Psihara^^ Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Вече няма такива работи. Не четете ли, бе, хора?!?!?!?! http://news.sky.com/story/1106041/xbox-one-u-turn-follows-candid-feedback (И под хора имам предвид котора, който е на всяка манджа мерудия, но от нищо не отбира...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Демек освен че ще трябва да си купя xbox one за да играя примерно FIFA2014 ще трябва да си запазя и старият бокс за да мога да си играя старите игри и евентуално пак да почвам да събирам игри които в началото ще са по 1 милион лева.... блякс майкрософт да го духат ! При това положение може и да мина на Плейстейшън ей така да им направя на инат. Ся 360ката трябва да я продам барабар с кинекта и игрите за 400лв сигурно а съм дал доста повече , май не си заслужава да се продава изобщо конзола с колекция дискове , жал ме е...... Интересно ми е колко ще е абсурдна цената в БГ..... сигурно чак 2014-та ноември ще стане на нормална цена от 399 или 499$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=r2Ug29BVEPI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Пичове, стига с тия долари. При нас ще е в евро... Като я пуснат за 400 евра, търгашите тук ще й искат ~900 лева (това за пс4). Аз че от новите конзоли няма да взимам е ясно, но в последно време нещо ми е щукнало да си взема wii на старо, че бая им падна цената. Някой пробвал ли е? Споменавам точно нинтендо, защото тяхната конзола е най-различна, сравнено с кашон360 и пс3 и тъй като имах бокс360 и му се нарадвах точно за месец, питам някой с уй преживявания да каже нещо повече . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 нямам въйййй ама съм играл на мен лично ми писна точно за 15 минути и то при положение че бях употребил алкохол , трезвен даже най-вероятно ще го подмина с още по-голяма досада. виж обаче ако имаш деца сигурно ще му се радват много Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Демек освен че ще трябва да си купя xbox one за да играя примерно FIFA2014 ще трябва да си запазя и старият бокс за да мога да си играя старите игри и евентуално пак да почвам да събирам игри които в началото ще са по 1 милион лева.... блякс майкрософт да го духат ! При това положение може и да мина на Плейстейшън ей така да им направя на инат. Ся 360ката трябва да я продам барабар с кинекта и игрите за 400лв сигурно а съм дал доста повече , май не си заслужава да се продава изобщо конзола с колекция дискове , жал ме е...... Интересно ми е колко ще е абсурдна цената в БГ..... сигурно чак 2014-та ноември ще стане на нормална цена от 399 или 499$. Плейстейшън 4 също няма да поддържа игри от PS3. PS3 не поддържа игри от PS2. Само FAT поддържа и то определени ревизии. Slim не поддържа. Кинекта можеш да го продадеш отделно от останалото. Конзолата можеш да я продадеш с два пада за 400лв, но ако беше хакната. Без RGH хак не можеш да вземеш повече от 300-350 в зависимост от хард диска в XboX-а, защото хака струва 100-130лв. Игрите по една ще ги продадеш по-успешно. Пичове, стига с тия долари. При нас ще е в евро... Като я пуснат за 400 евра, търгашите тук ще й искат ~900 лева (това за пс4). Аз че от новите конзоли няма да взимам е ясно, но в последно време нещо ми е щукнало да си взема wii на старо, че бая им падна цената. Някой пробвал ли е? Споменавам точно нинтендо, защото тяхната конзола е най-различна, сравнено с кашон360 и пс3 и тъй като имах бокс360 и му се нарадвах точно за месец, питам някой с уй преживявания да каже нещо повече . Не си струва. Motion Sensor-ите са години зад Playstation Move. Иначе са евтини, да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Имам близо ~ 30 игри последно като ги броих , ще е мъка голяма да ги разпращам по ЕКОНТ за по 5-10лв.... определено май ще си я оставя за поколенията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 За тия 30 игри ще вземеш поне 400-500лв.Остави си я най-добре щом така искаш. Графиката не е толкова лоша и дори след 10 години пак ще е актуална.