gado Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Напротив, не е с по-меки, но от устата на Сотбиса го приемам като комплимент. И вземи най-после да я сложиш тая киста, дето от сумати време се опитваш да ни я пробуташ...ама я сложи в спойлер и над него с големи букви напиши предупреждение за хората със слаби сърца... Няма пък! П.п. Дебна Ангел пак да захване с неговата предполагаема барака и пускам цял плей лист, ама без никви спойлери! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 П.п.2 Толкова се умилих като си спомних как Ники, на каж-речи 40 градусова жега се разкарваше с фланелка и пуловерче, че чак ми иде да шльопна едно филмче, дето вадят десет сантиметров косъм и сгъстено сосче от една киста Ами да - ти преди това се опита да ме замразиш и беше надул климатика за да го ръчкаш. После като каза да дойда да погледна навън какво се било запушило леко ме домързя да махам дрехите (т.е. сетих се чак като бях долу) ама в първия момент ми беше добре да ти кажа - така едно хубаво се стоплих. Накрая на разговора имам спомени че бях взел да се потя - горе-долу по времето, когато ти само докато ме гледаше почна да получаваш топлинен удар Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Офффф..... Не, бее...! Говоря за онзи път, дет се видяхме до офиса ти Тогава нямаше климатик с който да се оправдаваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Офффф..... Не, бее...! Говоря за онзи път, дет се видяхме до офиса ти Тогава нямаше климатик с който да се оправдаваш Ми хладно ми е било нещо, помня ли Северна стая сме, течение може да е ставало. Абе нека да е жега! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Ми хладно ми е било нещо, помня ли Северна стая сме, течение може да е ставало. Абе нека да е жега! Тъй - тъй! Здравето преди всичко, ъхъм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Хората обичат да е топло, защото ходят на море.Най-големия аргумент е тва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Недопустими забележки или обиди към модератори последно - забележки или обиди? към колко модератори? от колко от тях е недопустимо? нарушение на точно коя точка от правилата е? всъщност няма нужда от отговор. риторични са. поради персистиращият двоен стандарт и нелепото поведение на някои "модератори", налагащи личното си мнение като политика на целия екип и въпреки че "наказанието" изтече по давност, екипа на "mobo" след щателна проверка установи с единодушие, че е наличен траен недостиг на желание да общува с когото и да е от този форум. довиждане засега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Ваньо, пращай ги тия дето ти предлагат пари при мен, имам нужда от нови инструменти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Друга работа си е да усетиш как се стича струйка пот от подмишницата. И после всичко е мокро. Още по-друго е същата струя да ти се стича по гърба и да се плъзне нежно между бузките и да ти щипе по... Особено, когато се пържиш на слаб огън в музеен експонат от градски транспорт в километрично задръстване. Днес щях да се задуша в метрото, дето е хладно, представям си навън к'во щеше да е... Няма пък! П.п. Дебна Ангел пак да захване с неговата предполагаема барака и пускам цял плей лист, ама без никви спойлери! To на ангел батмобила изтрепа сите листопади, Идалговци, Изаури и де що сапун има по ефира... mobo, сигурно ще ми е трудно да позная кой виден модератор си е играл на български политик Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Мобо, гущер насън да те гони дано...ама с кола да те гони! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 И като стана въпрос за коли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 w00x, on 17 Jun 2013 - 22:06, said: Хората обичат да е топло, защото ходят на море. Най-големия аргумент е тва. Че какво й е на жегата? Нека да е лято. Няма само студено да бъде я. Antares, on 17 Jun 2013 - 22:46, said: To на ангел батмобила изтрепа сите листопади, Идалговци, Изаури и де що сапун има по ефира... Абе разбирам го него. Аз моята като купувах пред каква дилема бях, а той с по-ограничен бюджет избира при това употребяван автомобил. Сложи и факта, че нищо не разбира и се превръща в типичен шаран на когото разни тарикати да му пробутат на 2на цена някоя барака преди да се усети. Не знам кой го беше налъгал толкова сполучливо за обръщането, но се радвам, че zlobil успя да му налее малко акъл (или поне така ми се стори на мен). w00x, on 17 Jun 2013 - 23:10, said: И като стана въпрос за коли... Вземи си пусни 1 тема и в първия пост изброй на какво си се спрял (и обновявай списъка постоянно че да се проследява лесно като размислиш за някоя) и да дращим там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Имам нужда от един аналгин, да спре да ме цепи тъпата кратуна. Баси, до работата и обратно и т'ва слънце ми разказа играта...