Antares Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 ttp://www.bulforum.com/index.php?showtopic=123903 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Преместете се в темата или започвам темата за казармата, циреите и как на Наско никой не му бутал пари и гледа "щом на мен не се случва, на никого не се случва"...И за бръсненето! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 АХахаха сайта на plovdiv24 попи Прелюдите са хубави ама 5к за кола дето е на 15 години няма да дам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 И за кремовете! И за сварените яйца. И за на Виден лястовиците! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 w00x , можеш да си сложиш и 1 циганче да ти поръчва на МакДрайв-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 АХАХАХХАХХАХАХХХАХААХХААХАХХААХХАХАХХАХ 4ХЙВ5 ХА4ВКЙХАХАХАХАХАХАХААХАХХАХААХ Злобил утрепа конкуренцията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 w00x , можеш да си сложиш и 1 циганче да ти поръчва на МакДрайв-а McDrive на задна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 АХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХА Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Иване, стига си пускал рапорти Грубиан ! Туко що обезмисли 9г 3м и няколко дни регистрация във форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Това не е киста! http://www.youtube.com/watch?v=77Ukat4P_RU НО ПЪК Е ИСТИНСКО ЧУДО НА ПРИРОДАТА, МАМКА МУ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Тоя явно никой не го е учил, че дъвките се дъвчат, не се смъркат...Нампони ми на това, което ми излезе от носа и изповръщах, след като смърках горчица(вдъхновен от Джак ас, разбира се)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Тоя явно никой не го е учил, че дъвките се дъвчат, не се смъркат...Нампони ми на това, което ми излезе от носа и изповръщах, след като смърках горчица(вдъхновен от Джак ас, разбира се)... Егтати... Тоя е вдигал скил на сополени топчета поне до 88 левел. П.п. И, не! Не е дъвка! Просто не можах да намеря оригиналното клипче в което има и обяснения от самия пациент, за какво точно става дума Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 A какво е било това? Очевидно не е обикновен сопол. Между другото интереса ти към подобни неща е меко казано странен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Що да е странно бе, дедо? Аз още си чета ръководството по пато-анатомия, като ме натисне зверски скуката. Да не говорим за "Геология за всеки" в кенефа...Като си със запек и четеш за тектоничните движения, ти идват много странни асоциации.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Това не е киста! НО ПЪК Е ИСТИНСКО ЧУДО НА ПРИРОДАТА, МАМКА МУ! И киста да беше. Ако ще и червата да му вадеха. Важното е, че тъмбнейла е съвсем нормален и всеки сам може да прецени дали да го пусне или не. Има си и заглавие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Преместете се в темата или започвам темата за казармата, циреите и как на Наско никой не му бутал пари и гледа "щом на мен не се случва, на никого не се случва"... Това заплаха ли трябва да е? :D . Аз па съм на тема Адриана Лима и колежки...какво краче, какво оче edit: Не схващам също и идеята да се пускат гадории, които 99% от хората в този и в още 3...минимум паралелни свята биха ги определили като гадории. А още повече не мога да разбера коя жива сила ще ме накара да цъкна бутончето ПЛЕЙ. Та ако ще целия форОм да се напълни с такива клипчета...все едно. Да не казвам друг епитет с трибуквие Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 И киста да беше. Ако ще и червата да му вадеха. Важното е, че тъмбнейла е съвсем нормален и всеки сам може да прецени дали да го пусне или не. Има си и заглавие. Ъхъ... Баш като дето става от сума време приказка за един барутник тука. Нищо, че си има теми там... Ама те щот, нали... са за лузАрите, та нека всички са образоват с Воксовите трепети, мераци и сърбежи... Егати! Принуден съм да ги чета тия простотии дори без да имам възможност да преценя за себе си дали искам. Ред. Ники, сопол е! Просто е... дъ ултимейт сополът, майна Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Ъхъ... Баш като дето става от сума време приказка за един барутник тука. Нищо, че си има теми там... Ама те щот, нали... са за лузАрите, та нека всички са образоват с Воксовите трепети, мераци и сърбежи... Егати! Принуден съм да ги чета тия простотии дори без да имам възможност да преценя за себе си дали искам. Ред. Ники, сопол е! Просто е... дъ ултимейт сополът, майна Не си принуден. Можеш да пропуснеш постовете, както и аз пропускам такива, които не са ми интересни. Easy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Не си принуден. Можеш да пропуснеш постовете, както и аз пропускам такива, които не са ми интересни. Easy. Виж ся... Аз щот съм малко тъп, та не мога да се ориентирам добре, колко точно странници с душевни терзания на тема - "Барутникът който искам са си взема, ама ем ме сърби, ем боли" да скролна, та бих те помолил учтиво да споделяш сърбежите си в определените за целта теми! Пък и сигурен съм, че не само аз страдам от този вид тъпота, мамка му. Е на, даже Психарът, като един добър твой приятел ти е спретнал и темичка. Ми възползвай се бе, майна, щом ония, специализираните нещо не те кефят! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- А това просто не може да е позволено, ако и да се случва в онова кафяво отверстие, щатите! http://www.youtube.com/watch?v=LbQv-YSA_rI&feature=player_embedded Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 За да знаеш колко точно да скролнеш, не само трябва да си по-умен, а трябва и да си надарен с едни такива способности на предсказател.А ти може да си ме молиш учтиво, колкото си искаш, щом е учтиво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Ми.. кво да направя!? Тъп съм бе, мамка му и нямам гадателски умения И пак повтарям, не съм само аз такъв тъпак, много сме... Ей за тва и с оглед на масово царящата тук тъпота вземи се възползвай от възможностите, които ти предлага автомобилната секция, та да не продължавам и аз съвсем учтиво да свеждам до вниманието ти, разни природни чудеса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Ще си помисля, но по-скоро не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Опитай се да си помислиш още веднъж? Белким те осени някакво вдъхновение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Някой може ли да ме светне как може в парламента да има луд човек и толкова много хора да са го последвали ? Как е възможно да се окупираш пред партийната централа обграден с малоумници все едно водиш война с камъни и пръчки ? Тоя трябва веднага да му вземат политическият имунитет за провокоации и да го пратят с бЕла ризка на някое далечно място , сигурно не е повярвал след изборните резултати и е полудял , даже и улица си е затворил той е с имунитет полицайчетата ясно видяха как нЕмат право да го барат с пръст. Пуснете Канал3 , да го видите как се е обградил , проси си да отидат 10 000 човека и да ги изпепелят...... Как викате е в Канада Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Опитай се да си помислиш още веднъж? Белким те осени някакво вдъхновение... Опитай се да си помислиш още веднъж? Белким те осени някакво вдъхновение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Синдикатът на служители в МВР напомня настойчиво на политиците, че полицаите не са частни служители, обслужващи интересите на една или друга политическа партия или коалиция. "Служителите в МВР са част от българското общество и са изцяло и единствено в служба на обществените интереси. Ние в пълнота подкрепяме справедливите социални и икономически искания на гражданите. В протестите участват и се включват наши близки приятели, роднини, членове на нашите семейства" Ангеле, замисли се. Лично мен ме боли Кура(така съм си кръстил мазола на лявата ръка) за това какъв катраник ще си купиш и колко си невеж в това отношение. Има си тема за това. Ся, знаем, че не блестиш особено, ама не се търкай - няма да помогне, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.