kotora Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Ей супер. Той е много готин или поне доколкото го познавам от времето когато преподаваше Информатика в езиковата Да все още е готин И е доста добър като директор. Едит:Всички програмисти са в матрицата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Като гледам кои редовно сме онлайн в тия малки часове (аз, дедото и Кръстника)...и като мяркам редовните кеширащи - Bing, Alexa и Google, ми минава през главата, че сме почти като в Матрицата. Като единствени оцелели (по това време) - Кръстника играе ролята на Морфеус, дедо е Оракула, а аз се въплътявам в ролята на Нео ; останалите ботове са стражите/медузите, които сканират и ни търсят, а напоследък дори забелязвам и Google mobile (агент Смит), който също се опитва да ни прецака като останалите. Edit: 4.44 - това не може да е случайност...контролират ни!!! П.П. А щом вече сте в Матрицата - не вярвайте на нищо, дори и на очите си...защото и там като в Парламента всички са продажни мамка им... Хаааахахаха, Мидекс пак избухна...И то рано-рано.... Ами освен да вземеш да ги гледаш.... Заедно с Forest Gump, Fargo и The Shawshenk Redemption, че сигурно и тях не си гледал. Avatar може да го пропуснеш. Най-прехваления филм в историята на киното. Евър. Даже Pulp Fiction (Криминале) не ми беше толкова скучен, колкото филма за сините същества. Страхотен филм....много добър...препоръчвам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Снощи гледах 1 филм. Една руса, една червена и един черен. Има много кютек. Интересен филм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Хаааахахаха, Мидекс пак избухна...И то рано-рано.... Днес се събудих в 10.59 - 1 минута преди да звънне часовника - контролират ни ви казвам! П.П. Аааа, да, щях да забравя...и тия ни лъжат, че се стрелят, всички са продажни...даже някъде имам и Дарт Вейдър с Хан Соло като първи дружки, срамота, нямат достойнство тия хора! :woot Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Снощи гледах 1 филм. Една руса, една червена и един черен. Има много кютек. Интересен филм. И!? На края той къде им се изпразни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 http://www.adidas.com/us/product/mens-originals-wings-20-shoes/CG358?cid=Q23668&breadcrumb=1z132gnZ1z13ybjZ1z13071 или http://www.adidas.com/us/product/mens-originals-nizza-jagged-shoes/CG047?cid=Q23107&breadcrumb=1z132gnZ1z13ybjZ1z13071 Тия дет пазаруват от чужбината - виждали ли сте такива? По някакви сайтове? Нещо?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Що, от същия сайт не щеш ли? И искаш да кажеш, че ще литнеш с такива крилца по главната? ...а иначе в ибей ги има...и двата модела....и много други подобни....цък, цък...и т.н. П.П. Аз лично ти препоръчвам тези...или ако държиш да събереш погледите - тези. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 OMFG! Тия NASA са НЕВЕРОЯТНИ! Аз подобните ги видях. Искам сникъри с крила! А ако може и по-ефтинки, още по-добре!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Тия са по-яки...купуваш към тях това яке, купуваш и за жената едни обувки и едни очила - и си окомплектован отвсякъде. За да съм достоен за твоята компания, аз пък ще си купя тези, а на Виден ще подарим едни такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Ей ся ако се окаже,че имат свободни стаи в това общежитието ще съм най-щастливия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Тия са по-яки ама струват 500 лева. А и аз сега си търся жена, дет да може да ми ги купи, че ми омръзна от бедни булки. Има ли на друга марка, такива, с крила? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Има бе...толкова ли те мързи да напишеш wings sport shoes? ...ето ти напр. едни по твоя джоб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Къде да го напиша туй? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Аз се отказвам....някой друг да го обучи тоя Ваньо! --------------------------------------------------- .....да не би това момче да беше леко мургаво, с едни особени сенки под очите но не като недоспал, по-скоро като белези, на горната част от китките до лакътя имаше нескопосани татуировки ....дали наистина сме направили добро дело или сме станали част от нова схема за измама на дребно Един такъв доста набит...ако ми разкажеш (може и на ЛС) подробности от разговора с него, ще ти кажа дали нещо съвпада...а иначе това последното и жена ми го каза след като й разправих историята... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Така, ориентирах се. Сега..... Как става номера с поръчването? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Аз пък си намерих едни кецове за 70лв.Имаше и едни намалени найкове за 90 ама майната им Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Как става номера с поръчването? Не ми казвай, че и там си девствен. ....има там един бутон, избираш си номера, цъкаш, попълваш малко адреси и данни, накрая плащаш с карта или пейпал и си готов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 http://www.adidas.com/us/product/mens-originals-wings-20-shoes/CG358?cid=Q23668&breadcrumb=1z132gnZ1z13ybjZ1z13071 или http://www.adidas.com/us/product/mens-originals-nizza-jagged-shoes/CG047?cid=Q23107&breadcrumb=1z132gnZ1z13ybjZ1z13071 Тия дет пазаруват от чужбината - виждали ли сте такива? По някакви сайтове? Нещо?!?! кажи че се шегуваш.... ПС : И аз не съм гледал матрицата , супер малоумен филм е. Аватар също , тръгнах си някъде след 45-тата минута от киното шото почна да ми се повръща от хермафродитни сини педалчета по които всички охкат и ахкат........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Що бе злобилски? (за кецовете питам) @Midex, питам за ebay-я, а не за adidas-а. http://www.ebay.com/itm/Fashion-Angel-Wings-Men-Women-Sports-Shoes-Size-36-46-/161039480824?pt=AU_Men_Shoes&hash=item257eb377f8 - ей от тук, номер 5, като скролнеш надоленце. Чуднички са.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Някой с проблеми на Мтел в момента? Само спешни повиквания дава, а имам обхват? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 На мен ми се случва супер често!!! Даже един път бяха блокирали всички лоопски номера на хората, които бяха около мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Незнам , тия криле ми идват в повече. Виж ако си 13 годишно момиченце сигурно шЕ е яко ама 20+ годишен мъж с набола брада да ги носи няк'си ми се струва извратено. Мтел са цвете направо ако говорим за качество на покритие и интернет като изключим че сумати години плащах абсурдни сметки. Спрях си Мтел-а и взех айфон 5-ца от глобул , постоянно ми губи обхват щото скапаната им 3Г мрежа нещо не се разбира с ябълката , имало е случаи в които от сутринта до обяд всеки който ми звънне му дава че телефона ми е изключен а той реално не е , в момента в който човека затвори и получавам СМС че са ме търсили , вече 2-ри айфон ми сменят и проблема си остава. Ма нека им е гадно , имам още година и нещо гаранция смятам да сменя колкото се може повече айфони да им е гадно , сега ги взимам ползвам месец-два без протектори и без страх че ще го надера и като го очукам достатъчно че да ме е яд да го гледам отивам да го връщам заради проблема с обхвата , след 20тина дни ми дават нов щото проблема не може да бъде решен...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Иван няма още 20 години...най-много 15 - нъл' тъй, Ваньо? С какво ще плащаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Аз се спрях на Тези или Тези Ма за тия пари толкоз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Иван няма още 20 години...най-много 15 - нъл' тъй, Ваньо? С какво ще плащаш? Аз нямам пластмасови пари, май. Хм, тряа да кажа на колегата дет си поръчва такива работи да ме открехне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.