Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Снимката с "двете българии" дет обикаля фейсбука е толкова малоумна и скандална, че не мога да си представя как има хора, които я лайкват! За 1-ви път съм на една позиция с Жоро, откък има подобна патаклама. Потресен съм.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=592297177457596&set=a.543022902385024.116547.337040762983240&type=1&theater

За тези, които не са виждали снимката. Тъй като авторчето е толкова малоумен, че дори не може да си защити олигофренската снимка, започна да се оправдава с кабриолетите в далечината. Ми да беше снимал тях, ве, малоумен олигофрен малък. Този кретен е олицетворение на протеста. И докато има олигофрени като него, ще има Герб и БСП на власт. Т'ва е.

И специално за тези, които подкрепят бавноразвиващите - дано сте прибрали по някой лев от протестите. На мен за 3-ти път вече ми дават пари да протестирам и да вдигам конкретни плакати. Ако вярвате в протеста и искате Герб отново на власт, ми се обадете да ви дам правилните контакти, поне да извадите по някой лев от цялата работа.

Ама то пък ако наистина вярвате, не трябва да го правите за пари. Връщам си думите назад. Цялата схема е.... Чудна.

Ситуацията, в крайна сметка, създава следния особен въпрос:

Абе, вие как се справяте с цялото положение, когато преди 2 дни е било 22 градуса, а днес е 35?!?!

Ваньо, познавам Георги покрай няколко фото-пленера. Това ти изказване е малко като изцепката да занесеш въже в къщата на обесения. Мога да ти кажа само, че има тема за политика. И да - снимката е вярна.

:FU:

Докато има хора, които смятат, че снимката е вярна, ще страдаме. Т'ва е. ;)

Asasine, ела да обясниш, защото Наско няма да приеме от мен, какъвто и да било мотив или обяснение. Не съм бил в казарма и не съм и досатъчно мъж.

Страдай. През катарзиса се стига щастието. Моето момче, не ми се обяснява за фотографската интерпретация на контраста от двете страни на барикадата. Мисля като много хора, че кабриото(ако е кабрио), най-вероятно е спряно в някоя от преките с разрешено паркиране(което е тъпотия). Съгласен съм, че хората може да са излезли просто да вечерят или на РД. Говоря за вярната интерпретация, за контраста в снимката и прочие. Ако използвам неразбираеми думички - сори. Но откъм атмосфера, емоционален заряд и всичко останало снимката е точно представяне на нашата действителност. Аре сега ме обвини, че съм кришнар-мутант-олигофрен. Ама в темата за политика. Ай със здраве.

:FU:

Но си прав. Не е тук мястото.

Дайте да съберем всичките тъпотии, които сме изписали на 1 място?

Репортвам се.

EDIT: Четох му оправданията. Защо му е да се оправдава? И да си мисли, че използва сложни думички... Божееее.... Още 1 човек на народа. :lol:

Ами аз наистина не разбирам...

Мани, ами това май е Beach bar, аз също бях там въпросната вечер. 

Ама нещо не разбирам! От 6 000 000 държава, има 20 000 културни, съзнателни, интелигентни хора, които простестират, а останалите нагляри, не стига, че не ходят на протест, ами си позволяват и да си харчат парите по заведения! 

Аланколу! Не става така тая работа! За ушите и на манифестация! Всички на протест, иначе не сте от нашите! И докато сте там и интелигентствате, не забравяйте да викате "Кой не скача е червен!" И ако някой не е чул, праснете му един-два шамара, да се усети! Нямало да скача... 

Тея дни, като победим на протестите, като се върне оная еманация на политиката ББ, ще гледаме записите! Кой е скачал, добре ли е скачал, достатъчно високо? И само някой да го няма! Ще видите вие!

@Psihara^^ - бате ако имаш директно пари за даване, а не за панаири... или телефона на някои от тия... давай :)

:D :D :D

Другари и другарки... отнасяте се. Хората още на предните избори казаха "тая влас с кръв сме я взимали, няма да я дадем току-така" ... перифразирам леко. Беше изказване от пленума на бЕсЕпЕ тогава.

