Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

сАтанасе, лекарите отдавна са го казали - "Синдром на Жилберт". Та няма да науча нещо ново. Просто аз и алкохола не сме много добри дружки. Особено и бирата, която обезводнява и смъква и без това ниското ми кръвна. Главата вече ме е отпуснала. По скоро е било от схванат врат...

Пешо, преебан си... Карай на адреналин, той поне не е толкова вреден.

Аз и 100 лева не бих дал за такова нещо, но на таз тема съм прекалено прагматичен. Аз ако взимам флашка или нещо от сорта и лев отгоре не бих дал за по-красивия дизайн...

mechanical-memory-key_1.jpg

...а на това движат ли му се всичките колелца и джунджурии когато предава данни...предполагам да, иначе не виждам резон за високата цена.

Ръчна изработка и уникат. Само заради това. 

Ред. Има варианти и за движение, и за заключване, но цената скача тройно :)

Не бих казал, че това е красиво (поне по моите разбирания), дори не е и нещо ново, защото "скелетоните" ги има отдавна на доста по-ниски цени, а само за единия ръчен труд - мерси. Виж ако се движеше при обмен на данни поне щеше да е ефектно...

Тоя стил май се водеше SteamPunk и за някой маниак на темата би било прекрасно. Но за простосмъртните е една надценена джаджа :)

Дам... Иначе и аз мисля като теб - флашката ми трябва да е функционална и (по възможност) дуракоустойчива.

Имам въпрос - бихте ли си купили примерно това за около 300-400лв?

Не.

Но бих дал малко повече пари за някоя от тези. Не са по 300лв. Не са дори и 100.

star_wars_flash_drives.jpg

За мен е най-важно да има хардуерен лок. Другото не ме интересува.

Говорим само за 3.0 ;)

... w00x , тва с камерата е.... може би най големият epic fail

Да се хванем ли на бас, че сега ще бъдеш убеден, че това е най-правилното и практично решение и след още няколко поста убеждаване, ти самият ще търчиш към някоя автокъща да си купуваш кола с десен волан. :popcorn:

В момента в който се опиташ да различиш на извънградско куче/дете/човек осланяйки се само на камерата вечер и си до там. То ако ставаше така... всеки щеше да поплясква тука с някоя м3ка от Англия или поне 540i . 

Нищо правилно и практично няма. Просто е един вариант.

540i е на същата цена като в БГ. Както и e46. Както и e39.
Няма икономии в цената тука..

woox-е, стига го мисли, намери кола която да те грабне и я взимай. Няма правилно решение, каквото и да е може да умре след първият месец. Та поне да те кефи докато го имаш

Аз така си взех предишната кола, тръгнах за прелюд, един приятел ми показа алфа 156, харесах 2 които да карам на сервиз на другият ден, на прибиране случайно спряхме в един салон и си видях GTV-то, ами влюбих се и казах "това е моята кола". На другият ден сервиз и колата наистина стана моя.

А с десният волан е такава ебавка ... :)

Преместете се в темата или започвам темата за казармата, циреите и как на Наско никой не му бутал пари и гледа "щом на мен не се случва, на никого не се случва"...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...