Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Така и така сме почнали с гръцкото... https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sPH48PaVyFs#! :)

@Godfather, не съм пил кой знае колко видове твърд алкохол, но смея да твърдя, че този еликсир е едно от най-хубавите неща, които съм опитвал (един приятел ми го беше домъкнал и стоя в шкафа няколко месеца :) преди да го опитам).

Да ти е жив и здрав абитуриента и само напред!

@gado - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2044728

но е за автогара Юг?! Да не би и на Родопи да има същото?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Баси колко си зле. :lol:

Ама интересно, че по новините чух, че не било телефонно обаждане, а някакъв в някакъв автобус изведнъж се развикал "Бомбаааа..." и опразнил автогарата. :huh:

Аз мое съм зле, ама колко леб има да ручам докато го докарам до ващо....

П.п. Дебело ли излиза едно, такова нацепено шольменче (ама на пластинки), като онова, дето го показа във фукнярската тема?

Още ме е яд как тъпо свърши Metro:Last Light поне нашия пичага излупка мацката :D

Играта има два края ;).

edit :D

a5dpYLG_700b.jpg

edit :D

"А ты не нада петь, просто ходи сюда, ходи туда..." (края на грузински виц). :grin:

@kotora, Комуниста никога не може да бъде убит напълно! :werewolf:

Локо пак без тренер и спонсор... Баси, защо само ония двамата прости хрантутници - зуЛУма и БонБонев стоят?

А иначе в момента съм пред дилемата какво да избера (един аксесоар за колата) - дали да бъде практично, но странно изглеждащо и не много красиво или да бъде много красиво, но не толкова практично. От 2 дена гледам и сравнявам и накрая установявам, че все още само си гледам и си приказвам..."...това ще е доста удобно, ама ебаси странната форма ; това пък е много яко, но пък само заради единия дизайн да го взема нещо не ми се връзва..."... :wacko:...как не може хем да е красиво, хем да е практично, ами трябва да ме поставят пред такива затруднения... :online2long:

Избрах "красивото и непрактичното" (не е интересно какво е точно) - днес го получих от Англия, много яко стои, но не е удобно...ама пък е яко и ще се прежаля с липсата на ергономичност. Човек какво ли не прави само за да му е красиво, явно вече съм се заразил от Вокса...или май по-скоро просто съм си любител на красивите неща, а пък след като са красиви и са си твои - майната му на удобството. :grin:

Вместо да прихванеш от мен нещо на тема удобство ти от него красоти гледаш :)

(ако е младо е друга тема, то там неудобно няма междувпрочем, неудобно е само да не си поискаш :P)

PS: Преди харесвах форума повече - не беше толкова "fancy" но работеше стабилно. Този когато му кефне размазва текста, текстовия редактор дори при изключени красоти е трагедия особено пренасянето... мъкааа

Ама сте егати и злетата, майна....!

Ред.

А Насю измаилтянски мъжеложци да го познаят дано.....

Мама му @#$?# и проклето време, не съм дошъл във Враца да пея в дъжда :-@

Turn off this option! Nokia 3310 using Talpa Talk

Мама му @#$?# и проклето време, не съм дошъл във Враца да пея в дъжда :-@

Turn off this option! Nokia 3310 using Talpa Talk

Ако това ще те успокои - и тук вали от доста време...

Локо пак без тренер и спонсор... Баси, защо само ония двамата прости хрантутници - зуЛУма и БонБонев стоят?

Май не са толкова прости...ако им излиза сметката на края на месеца. Освен ако не вярваш, че дават мило и драго за бяло-черната магия? И аз така ще разправям. И за Ботев и за Локо и за Левски...няма значка, само да има преводи по банковите сметки :D

Абе я попитай оня над тебе за тия празни погледи, да видим какво ще отговори....дай Боже всекиму така празно да го гледат. :laughing:

Хахаха току що бях баннат за нещо което не съм направил :D Играейки си Dayz бях баннат за хак,който даже не знаех как се казва докато не бях баннат.Някак си съм хаквал без дори аз да знам :lol: и хака сам се е инсталирал и сам си е разцъквал.

Абе я попитай оня над тебе за тия празни погледи, да видим какво ще отговори....дай Боже всекиму така празно да го гледат. :laughing:

Те гледат на изпразнено... първо ти, после и банковата ти сметка ... мухахахаха :lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...