Казах ли, че мразя жегата?П.П. Бях написал два-три реда на тема коли, ама като знам, че само ще се разпени наново сапунката... директно затрих...П.П.П. Добре де, говорихме за коли, говорихме за политика, отдавна не сме циклили на тема казарма и формула едно. Аре? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 ...Ти пък за нищо не даваш да си говорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Формула 1 е за пръдльовци. Има предложение за връщане на наборната служба. Доволен? Между другото, намокри една кърпа и си я сложи за 2-3 мин на главата...А,да - и пийни една бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Няма да има наборна служба.Имало прекалено много младеж, а не ни се полага толкова армия.Да не говорим, че трябва и някой да ги храни Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Абе разбирам го него. Аз моята като купувах пред каква дилема бях, а той с по-ограничен бюджет избира при това употребяван автомобил. Сложи и факта, че нищо не разбира и се превръща в типичен шаран на когото разни тарикати да му пробутат на 2на цена някоя барака преди да се усети. Не знам кой го беше налъгал толкова сполучливо за обръщането, но се радвам, че zlobil успя да му налее малко акъл (или поне така ми се стори на мен). Вземи си пусни 1 тема и в първия пост изброй на какво си се спрял (и обновявай списъка постоянно че да се проследява лесно като размислиш за някоя) и да дращим там Прав си, но не и за обръщането. Колкото повече четох, толкова повече видях, че много хора го правят успешно с този модел. Още повече, че сега един приятел чака някакъв да обърне една, за да види как е станала. Та и аз ще я видя и ако се е получила, ще закарам и моята, ако съм я купил до тогава. Ако не съм я купил, ще сложа една камера на лявото огледало и ще си реша проблема с надминаването. И представа си нямаш какви боклуци се продават тук. Чак те е яд да им гледаш снимките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Няма да има наборна служба.Имало прекалено много младеж, а не ни се полага толкова армия.Да не говорим, че трябва и някой да ги храни Сигурно още имат леб и консерви от втората световна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 А аз сериозно се замислям за записване в резерва....Има си своите облаги, още повече, че мисля да карам магистратура "Разузнаване"... Ангеле, да го кажа и на теб - има цял РАЗДЕЛ за коли. Благодаря за вниманието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 А аз сериозно се замислям за записване в резерва....Има си своите облаги, още повече, че мисля да карам магистратура "Разузнаване"... Ангеле, да го кажа и на теб - има цял РАЗДЕЛ за коли. Благодаря за вниманието. Знам. За едно мнение да си отворя тема ли предлагаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Имам нужда от един аналгин, да спре да ме цепи тъпата кратуна. Баси, до работата и обратно и т'ва слънце ми разказа играта... Казах ли, че мразя жегата? П.П. Бях написал два-три реда на тема коли, ама като знам, че само ще се разпени наново сапунката... директно затрих... П.П.П. Добре де, говорихме за коли, говорихме за политика, отдавна не сме циклили на тема казарма и формула едно. Аре? Ако ти се говори за Ф1, говори с мен или Евил Смит...ако ти се слушат вицове на тема Ф1, говори с другите дето опонират. Получава се същото като аз да се пенявя на тема Андроид дето се чудих 5 мин как да "извикам" цифрите, че да запиша един телефон :D Формула 1 е за пръдльовци. Има предложение за връщане на наборната служба. Доволен? Между другото, намокри една кърпа и си я сложи за 2-3 мин на главата...А,да - и пийни една бира аз се чудим що изпускам толкова газВЕ...а то било щото гледам Ф1 баси Няма да има наборна служба.Имало прекалено много младеж, а не ни се полага толкова армия.Да не говорим, че трябва и някой да ги храни и по-добре...няма по-лошо загубено време от казармата и то в най-хубавите ти години...че и безплатно или за някви жълти стинки беше...а да. и някъв келеш да раздава заповеди...да ги раздава на сина му, не на мен, миндил :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Знам. За едно мнение да си отворя тема ли предлагаш? Направи си примерно - "Ходене на Ангел по автокъщите и моргите" аз се чудим що изпускам толкова газВЕ...а то било щото гледам Ф1 баси Тва е от бирата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 сАтанасе, бирата е едно от нещата, които ми докарват най-силно главоболие. Понякога и в много малки количества... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Иди на лекар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Спри да пиеш бира. Duh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.