DON_CHEFO Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Чефо, пусни ги тия във формат 16:9, че на 4:3 нещо много кльощави ми идват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Някой може ли да ме светне как може в парламента да има луд човек и толкова много хора да са го последвали ? Как е възможно да се окупираш пред партийната централа обграден с малоумници все едно водиш война с камъни и пръчки ? Тоя трябва веднага да му вземат политическият имунитет за провокоации и да го пратят с бЕла ризка. Пуснете Канал3 , да го видите как се е обградил , проси си да отидат 10 000 човека и да ги изпепелят...... Това му е целта на говедото, зорлем да се изкара жертва и трябва да ти кажа, че си играе чудесно ролята. Просто НИКОЙ не трябва да им обръща абсолютно никакво внимание на тия идиоти (както се подминава луд на улицата) и в един момент те сами ще си прережат вените. Ама тия с камерите нали търсят само джумбиш та едва ли ще стане - гарантирано ще продължат да му се връзват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Чефо, пусни ги тия във формат 16:9, че на 4:3 нещо много кльощави ми идват... тия снощи ги гледах 3 часа....не е реално просто. Накурвени и прочие...и на тия крачета като им сложат жартиерчета и не мога да ти обясня какво калугерско еВане съм им замислил :D . Па ако ще после на с-ми и обезводнен да ме карат в нЕкоя болница Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Хората си знаят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Егати омазаната снимка. Пропорциите ѝ грешни, текстурата по кожата им я няма.. Пусни ги натюрел бе, тук не мога да позная коя е Лима.За снимката с жените говорех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Определно са адски фотошопирани... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Егати омазаната снимка. Пропорциите ѝ грешни, текстурата по кожата им я няма.. Пусни ги натюрел бе, тук не мога да позная коя е Лима. За снимката с жените говорех. Лима не мога да я объркам ако ще 3 месеца да съм седял в тъмница и после да ми светят с фенер "ФОЧИТЕ" :D. Определно са адски фотошопирани... По ТВ са същите...душички. Батко витаминчетата. http://vipzona.bg/fun-zone/galeriya/12889-borisa-pokaza-prelesti-otricha-da-ima-silikon ето ви натюр Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Нещо ето такова, не рисувана анимация Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 нЕма да ги върнем ако ще да са рисувани целите Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 ... пък ку знаете сабалям кви ги кендзааат.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Навити и с доматени люспи, кви... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 И с царевица Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 И с царевица Сетих се за песничката, която чичо Чарли от "Двама мъже и половина" беше измислил за царевичката. В нея възпяваше именно издържливостта й, докато преминава през стомашночревния тракт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 А за динените семки к'во да говорим!? Е ся, както снощи изядох половин кило със се семки - ако бях нейде сред природата бостан щях да направя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Не яж динята със семките! Нито череши и тем подобни! В дългосрочен план е изключително опасно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Щооо? Цедката на гъза ли ще се запуши? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Повишава се рискът от рак на дебелото черво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Ебахти... казвам на клиен преди 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! месеца да си издуха компа на компресор, че е лом... и ся ми го носи с изгоряло видео на дъното щото не го изчистил. Компа спирал ама така си го ползвали?! !?! ?! ?! WTF?! _____________ За стационар говорим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Жоре, това ще го запомня... Иначе... Сори, че пак ще провокирам видео с циреи, ама и това е видео с циреи http://www.gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=8580 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Повишава се рискът от рак на дебелото черво. Извинявай ама --> Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Няма да се обяснявам, всички сте капацитети... Само си помислете, както ги ядете, така ги изсирате, те са твърди, минават и дразнят стената на червата. Всяко постоянно дразнение на орган е предпоставка за ракови образувания, ако не сте съгласни, яжте си каквото искате, то в крайна сметка всеки си решава сам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Жоре, това ще го запомня... Иначе... Сори, че пак ще провокирам видео с циреи, ама и това е видео с циреи http://www.gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=8580 ИЗВИНИ СЕ ЗА ТОВА ВИДЕО БЕ! ИЗВИНИСЕБЕ! ИЗВИНИСЕБЕ! ИЗВИНИСЕБЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Извинен си :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Това ми напомня, че ако чопшлиш семки, ще си възпалиш апендикса.... Къде е леталис, да се изкаже, той караше някаква медицина.... Интересно, защо експертите препоръчват по-груба храна, именно за да се избегне рака? Някак виждам противоречие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.