DON_CHEFO Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 Живо на *уй си гледа момата ама айде Да не издребняваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 iOS, command line build, keychains certificate import, provisioning profiles... THE HORROR! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Тъкмо обмислях днес да се обръсна и бааам: https://vine.co/v/b3tmHaLPVX2 Няма да се бръсна Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Не се бръсни-ама не вярвам с вид като този индивид да си добре приет в някоя женска компания... Каква е тази игра Dayz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Еми зомбита и пуцане,и събиране на храна Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Не се бръсни-ама не вярвам с вид като този индивид да си добре приет в някоя женска компания... Каква е тази игра Dayz? Явно не четеш темата много. Да бъдеш приет в женска компания е слабост в тази част на форума. Няква интересна звучеше тази игра като погледах малко. http://dayzmod.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Которе, дете на дивата природа, к'во ше кажеж за идеята да спреш да говориш компетентно за Враца, дето си бил веднъж в краткия си живот, щото аз съм тука всяко лято от 31 години насам... М, добре ли ти звучи предложението? Sent from grandma's oven using Tapak Talk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Turn off this option! Nokia 3310 using Talpa Talk Sent from grandma's oven using Tapak Talk ----------------------------------------------------------------- Всеки пети седмокласник е изкарал двойка на изпита по математика.... Изненадата от матурите тази година е рекордният брой двойки по география. Предметът е предпочетен като втора матура по избор от 1/3 от зрелостниците. Всяка четвърта оценка от препитването обаче е слаб 2. Всеки зрелостник, който е изкарал повече от среден 3 на изпитите, има реален шанс да стане студент наесен. На изпита по български език близо 1/3 от абитуриентите изобщо не са се опитвали да пишат интерпретативно съчинение или есе, а 1/4 от тези, които са го направили, са се провалили. Всеки втори кандидат-студент е с двойка по история на пробните изпити в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Баси, тези дни много пусто из булфорумните среди. Няма дори кого да напсуваш. Добре, че е Мидекс, та да се псуваме с него на лс. ПС. ДА не съм изпуснал някаква драма/обет за мълчание или бубонна чума да е затрила пишещите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Баси, тези дни много пусто из булфорумните среди. И аз го отчитам в последните 3-4 дена...даже и в търговския раздел няма обичайната навалица, което ми е леко странно... А иначе в другия раздел, в който почти не влизам, се заформя интересен филм... ...ако обаче само така си говорят, ще съм много разочарован - и от Виден, че е мека Мария, и от Майстора, че няма да му "сложи шапката"! Ники, тоя "майстор" тука е наш Ангел. Ще му сменям и аз на него обкова, ако не ми докара оня асеновградски тиквеник, заради който седя с пуснати щори от 8 месеца. Голям разбирач се извъди ти. Много ми се иска да те видя как сваляш стъклопакета и се чудиш какво да направиш. ... А още веднъж като видя,че си написал за мен, визирайки ме майстор в кавички и ще ти се случи случка...т.е. знам къде живееш и как се бута фибран 5-ица от фасада, която съм изработил ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Тоя Ангел, някакъв друг Ангел ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Не, ти си, ама си забравил, че слагаш дограми и че си писал с втория си ъкаунт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Егати, остарявам.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Случвало ли ви се е някога, да очаквате с месеци, любима група да издаде най-накрая дългоочаквания албум и да останете разочаровани, а в същото време, група към която нямате особени очаквания, да издаде нещо съвършено и просто да не можете да отлепите слушалките от ушите си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Не е като да си единственият Ангел в града все пак Един майстор алпинист, поставящ изолации (предполагам не само, но на мен това ми прави и съм доволен). Как издържа на тормоза на майка ми не знам. В този ред на мисли жена ми идея си няма какъв късмет има, че не живее в една къща със свекърва си Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Егати, остарявам.. Старост - нерадост! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 и просто да не можете да отлепите слушалките от ушите си?Аз почти 4 дена слушах едно и също 5-минутно парче (само него едно след друго) и си умирах от кеф Днес обаче хем се наспах хем ме цепи тиквата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Ники, падбало ти е кръвното. И аз след такива дневни дрямки бутам кръвното. Спасението е няколко литра вода ударно... Sent from outer space using Tas#aktalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Днес обаче хем се наспах хем ме цепи тиквата. Личното ми обяснение - това е така, защото си спал в часове, в които организма ти има подем в активността и си се събудил в час, в който обикновено ти се приспива. Познах ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Случвало ли ви се е някога, да очаквате с месеци, любима група да издаде най-накрая дългоочаквания албум и да останете разочаровани, а в същото време, група към която нямате особени очаквания, да издаде нещо съвършено и просто да не можете да отлепите слушалките от ушите си? Да, с последните 2 албума на Nightwish така се получи, а в същото време новият на Gotthard e епичен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 В този ред на мисли жена ми идея си няма какъв късмет има, че не живее в една къща със свекърва си Никога не е късно да й го припомниш като поканиш майка ти да ви погостува за седмица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Midex, on 11 Jun 2013 - 23:15, said: Никога не е късно да й го припомниш като поканиш майка ти да ви погостува за седмица. А не. Дума да не става. И 2 часа ми идват много.. на мен... alchemy, on 11 Jun 2013 - 22:44, said: Личното ми обяснение - това е така, защото си спал в часове, в които организма ти има подем в активността и си се събудил в час, в който обикновено ти се приспива. Познах ли? Почти. Събудиха ме 2часа след като си бях легнал. После ужким спах достатъчно ама не е същото Antares, on 11 Jun 2013 - 22:35, said: Ники, падбало ти е кръвното. И аз след такива дневни дрямки бутам кръвното. Спасението е няколко литра вода ударно... Трябва да пробвам, но при мен обикновенно като ми се схване врата и после ме боли и глава. Може шипове да съм си докарал нещо знам ли. То с толкова седене пред компютъра какво ли друго -------------------- АБЕЕЕЕЕЕЕЕ кой долен грозен педераст е измислил bash shell script-a кон да му го тури! По-сложно и извратено не можа ли да измисли стринговите операции? Как може проверката за дължина на символен низ да е толкова безумна д***а тяхната м**а д***а !? !? !? if [ "${#valid_identities}" -gt "40" ]; then fi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 -------------------- АБЕЕЕЕЕЕЕЕ кой долен грозен педераст е измислил bash shell script-a кон да му го тури! По-сложно и извратено не можа ли да измисли стринговите операции? Как може проверката за дължина на символен низ да е толкова безумна д***а тяхната м**а д***а !? !? !? if [ "${#valid_identities}" -gt "40" ]; then fi И ksh/bash и powershell, все са в гз. Или по-скоро изглеждат страннo сложени до други езици, и са кофти за четене ... if (bla.size() > 77) { throw std::exception("input string too long");} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 if (bla.size() > 77) { throw std::exception("input string too long");} Я! Туй почти като в бейсик, само дето не го пренасочва на ред....не са се променили много езиците за последните 30 години като гледам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 Не е като да си единственият Ангел в града все пак Един майстор алпинист, поставящ изолации (предполагам не само, но на мен това ми прави и съм доволен). Как издържа на тормоза на майка ми не знам. В този ред на мисли жена ми идея си няма какъв късмет има, че не живее в една къща със свекърва си Като каза майстор алпинист...офертата включваше ли всичко (материали+труд)? И я препоръчайте някой...имам едни двайсетина квадрата, плачещи за външна изолация... П.П.Като те знам е включвала всичко, едва ли си ходил да си купуваш материалите.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.