Midex Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 П.П. Ко ши кайти за новия ми хаватар? Изчистен и стилен. Как ? Намаляване на картинките, а за тия с многото текст - по-малък шрифт, използване цялото пространство по дължина и др. Лично на мен откакто въведоха опцията за скриване на подписите, големи или неприятни подписи не ми пречат, но изискването все още фигурира в общите правила, та затова...Предлагал съм на колегите да отпуснем малко повече пиксели по височина, но не се прие, следователно остава старата рестрикция от 100 пиксела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Изчистен и стилен. Намаляване на картинките, а за тия с многото текст - по-малък шрифт, използване цялото пространство по дължина и др. Лично на мен откакто въведоха опцията за скриване на подписите, големи или неприятни подписи не ми пречат, но изискването все още фигурира в общите правила, та затова...Предлагал съм на колегите да отпуснем малко повече пиксели по височина, но не се прие, следователно остава старата рестрикция от 100 пиксела. Нямам идея как да стане това намаляване на картинката,от сайт съм копирал урл-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Аз нищо не виждам... Нещо Суаристично ли е Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Removed,щото явно е по-голяма Може би трябва да напраа сейф на компа,и да е редуцирам с няква програмка.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Ъъъъ, аз, такова, ъъъъ, отивам в обедна почивка.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Може би трябва да напраа сейф на компа,и да е редуцирам с няква програмка.. Ахъм, само така може да стане. @Иване, бях споменал че недолюбвам силикона, освен когато си уплътнявам прозорците, но след тоя клип ти ми промени мнението - специален поздрав за теб с още 2 каки-абитуриентки от Русия. П.П. Внимавай в обедната почивка да не навехнеш нещо...я ръка, я нещо друго, че няма да ти го признаят като трудов инцидент... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 На 1-вите двадесет секунди вече ми трепереха мартинките.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Мани и аз нещо зех да надигам бюрото... Добре че вече се намирам в ъгъла на стаята, та никой няма изглед към монитора ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Ако някой намери 1-вия трап (така се казва стила на 1-вата част от музиката), да каже. 2-рото е на chasing shadows - Amirah, то е супер популярно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Ахъм, само така може да стане. Стана,направих снимката 191х100,ама ми е на компа.Нещо не мога да я сложа като подпис.Имам няква опция прикачени файлове,ама и там няма бутон за добавяне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Просто ти трябва директен линк към снимката и цъкаш горе от опциите image и готово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 От мен - тайно и зад гърба ти съм пуснал на 20-тината човека, дето пишат в тази тема по едно ЛС, където съм разяснил всичко с цитати, а за тези, които не те познават, съм приложил и 2 твои снимки да не се объркат случайно - профил & анфас на фона на височинна таблица + "Wanted" отдолу. ------------------ Мама му стара - нещо не мога да редактирам подписите на потребителите. Не вярвам да съм лишен от привилегията да упражнявам това приятно занимание, а по-скоро чакам един колега да ми каже, че FF за нищо не става и отдавна трябваше да съм си качил Хром или Макстон. Не съм ти получил ЛС-то. Да не би да нямам място нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 А ти пишеш ли изобщо в тая тема, щото не съм те забелязал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Просто ти трябва директен линк към снимката и цъкаш горе от опциите image и готово. Това е начина ако изображението е от нета. При положение че ми е на компа, начина явно е друг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Ами качи го в някой сайт за снимки, и от там му копни УРЛ-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Ами качи го в някой сайт за снимки, и от там му копни УРЛ-а. Да,това е ясно.Мисълта ми е как работи бутона "Мои Файлове". Нямам нищо там,и не намирам как да кача нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Ами качи го в някой сайт за снимки, и от там му копни УРЛ-а. Хинт: "Някой сайт за снимки"....и още "някой сайт за снимки". @L1v3ruS, не разчитай много на вградения ъплоудър на форума. При мен работи, но за нормалните потребители не съм сигурен дали работи коректно, ползвай външни сайтове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 А ти пишеш ли изобщо в тая тема, щото не съм те забелязал... Guilty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Хинт: "Някой сайт за снимки"....и още "някой сайт за снимки". @L1v3ruS, не разчитай много на вградения ъплоудър на форума. При мен работи, но за нормалните потребители не съм сигурен дали работи коректно, ползвай външни сайтове. Не работи.Аз съм пробвал, ама....тц. Но всъщност като се замисля, моята снимка ми е качена от компютъра..Хмм.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Те ви за качване на снимка... пациенти... http://vbox7.com/play:fa5ca12a Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Хинт: "Някой сайт за снимки"....и още "някой сайт за снимки". @L1v3ruS, не разчитай много на вградения ъплоудър на форума. При мен работи, но за нормалните потребители не съм сигурен дали работи коректно, ползвай външни сайтове. Джоб ис дън ! благодаря за всички за отговорите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Абе с текста отдолу пак си извън стоте пиксела, ама ще се направя, че не съм го видял....стига разбира се Психара да не поиска нов бан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Абе с текста отдолу пак си извън стоте пиксела, ама ще се направя, че не съм го видял....стига разбира се Психара да не поиска нов бан. Хахаха,кви банове,кви 5 леа. Ако тъй наречения психар го дразни толкова и не може да го гледа ще го махна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 За мен става въпрос. BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.