Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Къде са тези 20-тина квадрата да идвам да им избърша сълзите? :angel:

В Кючука...

Сега проучвам пазара, ама така като гледам..едно и също навсякъде....Мисля за септември евентуално.Шубе ме е да вися, иначе и сам бих си я направил...за последните три-четири години бая изолация налепих...

Моя грешка. В 3 сутринта и на няколко уискита - така става. Което ще рече, че е време за спанак :D

Чефо, Чефоооо....заби се ти на другия край на света...а трябваше да прескочиш до някое по-близко и по-приятно за теб място. Аз поне предвиждам това или другото лято да прескоча дотам и задължително ще покарам някое Ферари...цените за тест-драйв са съвсем поносими като гледам. :thumbsup:

auto-027.jpg

auto-029.jpg

Приятелки на твои приятели и колеги или техните приятелки. Един вид от твоята среда или по модерному - социална мрежа ама IRL. Докато ти търсиш абсолютно случайни запознанства. Това с материала който ти е под ръка не го схванах - не говорим да откраднеш на твой приятел приятелката. На твоите приятели и колеги техните приятелки все ще имат някоя свободна или скъсала и т.н. Ако търсиш нещо за 1 вечер - дискотеката е твоето място разбира се.

Няма такива, нали това ти казвам. Това с материала под ръка означаваше, че ако приятелите и познатите ти нямат хубави, свободни приятелки си прецакан и трябва да се задоволяваш с тези, които са свободни, но не ти харесват. Не е вариант, както можеби се досещаш.

Не ми се говори за това защото момчето ми е колега(умен, начетен човек), а аз лично го насърчавах преди 2 седмици да се върне в БГ и да се спаси от лайната в Америка(без извинение за израза). Дали тъпия тираджия е въртял колата в кръг или е било нарочно, предстои да се изясни. А състоянието на Ивайло е.....не много, а адски тежко. Всички му стискаме палци.

Не мога да повярвам, че от толкова много хора в Чикаго, ще се случи нещо с човек, който не само познаваш, а и ти е колега.

Дано се справи. Аз така и не разбрах какво точно е станало и как летят тия джипове по хората.

Честно казано, баровете никога не са ми били предпочитаното място за запознанства :))
Но пък като изчаткам и стана свръх комуникативен, все завършвам с някоя мацка от банката,  застрахователната фирма и т.н.. :D

Xperia M може би ще е следващият ми телефон.Не ми се дават милиони за телефон,а тоя май ще е към 400-500лв.

Я, кротко... да не си свършил вече работа. Аз само гледам часовника от час и нещо и още не мога да преместя срелките до 18:00

Обмслям сериозно да захвърля колата за цяло лято и да си спретна едно бюджетно супер-мото за градско , сигурно ще го избия половината до началото на есента от гориво.

TeamBike_YZF450F-2006.jpg

Недей се трепи. Това ако не си карал до ся активно мотори.

Ако си карал, само ти пожелавам да няма контузии.

Обмслям сериозно да захвърля колата за цяло лято и да си спретна едно бюджетно супер-мото за градско , сигурно ще го избия половината до началото на есента от гориво.

Още по-евтино ще ти легне пистов бегач, че и полезно а вървят доста бързо. Може и електрическо колело също така.

Само да узаконят гетата....Такива хубави парцели съм си харесал и държавни, и общински. Пък нека кажат, че са незаконни.

Само да узаконят гетата....Такива хубави парцели съм си харесал и държавни, и общински. Пък нека кажат, че са незаконни.

Новият областен управител на Пловдив е от ДПС ;).

А аз съм си заплюл парцели в Бояна, Драгалевци и на 7 и 11-ти километър.

А аз съм си заплюл парцели в Бояна, Драгалевци и на 7 и 11-ти километър.

Аз документално се водя безимотен. Значи мога да си построя някой палат за една вечер и понеже ще ми е единствено жилище няма да могат да ми го бутнат. А за една вечер с подвижни конструкци какви неща могат да се сътворят...

Точно за това говоря и аз. Двайсе кола, няколкостотин квадрата брезент и тенекия, ше могат да ме хванат оскубаните косми на ташаците. А на в северната част на Цариградско(7 и 11км) не са хич евтини имотите...

Ем да ама поне в колата имаш климатик,а с тоя мотор с каска и костюм ще се спариш яко.

Тва е градска машинка , нахлузваш каска и жилетка с налакътници и наколенки и си ти , от кожи няма смисъл ако караш достатъчно разумно , така или иначе няма да те спасят ако някой малоумен бакшиш те затисне в някоя друга кола.

Още по-евтино ще ти легне пистов бегач, че и полезно а вървят доста бързо. Може и електрическо колело също така.

Купих си колело , днес ходих на работа с него ей така за разнообразие.

Мога да кажа само едно - пичовете придвижващи се с колела в града са смели типове :bowdown:

Едно от най-досадните неща в живота е усещането за минаване на времето - сякаш лети като ястреб, докато правиш нещо интересно, и се тътри като охлюв, ако имаш неприятна задача. 

/заглеждане към облаците и отпафкване от лула/

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...