Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

w00x питах,защото примерно това тука не му мърдат 4000-5000лв.А до тука сигурно ще се докара за 1000лв грубо.

Математика не ми е много силна ама ще ме светнеш ли как кола струваща 1200Евро ще я докараш до България за 1000лв ? Да не си завършил Хогуардс ? 

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Усещам накрая как ще стигнем пак до е39 530d и т'ва ша е.

Младежи и девойки... мноУ са флепервате в тая цифромания, да са лъскачки, да са бегачки, да не горят, да не са скъпи ама после да може да ги продадеш... с пръдня боя ... нали знаете.

Купуваш си кола... вече си вътре. Няма как да излезеш сух. Т'ва не е Ферари 250 ГТО , не е някво колекцинерско творение... тва е кола. Проста, стара... кола. Купуваш я и след 6м вече я продаваш 500-1000лв по-евтино... щото одъртява. Никой не го кефи, никой не ще така ... еми така е. Или взимаш голямата лъскачка, голяма златотърсачка... искаш да я продадеш само леко вътре ... праскаш и цената и след 1 година на пазара я почваш на части щото са й все редки спорт пакети, навигацийки и т.н. и си аха , аха да излезеш само леко вътре, а купето на скраП.

В БГ никой не цени гледаните коли, поддържаните коли, вървящите коли. Тука всеки иска поредната "промо" цена на яката лъскачка. Като му се обяви реална цена за гледана кола й се на сира и те псува.

Сумати м3ки видях вече скраповани и на части дето им искаха по 13-15хил. лева. Говорим за идеално поддържани коли. 

Сумати 328-ци видях скраповани, отново безупречни, пребоядисани, гаражни, ревизирани, с вейдъри, с койлоувъри за по 3хил. лв... няма кой да даде 8хил. лв за тях и отиват на части.

И тука пак сме като по конец по тази логика и в нашия форум. Ама така е БГ.

Да не ревне някой, че аз пък много критикувам... купих си скрап, знаейки, че е скрап. Ама е весел скрап. Никога не съм си мислел, че ще стане нещо кой знае какво... да ме гледат хората по улиците, да му се радват, да го продам след време на печалба. Трябва да си реалист като купуваш нещо.

Математика не ми е много силна ама ще ме светнеш ли как кола струваща 1200Евро ще я докараш до България за 1000лв ? Да не си завършил Хогуардс ? 

Става въпрос за докарването на колата от там до тук.Бензин,винетки,глупости сигурно са към 1000лв.Или платформа 700-800лв.

Младежи и девойки... мноУ са флепервате в тая цифромания, да са лъскачки, да са бегачки, да не горят, да не са скъпи ама после да може да ги продадеш... с пръдня боя ... нали знаете.

Купуваш си кола... вече си вътре. Няма как да излезеш сух. Т'ва не е Ферари 250 ГТО , не е някво колекцинерско творение... тва е кола. Проста, стара... кола. Купуваш я и след 6м вече я продаваш 500-1000лв по-евтино... щото одъртява. Никой не го кефи, никой не ще така ... еми така е. Или взимаш голямата лъскачка, голяма златотърсачка... искаш да я продадеш само леко вътре ... праскаш и цената и след 1 година на пазара я почваш на части щото са й все редки спорт пакети, навигацийки и т.н. и си аха , аха да излезеш само леко вътре, а купето на скраП.

В БГ никой не цени гледаните коли, поддържаните коли, вървящите коли. Тука всеки иска поредната "промо" цена на яката лъскачка. Като му се обяви реална цена за гледана кола й се на сира и те псува.

Сумати м3ки видях вече скраповани и на части дето им искаха по 13-15хил. лева. Говорим за идеално поддържани коли. 

Сумати 328-ци видях скраповани, отново безупречни, пребоядисани, гаражни, ревизирани, с вейдъри, с койлоувъри за по 3хил. лв... няма кой да даде 8хил. лв за тях и отиват на части.

Да не ревне някой, че аз пък много критикувам... купих си скрап, знаейки, че е скрап. Ама е весел скрап. Никога не съм си мислел, че ще стане нещо кой знае какво... да ме гледат хората по улиците, да му се радват, да го продам след време на печалба. Трябва да си реалист като купуваш нещо.

Като цяло си прав.

Всичките коли тук са лом. Даже тия, които изглеждат добре са лом. За 530д говоря. Тия купета не съм ги гледал толкова, а то и ги няма много в обявите.

За цвета се оказа, че е някакъв рядък Oxford Green. То ако и цвета почна да гледам, пък и двигателя, пък и интериора, пък и екстрите, пък и да е на малко километри, пък и да ми е в ценовия диапазон, нищо няма да взема, защото просто няма да се случи. Никога.