И да протестирате, и да не протестирате ... хората са с опит. тЕх такива неща не ги вълнуват. 

А това кой бил с интелект, кой не ... поне управляващите имат ясна и последователна политика по тоя въпрос от преди години. Не вярвам да й изневерят.

http://www.dnevnik.bg/analizi/2013/06/17/2083622_igrata_e_va_bank_za_oligarhichna_dinastiia/?ref=rss

Някой спомена, че Г. Първанов от няколко години изобщо не му се чува името. Другаде прочетох, че цялата работа е едно голямо фиаско за да разкарат С. Станишев понеже не бил защитавал достатъчно добре интересите на Майка Русия тука и целта е да го сменят.

ПС: Коя е темата за политика?

И да протестирате, и да не протестирате ... хората са с опит. тЕх такива неща не ги вълнуват.

Добре казано

Обичам да е топло, да се потя като животно. Ако може целогодишно да е топло, ама не 35 градуса като днес, 50 и нагоре е истината. Мамка му и временце насрано. И уж вървях днес бавно, по сенките, тръгнах и по-рано и отново бях подгизнал. Който обича топлото е с болен мозък. ИСКАМ СТУД!

Обичам да е топло, да се потя като животно. Ако може целогодишно да е топло, ама не 35 градуса като днес, 50 и нагоре е истината. Мамка му и временце насрано. И уж вървях днес бавно, по сенките, тръгнах и по-рано и отново бях подгизнал. Който обича топлото е с болен мозък. ИСКАМ СТУД!

И аз обичам да е топло! Много! Много обичам топлото! Особено когато сложа най-тънката ризка, която имам и след това я изцедя и има достатъчно матрял да направя сокче....

Който обича топлото е с болен мозък.

Да знаеш, че съм ти кръвно обиден заради обидата....и дедо също ти е обиден...от днес ти вдигам двойно таксата за триене! :CryBaby:

Вие сте изключение от общото правило. Просто сте извратени. :moon:

Позна...даже в момента съм си изключил климатика, че ми е студено (в момента в стаята ми е 32С).

Друга работа си е да усетиш как се стича струйка пот от подмишницата. И после всичко е мокро. :lol:

Не, аз явно имам някакъв проблем - не се потя. За да се изпотя, трябва да е над 40С и едновременно с това да извършвам тежък физически труд....не знам, може да съм повреден нещо... :sick:

Вие сте изключение от общото правило. Просто сте извратени. :moon:

Което в крайна сметка пак е същото, де... Просто казано с други.., по-меки думички :)

Не, аз явно имам някакъв проблем - не се потя. За да се изпотя, трябва да е над 40С и едновременно с това да извършвам тежък физически труд....не знам, може да съм повреден нещо... :sick:

Старост нерадост му викат на това, Пламене... и проблем с жлезите :unhappy:

П.п. Извратеняци с извратеняци такива!

П.п.2 Толкова се умилих като си спомних как Ники, на каж-речи 40 градусова жега се разкарваше с фланелка и пуловерче, че чак ми иде да шльопна едно филмче, дето вадят десет сантиметров косъм и сгъстено сосче от една киста :smile1:

Заеби, на мен ми е широко вече термобельото - и лятното, и зимното(пещерното)..Баси, а и 4-те комплекта са почти нови....А да дам пак 400лв нещо не ми се ще...

.... Просто казано с други.., по-меки думички :)

.....от една киста :smile1:

Напротив, не е с по-меки, но от устата на Сотбиса го приемам като комплимент.

И вземи най-после да я сложиш тая киста, дето от сумати време се опитваш да ни я пробуташ...ама я сложи в спойлер и над него с големи букви напиши предупреждение за хората със слаби сърца...

А мен не ме мори толкова жегата, колкото влажният въздух. Когато е влажно, имам чувството, сякаш някой ме е стиснал за гърлото и ме души. Докато времето беше нито студено, нито топло, предложих да спрем климатика за този период и още на първия ден изумях колко влажно е станало вкъщи, та веднага го пуснахме пак.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...