gal4enceto Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Галя преди малко те видях в карфур ама късно казах на нашите да минем на твоята каса Пък след това вече беше заета и ние бързахме. И? Еми тъжен е човекът, че не е могъл да ме види. Как И... Сашо, ама и ти си Пак не е като нашето запознанство с летящата количка в Кауфланд (не знам дали помниш, все пак беше преди 6 години някъде). kotora, и да беше минал през моята каса, нямаше да мога и "здрасти" да ти кажа, че беше лудница... А да беше дошъл в 21:30 ч. Двете супервайзорки на каса, ние трите (наблягам на ТРИТЕ) касиерки втора смяна, оправяме касите... По едно време беше такъв ад, че започнахме да се смеем, че то да седне да ревне ли човек... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 1500лв ~ 300 bhp ... Господе защо ми пращаш такива изкушения?! Ако можеш да си го позволиш - взимай. Онова бяло Пежо дето с Мидекса спорихме...от атмосферни 168 коня, вече е 250, с турбина естествено. И той като теб...и го боли и го сърби и хвърли един куп пари за атмосферен тунинг(както си трябва)...на края обаче не издържа. Тука вече успях да видя няколко М-ки с турбини(oт Е46 нагоре). Не мога да си представя да му изсипя сичката газ на такова нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 7 денааааа, 7 нощиииии....буден ще стоя. **ах му майката пропих се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Чефо, майтапа настрана...ама откакто замина, все едно забра със себе си и 2/3 от хората на форума. Обичайните заподозрени в тази и останалите теми вече се появяват от дъжд на вятър, в търговския раздел почти няма какво да разчиствам, рапорти спряха да пускат...по мои спомени от последните десетина години толкова умряло не е било досега - имало е моменти на затишие, но никога не се е задържало толкова дълго колкото сега... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Заеби човек...от дъжд на вятър имам време да прочета нещо за Ф1, думата "наздраве" вече забравих как се произнася на глас . Ама на, иска Америка - на те Америка(приказка на един мой колега). Преди се дразнехме, вече ни е смешно/трагично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Бахмум***та - 3ти ден разстройство, днес ме напъна и да повръщам... а дори не съм наясно къде го хванах това. FUUUUUUUUUU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Смятайте в колко богата държава живеем, за да станем свидетели на 2 преврата в рамките на 1 година. Била бедна - курец. Ако беше бедна, щеше ли да има такива схеми.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Фейк. А това долното не е фейк - просто една метална пластина, малко сол, захар или друго прахообразно вещество и един генератор на звук (тон-генератор). Колкото по-висок е тонът (респ. с по-висока честота) - толкова по-комплексни фигури се получават... http://www.youtube.com/watch?v=Prdu22GXJrE Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Смятайте в колко богата държава живеем, за да станем свидетели на 2 преврата в рамките на 1 година. Била бедна - курец. Ако беше бедна, щеше ли да има такива схеми....Замисли се колко се окраде и как продължава да има.Не случайно има един лаф - бастун да бучнеш, чадър ще поникне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Има... Както казах, и за вас ще крада момчета, спокойно. И срещу мен ще се правят протести, и просто ще си го местя от ляво... у десно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Има... Както казах, и за вас ще крада момчета, спокойно. И срещу мен ще се правят протести, и просто ще си го местя от ляво... у десно... Щом и за нас ще има, ако пуснеш достатъчно гювеч - направо ще ти пратя една 18 годишна мома да ти го мести насам-натам, че това си е уморително занятие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 По възможност някоя, която знаеш, че пее хубаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Като стана въпрос за девойки. В последните 2 дена ми дойде музата и такава изненада приготвих за рожденият ден на една... Ще видим дали ще се хареса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 По възможност някоя, която знаеш, че пее хубаво Такива дето пеят хубаво, бол...батко ти ще ти намери такава, дето свири хубаво...духачка...пардон, флейтистка имах предвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Такива дето пеят хубаво, бол...батко ти ще ти намери такава, дето свири хубаво...духачка...пардон, флейтистка имах предвид. Един колега имаше такова гадже. Мускулите около челюстта им били доста добре развити . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 2004 BMW 330cd Sport ~ 10 000лв.Тъмно зелено, бежов кожен салон, навигация, ръчни скорости.Ей таквоз. Как бихте постъпили вие мили съфорумци? @charmock: Прав беше. Не е за мен оная кола. Много пенсионерска. Не ми е дошло времето още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Че ти си си цял пенсионер вече... ...а това изглежда добре...особено както са "забравили" да му сложат задните врати... П.П. С трилитровия двигател ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 3 литра двигател, 204 коня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Не е лоша, но повярвай ми - точно след една година ще си казваш - "Защо взех двувратка". Ако те кефи, познат майстор и я взимай. Между другото народа е полудял. В Лидл на Пещерско беше някъв ужас, а на местата, където пише прИмоция/намаление etc с големи букви на червен фон... всичко е изкупено. Няма значение лайна ли са, храна ли е. Специално бях отишъл да си взема едни крема сиренца, които много харесвам и пусто днес били с намаление, та щандът беше празен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Ем и аз продължавам да се чудя хеч или седан,като седана на сивик 6та много ме дразни Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Не е лоша, но повярвай ми - точно след една година ще си казваш - "Защо взех двувратка". Ако те кефи, познат майстор и я взимай. Между другото народа е полудял. В Лидл на Пещерско беше някъв ужас, а на местата, където пише прИмоция/намаление etc с големи букви на червен фон... всичко е изкупено. Няма значение лайна ли са, храна ли е. Специално бях отишъл да си взема едни крема сиренца, които много харесвам и пусто днес били с намаление, та щандът беше празен. От 95 година насам, семейния автомобил е с 2 врати, а влизането в него е доста по-сложно от влизането в тази, та аз друго не знам. Нали знаеш, като не знаеш друго, няма как да ти липсва. П.П. Злобиле, Злобиле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Нали знаеш, като не знаеш друго, няма как да ти липсва. То и да знаеш - пак може да не ти липсва...преди сегашната двуврата съм имал още 4 четириврати коли, но хич не ми липсват допълнителните 2 врати... В Лидл на Пещерско беше някъв ужас, а на местата, където пише прИмоция/намаление etc с големи букви на червен фон... всичко е изкупено. Няма значение лайна ли са, храна ли е. ... В Лидъла съм пазарувал точно 2 пъти и спрях - качеството на продуктите им никак не ми допада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 А всъщност заслужава ли си внос на кола от Германия ? И каква горе-долу може да е разликата в цената тук и там ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Написах толкова дразнещ пост в прегледа на печата, че съм почти горд от себе си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.