Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Без пластмасови пари или поне пейпалски /то пак от пластмасовите дърпа де.../ не става работата, а иначе те хората са си го написали - "Pls the size and color you want after you pay". Указваш в полето за забележка и то не after, както го е написал тъпият китаец, а before - така и така, искам модел No.2 (примерно), бели, номер едикойси (в твоя случай вероятно към 35-36 :P ), ако плащаш с пейпал, праскаш същото уточнение и там за всеки случай и си готов ; после разчиташ китаецът да ти прати верния модел, цвят и номер и накрая се молиш да ти пасне на крака.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Аз нямам пластмасови пари, май.

Много лошо е това. Означава, че имаш такива количества от хартиените, че можеш да ги държиш в брой. Когато те станат толкова много, че да не може да се съхраняват се минава към пластмасови такива ;).

Аз имам пластмасови, но не ги барам, заради лихвичката, която им върви. Имам и някаква кредитна карта, но не съм я активирал даже....

Pulp Fiction ти е бил скучен? WTF? :Facepalm: :Facepalm:

Скучен ми беше. Аз не отричам качествата на филма като такъв, но беше прекалено бавен. Почна ли да се оглеждам на страни, да си човъркам телефона или да спирам филма, за да направя нещо друго, значи филма ми е скучен. Има филми, които за нищо не стават, но са ми интересни и ме държат към екрана. Последния интересен филм, който беше 3 часа, но не можех да се отлепя от екрана беше Cloud Atlas. Дълбокото послание на филма не успях да го намеря, можеби защото не е било и толкова дълбоко, но ми беше интересно да го гледам.

А, да. И не харесвам филми, в които просто нещо се случва, без никаква идея. Просто "Ден в живота на..". Интересни са ми да ги гледам, но като свършат се чувствам измамен. Като La Haine. Хубав филм, добре направен, с атмосфера, но просто се чувствах измамен накрая.

http://www.adidas.com/us/product/mens-originals-wings-20-shoes/CG358?cid=Q23668&breadcrumb=1z132gnZ1z13ybjZ1z13071

или

http://www.adidas.com/us/product/mens-originals-nizza-jagged-shoes/CG047?cid=Q23107&breadcrumb=1z132gnZ1z13ybjZ1z13071

Тия дет пазаруват от чужбината - виждали ли сте такива? По някакви сайтове? Нещо?!?!

Вторите, определено. С тия с крилата ще си като Астерикс. Нелепи са.

Шел са пуснали много зарибени лего колички на ферари + нещо като питстоп персонал , днес взех персонала и две колички , припомних се детските години 

image.852472595.jpeg

btw : Legoto e епично яко , в Юкей като влезнах в един огромен магазин само за лего и им разгледах и видях че вече има програмируеми лего роботи и бях в ей тва състояние 

mouth-rainbow.jpg

Няма да сгрешиш екстра са.

Шел-а много ме нервят но чат пат успяват да ме привикат с някоя такава промоцийка. 

Фераритата от предните промоции почти всичките ги събрах.

Някой ако има желание да посети на 15-ти юни (събота) туй музикално мероприятие (2 Unlimited, Snap!, Nana и DJ SASH), да ми се обади, че дават бонус при покупка на 3 билета наведнъж...ако е познат, даже мога да му предложа оферта за 40 лв. да му осигуря билет + превоз до София и обратно. :))

Няма да сгрешиш екстра са.

Шел-а много ме нервят но чат пат успяват да ме привикат с някоя такава промоцийка. 

Фераритата от предните промоции почти всичките ги събрах.

Аз такова...имам ги всичките :D + чаши и квото там още бяха пуснали :)

Вятъра ми издухва мислите :D :D.

Host-e да видиш, че съм добро дете. Само не прекалявай с уискитата

...иде ми да фана и да се скъсам на две...майчице как ми липсва "кръглата маса на Бойково" и рицарите с наздравицата

Чефо, жената каза, че си избрал една от най-добрите им певици за поздрав. Каза също, че в Чикаго има доста голяма гръцка общност, така че не се цепи на две. ами намери някоя таверна и марш бързо да удариш 2 - 3 узота и да послушаш малко гликерия.

Чефо, жената каза, че си избрал една от най-добрите им певици за поздрав. Каза също, че в Чикаго има доста голяма гръцка общност, така че не се цепи на две. ами намери някоя таверна и марш бързо да удариш 2 - 3 узота и да послушаш малко гликерия.

Хехе, то на Чефо мисля няма да му трябва кой знае колко време за да намери таверните в Чикаго. Ама като каза узо ме подсети, че съм оставил едно Цантали в камерата и сигурно вече е станало камък, ама няма да го отварям още, че трябва първо да изтрезнея от тази вечер, хахахахаха. Току-що се прибирам от абитюриентската на сина, която беше в Hyatt Regency Hotel Vancouver и все още обирам остатъците от Laphroaig Quarter Cask бутилката. :grin: :beerchug

Странни мисли... От една страна ми минава през главата дали бирата ще ми стигне за скарата, та май ще ида да си заредя касата със Старопрамен, че скарата и бирата си вървят перфектно, пък и като добавим от музиката, която Чефо "презентира"...

От друга страна преди малко гледах "протестите" по Канал 3 и се дивя колко е прост българинът и как се поддава на поредната провокация/партенка или както там искате го наречете от страна на бившите управляващи... Сега щели всички табели да се сменят и освен на български, щели да са и с надписи на турски... Просто... Да си подава оставката тоя кабинет, да се върне Тиквуна и да са доволни. Толкова прост народ, ама толкова прост, че няма накъде повече... Доста успешно прилагат идеята на "Да разлаем кучетата" и тъпанарите вярват ли вярват...

Първо преди 2 седмици по същия начин се опитаха да внушат, че втори език щял да се изучава задължително турски, че и било гласувано на първо четене... Разбра се, че такова нещо нито е гласувано, нито дискутирано - нищо! Просто някой пуска слух от типа:"Сестра ти е ку*ва" и всички започват да го повтарят, без да се замислят, че дори сестра нямаш...

Абе тъпа работа...

Отивам за биричка, пък тъпанарите да го д**ат.

:beerchug

Една намерих вече и не е много далече от нас...май :D. Скоро ще отида и до там да видя за какво иде реч :).

Хехе, то на Чефо мисля няма да му трябва кой знае колко време за да намери таверните в Чикаго. Ама като каза узо ме подсети, че съм оставил едно Цантали в камерата и сигурно вече е станало камък, ама няма да го отварям още, че трябва първо да изтрезнея от тази вечер, хахахахаха. Току-що се прибирам от абитюриентската на сина, която беше в Hyatt Regency Hotel Vancouver и все още обирам остатъците от Laphroaig Quarter Cask бутилката. :grin: :beerchug

Брай тия Хаяти много силни. И тука цъфтят като гъби.

Чудна чудесия.

Големи сте злета... Честно!

Ред.

Някой има ли идея какво точно се случва на автогара Родопи? Кви са тия полицейски кордони и евакуирани народи и рейсове?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...