за да го гледам в неговите очи Нека слънчо малко вдигне настроението и света да се завърти по бързо , че да дойде Петък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 In love, again! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Пак си свалих Smiths и днес си ги слушах на път към работа. Ми тази музика е гениална! Ходя си по слънчевата главна и "a dreaded sunny dayyyy so I'll meet you at the cemetery gates" Моля, направете си подарък и я изслушайте! http://www.radioblogclub.com/open/80695/th...-_Cemetry_Gates Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 На Супер Любо и цялото БТК анадолските манафи да им се израдват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Бахти шибания ден... Имам чувството, че господ обича да ми подбира от време на време такива дни, просто е така... за да ми е гадно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 В кой са влюби бе Начко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Леночка Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Мисла да си права татус. МислЯ, че е добре, че на татуса ти няма да има никакъв надпис. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Минава ли през главата не, ами направо пробива... За около 2 часа температурата падна от 6C на -32C. Както беше топло само за един ден и се беше разтопил снегът, сега всичко е лед, духа със 70км/ч и направо си е ебало мамата... Междувременно имам да изуча ацтекската и майската митологии накратко. Любимец ми е Tlahuitzcalpantecuhtli...само 22-буквено име...нищо работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Лъжичката седи права в чашата с кафе, а вън е хладно и слънчево.Приятен ден на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Поздрав за Жоро К - http://en.wikipedia.org/wiki/Quylthulg Qlzqqlzuup, the Emperor Quylthulg Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Добро утро на всички ранобудници(за мен 9 си е раничко) Мисля си, че трябва по-честичко да се прибирам вкъщи,толкова любов се е събрала... Иначе денят е трепач и ще ви посъветвам да не пропускате възможността да му се насладите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Да, денят наистина изглежда добре. Но не чак толкова добре за тези (мен), които имат един куп Учредителни актове и договори за превод Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Денят е прекрасен , кафето също е неповторимо , а аз ви се обеснявам за всички тея работи ... сега ще съм на терасата да си изпия кафето с няколко циари на хубава музика . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 sXe ( StraightEdge Skinheads) — скинхедс, водещи начин на живот „straightedge“ — пълен отказ от алкохол, цигари, наркотици. Също така правенето на секс е единствено с цел създаване на потомство. Олеле, и такива гадове ли се появиха Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Хахахахаха , сигурно ги има и такива . Аз не съм такава порода . И между другото Fort Minor - Remember The Name си е много добра песен ... препоръчвам ви е . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 http://dnes.dir.bg/2008/01/30/news2602835.html Хахахахахахахаххахахахааххаах!!!!!!!!!!!!Нямаме късмет... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Явно е за добро . Хахаха , горкия му е изкочило сърцето сигурно . Карай ... нали си е добре . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 И между другото Fort Minor - Remember The Name си е много добра песен ... препоръчвам ви е . МАРКЕРИ И МЕСТОИМЕНИЯ ЗА ЖЕНСКИ РОД В БЪЛГАСРКИЯ ПЕСЕН, НЕЯ, Я Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.