Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Honda-та много ми харесва. Не ми е по джоба обаче.

Infiniti G35 още по-малко иначе е мнооооого добър автомобил. Нали знаеш, че екстрите на Infiniti почват оттам, откъдето свършват тези на nissan :)

За часовниците - има го момента някои хора да го носят като аксесоар ей тъй за да впечатляват разни хора на бизнес срещи (пфу това прозвуча прекалено натруфено). Факт е, че ако отидеш добре облечен на някоя среща или презентация с няколко очевидно гъзарски аксесоара те приемат по-лесно и по-добре отколкото ако отида с мръсни изсулени дънки и една проста тениска, небръснат от 1 седмица. Пък дори и да съм избръснат пак го докарвам на луд гений и хората инстинктивно се отдръпват. Поради тази причина си взех онова movado, виж за очилата е друга тема - луд фен съм на silhouette и в живота си други не искам да погледна вече.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Civic 7 изобщо не ми харесва. Много е грозна. Civic 8 ми харесва, но поддръжката на толкова нов автомобил не мога да си я позволя.
Accord 7 е 15 000лв и екстрите са на половина на тия на БМВ-то.

Не разбира се. Прекалено много селяни има по паркинзите и улиците, които точно в рамките на 4 месеца ще ми направят хубавата и лъскава кола на гъз.

Пък дори и да съм избръснат пак го докарвам на луд гений и хората инстинктивно се отдръпват. Поради тази причина си взех онова movado, виж за очилата е друга тема - луд фен съм на silhouette и в живота си други не искам да погледна вече.

Викаш... Умря циганката, а :)

Аз не ти говоря за подобни безполезни глупости. Говоря ти за такъв часовник (настоящия ми):

AE-1100W-1AVEF.jpg

Някой ден, като имам повече пари за трошене сигурно ще си взема G-shock. Или Suunto. Аз имам нужда от часовник, който да няма нужда да свалям от ръката си. Когато се къпя, като се бухна в планински вир, като ме пере дъжд. А, да, имам часови зони с 5 запаметени - безкрайно удобно, като искам да знам колко е часа в дадена клиентска платформа. За мен това е часовник, не онази "красота" (дето за мен дори е грозен), дето си пуснал горе.

няма да сгрешиш нито с г шок-а нито със сунтото , аз вече имам четири г шок-а последните два си ги купих като бях в англия на една разпродажба , лудница са тия часовници за всекидневно носене , имам и 2-3 скъпи но не съм ги слагал от както почнах да нося г-шоците.

няма чупене.

скоро си взех и suunto core all black и той е уникален , даже не съм му тествал всички функции щото го имам от скоро.

ако решиш да взимаш суунто свиркай ще ти уредя отстъпка :)

като цяло мисля че суунтото е по нежно от касиото , г-шок-а първият който си взех преди около 2 години имам чувството че е неразрушим.

Злобиле, като цяло идеята е тоя часовник да оцелее ако се увъргалям с колелото... За това хич не ме радват "модните аксесоари" на Ангел, дето според мен са всичко друго, но не и часовници...
А сунтото - не мисля, че инвестицията би била оправдана в моя случай. Но G-shock-а определено е моя модел. Просто да видя кога :)

Злобиле, като цяло идеята е тоя часовник да оцелее ако се увъргалям с колелото... За това хич не ме радват "модните аксесоари" на Ангел, дето според мен са всичко друго, но не и часовници...

А сунтото - не мисля, че инвестицията би била оправдана в моя случай. Но G-shock-а определено е моя модел. Просто да видя кога :)

Е, как ще не са часовници. Показват часа. :)

А подобен тип часовници са си просто аксесоари към облеклото. Не можеш да се качиш с него да караш колело, да катериш скали, да се гмуркаш и т.н. Твоето разбиране за часовници е точно толкова часовник, колкото моя телефон е телефон.

Същото е и с Breitling, Zenith, Omega, Rado и т.н. Модела, който показах, беше само, за да съм по-точен в аргумента си. Да няма някакъв Тахиметър и разни други..

Викаш... Умря циганката, а :)

Пуснал съм обява в jobs.bg да я заместя ама пусто все заплата искат тяхната кожа комерсиална капиталистическа. Не щат малко така аванта да ме хвалят ами всичките - дай пари... пфууу :)

От днес официално съм най-големия. Успях да си прецакам една карта вкъщи, като я флашнах с не много подходящ биос :), та след 20000000000000 манипулации... картата отново е жива и здрава. По едно време в отчаянието си направо я бях отписал. :)

От днес официално съм най-големия. Успях да си прецакам една карта вкъщи, като я флашнах с не много подходящ биос :), та след 20000000000000 манипулации... картата отново е жива и здрава. По едно време в отчаянието си направо я бях отписал. :)

Не си. Аз преди 3 седмици правих CPR на смартфон.

Иначе, поздравления, че си я спасил. Така се учим по принцип. Вече и аз ще знам. :)

Едит, че да не правя двойно постове: Намерих!

Аз съм на Dragon, ама малко съм я отебал...

Мхм,направих си един куц елф и аз там :) Досега от този тип игри съм цъкал само WOW,ама тази като гледам е на светлинни години от нея...

Напоследък се мъча да изчисля каква е процентната вероятност да уцеля от раз правилната посока на флашката в един подвижен USB удължител - не вярвайте на статистиките, които казват че е 50:50 ; при мен от доста време твърдо клони към 30:70. :ghost

Редовно...нали това казах...от 3 пъти, 2 пъти не улучвам....че и потретвам понякога.

@L1v3ruS, вмести подписа си в разрешените 100 пиксела по височина, че тоя над мен негодува... :woot

От мен - тайно и зад гърба ти съм пуснал на 20-тината човека, дето пишат в тази тема по едно ЛС, където съм разяснил всичко с цитати, а за тези, които не те познават, съм приложил и 2 твои снимки да не се объркат случайно - профил & анфас на фона на височинна таблица + "Wanted" отдолу. :evil

------------------

Мама му стара - нещо не мога да редактирам подписите на потребителите. Не вярвам да съм лишен от привилегията да упражнявам това приятно занимание, а по-скоро чакам един колега да ми каже, че FF за нищо не става и отдавна трябваше да съм си качил Хром или Макстон. B)

А случвало ли ти се е 2 последователно пъти да объркаш? :)

По емпиричен път е доказано, че флашката влиза на третия опит. 

П.П. Ко ши кайти за новия ми хаватар?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...