Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Хахахаха, аматьори, какви са тия надници бе? Ела на запад да видиш часови ставки и чудо. :lol: :laughing1:

Ще фана да мина пас тва раздаване. Че и тия 60 ми се виждат като цяло състояние :D

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

От любопитство - наясно ли си дали каското го поема това?

Покрива се от Каското, не знам обаче как ще ти я оправят или просто ще бъдат замазани вдлъбнатините с кит и боядисани.

В магазина до нас най-евтините крушки са 2 лв, а има и някакви еко-меко супер-дупер за 8 лв. Какво стана с добрите стари 40W крушки за дребни стотинки?

Белите мечки питай. :lol:

А Бриджит Бардо може ли? Ама не по времето когато събра мечките на нашенските мангали, а като е била на 20...даже може да обсъдим проблемите на крушките и мечките на кафе (с райбер). :))

От любопитство - наясно ли си дали каското го поема това?

Навремето сестра ми си купи чисто ново Деу Есперо и може би на 5-6 месец в Несебър беше пострадала от такава градушка. Цялата предна част и половината покрив беше на дупки, интересно, че и нейното стъкло не беше счупено. Тогава каското и покри всичко, не помня как са и я направили, но си спомням, че не си личеше въобще следите от градушката.

Phantom pain ще е част от Metal Gear Solid?!?! Защоооо>!?!?!? Защото ламерите с платформи трябва да имат привилегии, а ние, които предпочитаме мишката и клавиатурата, трябва да останем на заден план?! :(

Phantom pain ще е част от Metal Gear Solid?!?! Защоооо>!?!?!? Защото ламерите с платформи трябва да имат привилегии, а ние, които предпочитаме мишката и клавиатурата, трябва да останем на заден план?! :(

Ела бе, ще ти дам да поцъкаш. И Metal Gear Solid Revengeance имам, и Darksiders, и God Of War Collection.

Хората трябва да продават. Ако нямаше ексклузиви, нямаше да има потребление. А и Metal Gear Solid от едно време си е за конзола. Пиратството е по-малко. Пък и трябва да се съгласиш, че за такъв тип игри, конзолата е по-голям кеф.

Не искам, брат. Мен не ме кефи MGS-то. Идеята не е да идвам да цъкам, а да спрат с тия ЕКСКЛУЗИВНИ IP-та. Прекалено е...

Само казваш кога и ти давам за у вас PS3-ката с 2 джойстика (един кабелен и един безжичен). 

Понеже не знам къде другаде да питам... 

Трябва ми материал който да е лек и лесно да се оформя. Искам да облепя с него една почти правоъгълна пластмасова кутия, която трябва да е мнооого добре изолирана от гледна точка на температура. Там където ще стои ще е почти 90гр въздуха, целта е възможно най-много да понижим температурата вътре в кутията. Важно е материала да не е и много дебел, всичко над 1/2 см не ми върши работа. 

Идеята да ползвам алуминиево фолио/сенник за кола(от тия лъскавите) не ми допада, вече са ми го казвали. Второто е ясно мисля, що го отхвърлям, фолиото все си мисля, че прекалено нежно и лесно се къса.

Даже и нещо като такова http://www.pestimenergia.bg/shop/product/431/supershild-interior-boyadisvash-i-toploizolirash-predpazva-ot-muhal.html ама на мен ми трябва да разпръсква топлината, а не да я задържа - или аз не разбирам принципа на работа.

http://www.lhprotrade.com/viewpr.php?w=8

И понеже съм лигльо ... и от къде да го купя естествено питам.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...