Psihara^^ Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Искам само да ви кажа - всички да сте живи и здрави! Обичайте се! Т'ва е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Пий повече вода... нещо сигурно си се обезводнил и за тва говориш така... или си сменил дилъра. Недей така с тоя позитивизъм. Вреден е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Галин е виновен. Предаде ми оптимизъм и позитивизъм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Не знам. Трябва хептен да не си гледал какви ги дрънка този за да гласуваш за него. Или да се мислиш за голям скинар а него за новия фюрер... но такива хора трябваше да са максимум 2% от населението. Такъв психопат дори не начело на партия би трябвало да е причина за нейния провал на изборите. ... Смятам да предложа за дясна ръка на Волен тоя фен - много ще си отиват двамката... ...а за "лява ръка" ще му предложа и жената на тоя - идиотите дори си били кръстили детето Адолф Хитлер! Интересно коя институция им е разрешила да дадат такова име на лапето, след като дори от сладкарницата, където били поръчали торта за рождения му ден с надпис "Честит рожден ден Адолф Хитлер" им отказали да изпълнят поръчката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Реален коментар към снимка от фейса. Попадал съм също на "рОсалке", "хОбавице" и т.н. Я като го видим това и се чудим коя би клъвнала. То бива, то може...ама чак пък толковаПодобни на онези дето бяха залепили бележка на стъклото във фитнеса: акъла може да е важен, но да имаш бицепси е по-важно Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Сидеров вече не отговаря на дефиницията за национал-социалист-по-скоро на лунатик И шарлатанин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Наакахте се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Ще дойдеш ли да ме забършеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Деде, ако си бръснеше дупето - да, ама след като видях Галин днес, твърде влюбен съм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Подобни на онези дето бяха залепили бележка на стъклото във фитнеса: акъла може да е важен, но да имаш бицепси е по-важно Кажи, честно!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Далеч не е така бележката.... Grammar is important, but big biceps are importanter! Тук има 3 скрити съобщения. Жалко, че дядо е далеч от тези работи, за да го схване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Кажи, честно!? http://www.youtube.com/watch?v=Yx3nx-mdaAc Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Иване, бе... Ти си извратен, сИрЬозно! П.п. Ей тва напомня ли ви на някого? Разпозналите се шЪ мЪ извинават http://www.youtube.com/watch?v=CmAEYBsvH8Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Току що по телевизията отново ми напомниха в каква нещастна държава живеем...за да изкара заплатата, която един наш евродепутат изкарва само за 1 мандат (5 години) - средностатистическият българин трябвало да работи в продължение на 108 години... Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Благодаря на всички за съветите, ще се поразровя из нета за оферти и ще видя с какво ще зарадвам мъника!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Имам спешна нужда от ракия, салата, мръвки! На никой ли не му се сяда някъде на кръчма? Не говоря за барове, просто хапване, пийване, мохабет - приемам всякакви предложения! Влизам да се изкъпя, като изляза се надявам да имам избор! Fuck it! Официално заявявам, че аз вече ако нямам конкретна работа тук, няма да си дойда! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Бих те поканил на мента със сладолед, ама малката ми зима тока тия дни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 В тапаталк не излизат ютуб клиповете в постовете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Мен много ме дразни тоя тапаталк на айфона и го махнах , ползвам си го през сафари-то форума Бааахти дългия петък чесно ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 В тапаталк не излизат ютуб клиповете в постовете? Turn off this option! 4 направо ме подлудява. Толкова бъгове в толкова известна програма не съм виждал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Благодаря на всички за съветите, ще се поразровя из нета за оферти и ще видя с какво ще зарадвам мъника!!! Силно те съветвам да размислиш отновно конзолата. Познати се изръсиха доста за една нова PS3-ка на техния син (хем е 4-5 клас)и в момента си стои и хваща прах.Деде, ако си бръснеше дупето - да, ама след като видях Галин днес, твърде влюбен съм... Тази грешка да си обръсна задника я направих точно един път след като ми се бяха заплели някакви доста пораснали косми и се оскубах докато "снеса" едно по-голямо и твърдо.... 2ри път тази грешка няма да повторя! Да се заплитат колкото щат - поне е временно неудобство. В другия случай 2 седмици не можах да си намеря място ебаси Далеч не е така бележката.... Grammar is important, but big biceps are importanter! Тук има 3 скрити съобщения. Жалко, че дядо е далеч от тези работи, за да го схване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 http://www.amazon.com/SOHA-Entertainment-Projector-SPV312TV-White-Theater/dp/B00C4O8BEW някой който разбира от проектори да ми даде мнение за това? Утре ще отивам да го вземам. Смятам на двора да си го гледам вечер. Имат и официален сайт > http://www.newsoha.com/index.php?_m=mod_product&_a=view&p_id=320 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Тази грешка да си обръсна задника я направих точно един път след като ми се бяха заплели някакви доста пораснали косми и се оскубах докато "снеса" едно по-голямо и твърдо.... 2ри път тази грешка няма да повторя! Да се заплитат колкото щат - поне е временно неудобство. В другия случай 2 седмици не можах да си намеря място ебаси Ааа. Дренджули. Not cool. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Баси, стана десет часа и още е светло...Напомня ми за Коми...Друго си е 15 - часов ден..Там даже си беше цяло денонощие... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Ааа. Дренджули. Not cool.Ъъъъъ кво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.