Пак ли почнахте за тая кола...с Ангел на пазар никога :D...ще брадясам

Ако купувам нещо, от което разбирам, знаеш ли как бързо взимам решения. :)

вуксе, трябва да те запозная с баща ми, който също е фен на БМВ, съдейки по вечното ти търсене на тази марка. Но за разлика от тебе, той ги купува бързо. Януари взе една X5-ца за една седмица :)

Аз обаче съм повече привърженик на "дръпнатите" коли. Сега ако трябваше да си взимам кола, бих взел нещо подобно: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11365860878015387&f1=details&slink=38euim

Аз не съм фен на БМВ. :) Не съм сигурен защо търся точно тия модели. Първия го търсех, защото бил здрав, малко се чупел и имал нормална поддръжка. Купето обаче ми харесва чисто визуално. Не знам как стои въпроса с поддръжка и части, но май е на същия хал като с другата.

Абе...

Пък аз на какво страхотно клипче се натъкнахх.... Пръстите да си оближеш!

Ексцизия на киста (с размер почти като на кокошо яйце) с последващо проучване на съдържимото в капсулата и...

Уникална работа ви казвам!

П.п. Чудя се дали да не взема да го постна с образователна цел?

На 700 лв заплата трудно се дават 15 хилки за кола. И аз искам...ама няма батко, туй то. А 15 хилки за е36...не М3 да бъде, ами ако ще Ханс Йоаким Щук да му я докара пред блока - все тая. Човека си казва - това е 20 годишна кола и туй то. Наистина малко са хората, които биха пръснали такава сума само и единствено заради единия кеф. Щото както и да го въртим, както и да го сучим, това не е практична градска кола и не се купува, за да я караш на 1500 оборота на 3-та с 50.

Ангеле, батьовата...решил да си да даваш хубава сума за кола. Изчакай и вземи ТВОЯТА кола с ЛЯВ волан(виж как НЕ наблягам на марка). Малкото километри ги забрави освен ако не си купиш на година или две кола. Не забравяй, че това все пак си остава котка в чувал...бъркаш и ако имаш късмет може и нито една секунда да я гледаш и да се окаже най-читавата на света. Нашата Вектра така се оказа. Докараха ни я и нямахме проблеми с нея до....сега. Вече остаря, изпя си песента, двигателя и скоростите са все още в уникално състояние, но купето много сериозно иска да се предаде. Та така. Аз лично ако давах толкова пари...щеше да е за 159..ама това съм аз. Успех и да се похвалиш

Тоя Turn off this option! 4 или са го тествали видри,или тия умишлено се подигтават с потребителя... Няма толкова смотано приложение...

А какво представлява това :D

Бай дъ вей, пратиха ми клавиатурата, която Дядомраз ми препоръча. Епа, добра е. Почвам да свиквам лека по лека :)

M52b28, 3та 2000rpm е на 42км/ч ;) макса на 3та 140. А градско спокойно се кара с 600rpm на 5та, и като чукнеш пак тръгва.

А за това с колко пари какво се купува... Еми всекиго според имането. Пак стигаме до горният извод.

Има неподдържани коли, има неудобни коли, има невървящи коли... И те не са скъпи, те излизат направо златни.

Бай дъ вей, пратиха ми клавиатурата, която Дядомраз ми препоръча. Епа, добра е. Почвам да свиквам лека по лека :)

Аз съм ти препоръчал клавиатура? Ебаси нямам спомени да съм го правил :)

Аз съм ти препоръчал клавиатура? Ебаси нямам спомени да съм го правил :)

SwiftkeyZ или както там се води ама платената версия :D. За S2-ката :)

Мед ми капе като гледам как сволочите от новата тройна коалиция се държат като дете, хванато с ръка в мармалада :grin:

Мамка му! Може ли да има толкова неадекватни и смотани хора, бе!? Тия май наистина не вярваха, че ще вземат власт и ся се чудят какво да я правят. Нищо, де... Сега дойде отново време да очакваме генералът да се завърне на бял кон и с доста по-сериозно мнозинство в парламента. Както и да станем свидетели на още по-странни коалирания :nugget:

Най-сигурен начин за отслабване - 1,2 и 5-килограмов чук, наковалня, пещ, комплект пили и маай цял ден като откачен на 30 градуса жега, а покрай пещта - 50.

Най-сигурен начин за отслабване - 1,2 и 5-килограмов чук, наковалня, пещ, комплект пили и маай цял ден като откачен на 30 градуса жега, а покрай пещта - 50.

Другия сигурен начин е да се подр***аш за 3-4 дни - само вода и чай и нищо друго... но твоя определено е за предпочитане. Ако успееш и да изографисаш физиономията на жена си на наковалнята може и терапевтично действие да има. Ама ти отскоро си женен та още не ти е на дневен ред това

Каква е ползата от почивни дни, ако през цялото време някой реже, стърже, чука и тропа? :angry1

И след тва било криза ама всички пак почнаха да правят ремонти ;) 

Дедо аз така се бях подредил и за 2 дена сигурно 5-6 кила свалих.Бях като труп :lol:

Дедо, нямаше нужда от толкова много звездички - подрискването все още не го санкционираме. :laughing1:

Е аз съм културен човек

И след тва било криза ама всички пак почнаха да правят ремонти ;) 

Дедо аз така се бях подредил и за 2 дена сигурно 5-6 кила свалих.Бях като труп :lol:

Идея си нямам колко съм свалил щото не знам колко съм бил, ама още съм с доста обла форма. Жена ми вика че трябвало цяла седмица да изкарам такa....