Чакай да излезе One първо. Може да е разочарование. --------------Влюбих се. Ще я возя тази в БМВ-то. http://www.filmgenerationbg.com/actor.php?id=93 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Какво геймъри сте ако нямате поне 4-5 различни конзоли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Момчета, какъв PlayStation ще ми препоръчате за малкия - че е умен, умен е, даже много, но е все пак на 5. Идеята е, че никога не е играл, освен на компа, разбира се... Интересува ме нещо подходящо за него, не ми се дават пари за неща, които могат да стоят после неизползвани в гардероба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Никакъв. Един iPad ще е по-добре. Но в интерес на истината води до пристрастяване и трябва строг контрол. Че един път бяхме изтървали нашия - откара докато му свърши батерията а батерията държи над 6 часа... след което беше хванал другия таблет и тогава се усетихме колко време е прекарал над тази пущина Може и галакси таб всъщност, смотаните таблети са смотани и децата някак инстинктивно го усещат. Преди да дам стария ipad на сестра ми племенницата не е проявявала особен интерес към един друг таблет, на ipad-a обаче веднага се е залепила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 зависи кви пари ти се дават за 50-60лв сигурно има ps one с 10 игри примерно за 100+ има ps 2 пак с няколко игри разрови се продавалника Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Момчета, какъв PlayStation ще ми препоръчате за малкия - че е умен, умен е, даже много, но е все пак на 5. Идеята е, че никога не е играл, освен на компа, разбира се... Интересува ме нещо подходящо за него, не ми се дават пари за неща, които могат да стоят после неизползвани в гардероба. PS 2, лесно се хаква и има голям избор от игри в тракерите. Също така е на приемлива цена 2-ра употреба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Говорим за 5 годишно дете. Какви игри ще играе на този PS ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Бегайте от тука с тия конзоли, т'ва е 'бати тъпотията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Прехвърлям си аз каналите на телевизора и пътьом попадам в края на някакъв мач 'Испания-Таити' с резултат 10:0....минава ми през главата едно "БАСИИИИ..."!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Тия най-накрая така ще ги ядосат че хоп в казана и както са свикнали Пък после нека да могат испанците да ритат топка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Това Google са големи симпатяги като решат да отбелязват дните... http://www.google.bg/webhp?hl=bg&tab=ww Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Дам тъкмо го видях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Баси цирка! :Facepalm: https://www.youtube.com/watch?v=4Xe69ndQZXY https://www.youtube.com/watch?v=r3T7ge_RboM Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Продължавам да недоумявам как този човек е влезнал в парламента? Как изобщо е лидер на партия ТАКЪВ човек, що за хора го следват и най-учудващото е колко хора са гласували за тях. Не мога да го разбера това. Мога да разбера хората гласуващи за комунистите (колкото и силно несъгласен да съм с тях, но ги разбирам), но не и тези. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Продължавам да недоумявам как този човек е влезнал в парламента? Как изобщо е лидер на партия ТАКЪВ човек, що за хора го следват и най-учудващото е колко хора са гласували за тях. Не мога да го разбера това. Мога да разбера хората гласуващи за комунистите (колкото и силно несъгласен да съм с тях, но ги разбирам), но не и тези. Дедо, според мен причината най-вероятно е в епидемичното нарастване броя на хората с психиатрични разстройства. За да гласуваш за този ненормалник, определено трябва сериозно да ти лопа дъската. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Не знам. Трябва хептен да не си гледал какви ги дрънка този за да гласуваш за него. Или да се мислиш за голям скинар а него за новия фюрер... но такива хора трябваше да са максимум 2% от населението. Такъв психопат дори не начело на партия би трябвало да е причина за нейния провал на изборите. КОЛКОТО и да няма друг избор - ебаси гласувайте за зелените ако толкова се чудите за кого, как е възможно да гласува някой за него още не ми го побира главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Uchite sa i Bik senon Реален коментар към снимка от фейса. Попадал съм също на "рОсалке", "хОбавице" и т.н. Я като го видим това и се чудим коя би клъвнала. То бива, то може...ама чак пък толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Би клъвнала точно толкова проста пача. Един приятел от комисията за оценяване на изпитните работи на кандидат-студентите ми е давал да чета бисери...Ама върли бисери, не просто сбъркано "О" или "У"... Ред. Няма хора, дето да пишат идеално...Но такива грубиянщини са за линчуване с правописни речници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.