Grimjaur Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Хахаха, за пръв път ми се случва романтична вечеря под уличната лампа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Самотно копче... ще оплакна очички с един лек Хоакиникс Финикс в Reservation Road. :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Amantes amentes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 П.С. Какво се е случило с показателите на нещото от подписа на BlackGuardian? Защо са на 0? Защото сайта от който взима информацията беше паднал Иначе още един перфектен ден за разходки, закусвам и дим да ме няма навънка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Легализирайте я тая зелена крава!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 КУПИХ СИ ПЛЮШЕНИ ЗАРОВЕ ЗА КОЛАТА!!! ВДИГНАХ ПОНЕ 30 КОНЯ!!! Лалалалалалалал :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 нямам търпение да пристигне (моето момче е първото, с пикантерията )... умирам от глад, а имам само едно найлоново пакетче курабии... не върви някак си както я карам така скоро ще се разоря... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Мхм, и аз прибягвам до крутни мерки като съм гладен и ме мързи в кокалите.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Новият МиГ колко прилича на стария Грипен и още по-стария Юрофайтър... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 концерта на чамбао по нова кърти Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Тракерът достигна пяната на помията: Молех се да не доживявам такъв момент ама - нейсе Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Затова има АРЕНА_БГ Аз отдавна съм се отказал от WRZRU_to...не е това което беше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Ъъъ Сашко ела довечера да ти покажа колко зле е Арена вече и колко добре е Замунда Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Сядам да гледам как Арсенал размазва Нюкасъл! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Ъъъ Сашко ела довечера да ти покажа колко зле е Арена вече и колко добре е Замунда За жалост съм на РД,но така или иначе трузно би ме убедил в твърдението си освен ако не извадиш неоспорими факти Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Ми няколко фактора има при тебе - първо си на вече станалия най-куц доставчик в града, второ (произтичащо от първото) нямаш такъв поглед върху тракерите, нито стаж колкото мен в тях. Смятам това достатъчно осмисля нещата в случая. А пък Арена след "рестарта" е тотална бузъ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 ............ А пък Арена след "рестарта" е тотална бузъ. Дам тук съм много съгласен , Замунда си има така да се каже всичко , в Арена има само по-новите ралти Иначе днес беше супер ден , яка разходка си направихмее Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Сядам да гледам как Арсенал размазва Нюкасъл! Уфффф, мъкааа Касъл пак бяха трагични. За нищо не стават тия куци коне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Аз пък сега се наслаждавам на това, че имам и-нет, след като в половината град се беше скапала връзката. През това време се чувствах като половин човек - какво нещо е навикът! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Искам пари...искам пари...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 В момента едно коте ми е кацнало на рамото и ми мърка на ухо Явно новата манджа му е харасала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Готова съм! Искам аспиринче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 В момента едно коте ми е кацнало на рамото и ми мърка на ухо Явно новата манджа му е харасала. Готова съм! Искам аспиринче. Може да съм в грешка,но вие двамцата да не сте се залюбили нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Може да съм в грешка,но вие двамцата да не сте се залюбили нещо Да.И на мен на нещо такова ми намирисва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Вкарах си близо 200-тата bookmark-a от стария компютър на новото PC. Интернета отново си е както преди! И играя по малко Half Life 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.