DON_CHEFO Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Хахахаха, аматьори, какви са тия надници бе? Ела на запад да видиш часови ставки и чудо. Ще фана да мина пас тва раздаване. Че и тия 60 ми се виждат като цяло състояние Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 От любопитство - наясно ли си дали каското го поема това? Покрива се от Каското, не знам обаче как ще ти я оправят или просто ще бъдат замазани вдлъбнатините с кит и боядисани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 В магазина до нас най-евтините крушки са 2 лв, а има и някакви еко-меко супер-дупер за 8 лв. Какво стана с добрите стари 40W крушки за дребни стотинки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Белите мечки питай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Белите мечки питай. А Бриджит Бардо може ли? Ама не по времето когато събра мечките на нашенските мангали, а като е била на 20...даже може да обсъдим проблемите на крушките и мечките на кафе (с райбер). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Грам не схванаха мохабета, чичо Пламене... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Шшшшш. Не го открехвай за затопляне, пестене на енергия и вредни емисии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 От любопитство - наясно ли си дали каското го поема това? Навремето сестра ми си купи чисто ново Деу Есперо и може би на 5-6 месец в Несебър беше пострадала от такава градушка. Цялата предна част и половината покрив беше на дупки, интересно, че и нейното стъкло не беше счупено. Тогава каското и покри всичко, не помня как са и я направили, но си спомням, че не си личеше въобще следите от градушката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Абе защо има толкова обяви за лаптопи 2ра ръка от Добрич? Нещо не топля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Защото някой ги е внесъл от Англия и ги разпродава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Малко закъснял въпрос, но все пак, как всъшост се скриват тея подписи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Като посочиш върхи подписа с мишката, в дясно ще ти се появи един X. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=37216&page=59#entry1495588558 Mass fun в тази темичка. MOD. EDIT: Вече не! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 trololololo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 BAAAAAAANNNN за ИВААААААААНННН!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Един уникален /буквално/ гол: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Phantom pain ще е част от Metal Gear Solid?!?! Защоооо>!?!?!? Защото ламерите с платформи трябва да имат привилегии, а ние, които предпочитаме мишката и клавиатурата, трябва да останем на заден план?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Phantom pain ще е част от Metal Gear Solid?!?! Защоооо>!?!?!? Защото ламерите с платформи трябва да имат привилегии, а ние, които предпочитаме мишката и клавиатурата, трябва да останем на заден план?! Ела бе, ще ти дам да поцъкаш. И Metal Gear Solid Revengeance имам, и Darksiders, и God Of War Collection. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Не искам, брат. Мен не ме кефи MGS-то. Идеята не е да идвам да цъкам, а да спрат с тия ЕКСКЛУЗИВНИ IP-та. Прекалено е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Хората трябва да продават. Ако нямаше ексклузиви, нямаше да има потребление. А и Metal Gear Solid от едно време си е за конзола. Пиратството е по-малко. Пък и трябва да се съгласиш, че за такъв тип игри, конзолата е по-голям кеф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 What is Metal Gear Solid? Звучи глупаво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Игра за конзоли (май и за PC има ) - доста добра Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Не искам, брат. Мен не ме кефи MGS-то. Идеята не е да идвам да цъкам, а да спрат с тия ЕКСКЛУЗИВНИ IP-та. Прекалено е... Само казваш кога и ти давам за у вас PS3-ката с 2 джойстика (един кабелен и един безжичен). ___________________________________ Понеже не знам къде другаде да питам... Трябва ми материал който да е лек и лесно да се оформя. Искам да облепя с него една почти правоъгълна пластмасова кутия, която трябва да е мнооого добре изолирана от гледна точка на температура. Там където ще стои ще е почти 90гр въздуха, целта е възможно най-много да понижим температурата вътре в кутията. Важно е материала да не е и много дебел, всичко над 1/2 см не ми върши работа. Идеята да ползвам алуминиево фолио/сенник за кола(от тия лъскавите) не ми допада, вече са ми го казвали. Второто е ясно мисля, що го отхвърлям, фолиото все си мисля, че прекалено нежно и лесно се къса. __________________________________ Даже и нещо като такова http://www.pestimenergia.bg/shop/product/431/supershild-interior-boyadisvash-i-toploizolirash-predpazva-ot-muhal.html ама на мен ми трябва да разпръсква топлината, а не да я задържа - или аз не разбирам принципа на работа. http://www.lhprotrade.com/viewpr.php?w=8 __________________________________ И понеже съм лигльо ... и от къде да го купя естествено питам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.