Midex  как беше концерта. Нищо не сподели :)

Ами да споделя тогава...малко кофти беше с организацията му от българска страна, но останалото си беше купон. Nana трябваше да открие концерта, само дето закъсня с пристигането си от аерогарата, а и протестите с блокирането на улиците също го били забавили (така поне обявиха, но не ми се вярва). Затова първоначално имаше 2 часа загряващи тематични DJ-сетове (известни BG DJ-и, които вероятно са известни на фенове като Вокса и др.), имаше и едни хубави полуразсъблечени каки (професионални танцьорки), които през цялото време попълваха интериора на сцената. Nana започна в 10 и нещо, но честно казано не ме впечатли кой знае колко...повече бях впечатлен от вокалистката му - една хубава мулатка с перфектно телосложение. След това имаше още един DJ-сет и после започнаха Рей и Анита - бяха просто  уникални! Раздадоха се тотално на сцената, а цялото им  изпълнение беше направено като потпури на песните им (повечето ремиксирани)...без никакво прекъсване - песен в песен...професионалисти отвсякъде и външно също не са се променили след толкова години. Имах възможността да ги гледам отблизо, защото се бях паркирал на 2 метра от сцената и по тази причина няколко чáса бях изложен на доста силен звук, защото и озвучителната техника (а тя хич не беше малко) също ми беше на 2 метра от ушите. След 12 часá отново започна диджейски сет за попълване на дупката между тях и SNAP!, но аз реших да си тръгна, защото едно че бях отишъл най-вече заради 2 Unlimited и Nana, а и вече ми беше писнало да стоя прав и на толкова силни децибели.

Като цяло озвучаването беше на средно ниво - много струпана техника, но недобре честотно балансирана от озвучаващия екип (озвучаваха Динакорд с EV-колони и суб-басове) ; осветлението обаче беше на ниво - всякакви светлини, лазери, пушеци, изстрелващи се дъждове от малки златисти станиолчета, които отразяваха лъчите в целия спектър и т.н. ; имаше и 2 екрана - един огромен и продълговат (примерно 25х4 метра) и един по-малък, на които или вървяха живи кадри от това, което ставаше на сцената, или се прожектираха презентациите на всеки изпълнител.

Като споменах за недобрата организация имам предвид не само това, че публиката чакаше пред вратите до 8 без 15 преди да решат да пускат, но да речем и това, че на двете срещуположни страни в залата имаше 2 бара за напитки - няколко хиляди човека си купуваха кутийки безалкохолно и бира и никой не се беше сетил, че тия кутийки трябва все пак някъде да се изхвърлят след като се изпият - нямаше нито едно кошче никъде! По тази причина всеки слагаше или хвърляше кутийките и бутилките където прецени...Освен това по време на попълващите сетове за разнообразие се бяха постарали да организират игри с участието на хора от публиката, но истината е, че тия няколко хиляди човека сами си направиха купона, защото бяха отишли да видят любимите си изпълнители и вече бяха настроени позитивно още с влизането в залата.

Иначе и Nana,  и 2 Unlimited (предполагам че и при SNAP! и DJ SASH е е било същото) си изпяха всичките познати хитове + още някои непознати дори и за мен песни, но определено хитовете, дето съм слушал десетки пъти...пак си ми харесаха повече. :)

За потвърждение - ето само някои от тях... :music

http://www.youtube.com/watch?v=99f_P5YKnX8

http://www.youtube.com/watch?v=pQ6r80lfIsw

http://www.youtube.com/watch?v=N9lbCrjqMKw

http://www.youtube.com/watch?v=CZnNxlunET4

http://www.youtube.com/watch?v=aB279GDmNvc

http://www.youtube.com/watch?v=V_paoF0lZEE

http://www.youtube.com/watch?v=Im4njDajtos

http://www.youtube.com/watch?v=JP2stkQELKo

Днеска(вече вчера) се оказало някъв ден на бащата тука...карам си аз един такъв и на една от дъъългите улици попадам на сбирка...стари американски мускули, 20-ки никелирани джанти(най-малкия размер), чопъри - кой от кой по-лъскав. И по едно време се чува онзи тънък специфичен звук на развъртян компресор от едно Шеви ли беше, Мустанг ли беше, не видях, но щУ пушек имаше и черни следи. После един друг татко пък реши да кара чопъра на едно колело(как го направи не знам). И за капак след 200 метра до мен на светофара застава 458 Италия в rosso corsa одежди...отново с двама татковци вътре :D :D. Горе-долу оргазмирах един вид. После и аз да не остана по-назад давах газ на гнилоча, но някак беше смешно на фона на машините, които бяха изкарали буквално на показ.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...