Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Кошче за хартията? Ами не. В блок живея. Тоалетната ни не е на двора.

Предпочитам в къщи да не мирише на гомна, благодаря. Може да е по-мъжествено и да е някакъв начин за разпространяване на Алфа миризма из жилището, но аз така или иначе гледам да се дистанцирам от такива Алфа практики. Никога не съм намирал за нужно да доказвам пола си пред когото и да било.

Не знам у вас как е, но ние не се "чистим" с печатарска или амбалажна хартия, та ТОАЛЕТНАТА хартията си се смарангясва при допир с вода. До сега не се е запушвало нищо и никога.

Тва да си изтипосаш кош в който да си мяташ гомняните хартийки, превръзките и други подобни е супер ужасно нещо. Особено ако имаш гости, от време на време.

second-in-command-facepalm-star-trek-fac

Ама мноо си смотан, честно!

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

То това ясно, обаче средностатистическия потребител в България също така би трябвало да е чувал за разни твърде популярни хватки като прокси, VPN и прочие, при което спокойно може да покаже един голям среден пръст на тия тюфлеци, стига да има желание.

То заобикалянето ясно, че е възможно. Начини бол. Въпроса опира до това, че се слага някаква цензура.

Не ме е гнус. Просто не ме интересува. Пък и много често е затрупано с тоалетна хартия. Ние нямаме биде.Жена ми каза да ти предам че според формата и вида на фекалиите могат да значат много неща и ако си наясно какви ги произвеждаш редовно, а изведнъж настъпи промяна това може да е признак за някакво заболяване. Та интереса към тези неща според нея си е един вид грижа за здравето!Аз не съм завършил медицина и не смея нищо да кажа, чак толкова не са ми интересни на мен просто хвърлям едно око ща не ща, но тя каза че няма нищо ненормално да го огледаш добре "произведението" за да си наясно какво става в теб. Хора които въобще не се били интересували от здравето си за нея са мърлячи, ти както искаш го разбирай :)

Това ми е пределно ясно, а аз мога да го преценя и без да човъркам и да оглеждам съставни части и консистенция. :)

Баси, така съм закучил с мама Меца, че чак ме гонят нервите...Тъпото животно, вместо да избяга, отнася 2-3 пълнителя, ляга и се инати.

Знам ги, да. Между другото, има разработки на тайните служби, някои са чеченски, а има и за самоубийци.

Че то тия всичките са за самоубийци, бе (освен ония, тип - Писалка)! Или поне за хора, дето си мразят ръцете и очите.

Галине, стига си ми пречил на естествения подбор! Колкото повече идиоти се самоутрепят  - толкова по-добре. Аз само да намеря клипчето с един псевдо-пиротехник...

Ето го 

Like! Усещам как ще ми вземат последните стотинки тия от Сони.

Галине казвай готова ли е оная хава да идвам да я взимам, кога и т.н.

Like! Усещам как ще ми вземат последните стотинки тия от Сони.

2 часа ли бе? :D Има някакви резюмета по 2 минутки в нета, недей така. То това, колкото филм.

Аз съм много доволен от 3-ката. С кеф си я цъкам. Вчера играх Грид 2, седнах на земята пред телевизора и направо все едно бях закачен на бронята отпред. Ако 4-ката може да се хаква, ще си я взема. $399 си е оферта. Ако не може обаче, ще чакам докато заможе. 100лв на игра нещо не ми се дават.

Аз и на хакнатата играя 3 игри!? 300лв бих се прежалил. Като се хакне ще видим. Но определено съм навит да им кихна за PS4-ката.

Йеп :D смисъл има в това, че която игра излезе по тракерите вече я пробваш. :) Моята е хакната от както я имам.

По принцип да. Има игри които няма НИКАКЪВ смисъл да ги играеш на хакната машина. Просто изтърваш кефа им.

Но има и Ънчартед... сядаш играеш 1-2-3 и осъзнаваш, че Лукас и Индиана Джоунс са мизерници и само са те лъгали какво било яко да гледаш... като може да гледаш и да го играеш.

Зависи какво играеш :D Ама COD за ПС е малоумно ;) 

То хубаво ама като нямам време да я хаквам сега ще го оставя за октомври :D 

http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_722280&feature=iv&src_vid=-bFVptu6QbY&v=YyGMBZ-zIJw

Метъл Гиър-а ще го има и за PS4 естествено. 

Еми ... 1бр PS4, 1бр Метъл Гиър, 1бр Про Ево Сокър, 1бр или от новото Гранд Туризмо или онова което показаха Драйв Клъб... това е. 

и аз съм се натокал ама на бокса , имам вече и ми харесва повече от пс3-ката , дано само да мога да си играя и игрите от стария бокс че така и не го хакнах а насъбрах доста игрици които не ми се иска да подарявам на някой за жълтици.....

PS4

$399

No always online

Can resell/trade in old games

Better exclusives (in my opinion)

XBO

$499

Must connect once per 24 hours to play games

Restricted trade-in

No guaranteed privacy

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...