Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Някой може ли да ме светне как може в парламента да има луд човек и толкова много хора да са го последвали ? Как е възможно да се окупираш пред партийната централа обграден с малоумници все едно водиш война с камъни и пръчки ? Тоя трябва веднага да му вземат политическият имунитет за провокоации и да го пратят с бЕла ризка. 

Пуснете Канал3 , да го видите как се е обградил , проси си да отидат 10 000 човека и да ги изпепелят......

Това му е целта на говедото, зорлем да се изкара жертва и трябва да ти кажа, че си играе чудесно ролята. Просто НИКОЙ не трябва да им обръща абсолютно никакво внимание на тия идиоти (както се подминава луд на улицата) и в един момент те сами ще си прережат вените. Ама тия с камерите нали търсят само джумбиш та едва ли ще стане - гарантирано ще продължат да му се връзват.

Чефо, пусни ги тия във формат 16:9, че на 4:3 нещо много кльощави ми идват... :P

тия снощи ги гледах 3 часа....не е реално просто. Накурвени и прочие...и на тия крачета като им сложат жартиерчета и не мога да ти обясня какво калугерско еВане съм им замислил :D :D :D. Па ако ще после на с-ми и обезводнен да ме карат в нЕкоя болница :D

Егати омазаната снимка. Пропорциите ѝ грешни, текстурата по кожата им я няма.. Пусни ги натюрел бе, тук не мога да позная коя е Лима.

За снимката с жените говорех.

Егати омазаната снимка. Пропорциите ѝ грешни, текстурата по кожата им я няма.. Пусни ги натюрел бе, тук не мога да позная коя е Лима.

За снимката с жените говорех.

Лима не мога да я объркам ако ще 3 месеца да съм седял в тъмница и после да ми светят с фенер "ФОЧИТЕ" :D :D.

Определно са адски фотошопирани...

По ТВ са същите...душички. Батко витаминчетата. :D

http://vipzona.bg/fun-zone/galeriya/12889-borisa-pokaza-prelesti-otricha-da-ima-silikon

ето ви натюр :D

И с царевица :lol:

Сетих се за песничката, която чичо Чарли от "Двама мъже и половина" беше измислил за царевичката. В нея възпяваше именно издържливостта й, докато преминава през стомашночревния тракт. :)

А за динените семки к'во да говорим!? Е ся, както снощи изядох половин кило със се семки - ако бях нейде сред природата бостан щях да направя...

Ебахти... казвам на клиен преди 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! месеца да си издуха компа на компресор, че е лом... и ся ми го носи с изгоряло видео на дъното щото не го изчистил. Компа спирал ама така си го ползвали?! !?! ?! ?! WTF?!

За стационар говорим.

Няма да се обяснявам, всички сте капацитети...

Само си помислете, както ги ядете, така ги изсирате, те са твърди, минават и дразнят стената на червата. Всяко постоянно дразнение на орган е предпоставка за ракови образувания, ако не сте съгласни, яжте си каквото искате, то в крайна сметка всеки си решава сам!

Жоре, това ще го запомня...

Иначе... Сори, че пак ще провокирам видео с циреи, ама и това е видео с циреи

http://www.gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=8580

ИЗВИНИ СЕ ЗА ТОВА ВИДЕО БЕ! ИЗВИНИСЕБЕ! ИЗВИНИСЕБЕ! ИЗВИНИСЕБЕ! :))

Това ми напомня, че ако чопшлиш семки, ще си възпалиш апендикса.... Къде е леталис, да се изкаже, той караше някаква медицина.... Интересно, защо експертите препоръчват по-груба храна, именно за да се избегне рака? Някак виждам противоречие.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...