Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

wOOx - е, не знам защо, но някак си теб не бих те свързал с кола от типа на 5-а серия на BMW. Може би някоя 3-ка,  Сивик или Ауди А3. В смисъл, че 5-цата е някак по семейна кола, а доколкото съм си създал някакъв твой профил, би ти отивала (или нужна) по "младежки" тип кола. Пък може и да се заблуждавам.

Ами колите, които аз първоначално си гледах от време на време в продължение на години, бяха:

Mazda MX-5

Mazda RX-8

Hyundai Coupe след 2004

Audi A3

Peugeot 406 Coupe

Mercedes C220 Coupe

Jaguar X-Type

Lotus Esprit (с обратен волан)

Porsche Boxster (първите години)

Alfa Romeo GTV

Fiat Coupe

Toyota Celica

Toyota MR2

WV Scirocco (това само го гледах кога ще му падне цената в допустими граници)

WV Corrado

Honda Prelude

Mitsubishi Eclipse

Mitsubishi 3000 GT

Nissan 350Z

Infiniti G35

Може да съм забравил някоя.

Та представата ти е била напълно правилна, но нали знаеш колко по-скъпи ще са частите на тия автомобили (особено на позиции 8 и 9) ? :) Да не говорим за разход. БМВ-то е здраво и луксозно по това, което съм видял. Хората в чужбина не ги продават, а си ги държат за втори коли и си ги вадят да ги карат за удоволствие (535и и 540и), което би трябвало да е достатъчно. :)

Hyundai Coupe след 2004, се оказа доста сполучлив модел. Имам приятел с такъв и е много доволен, разхода му е около 10 градско. Не на последно място е факта, че в последните години Хюндай са в топ 5 на най-здравите и надеждни коли.

Аз в момента се оглеждам за нова кола на жена ми. Прави ми впечатление, че има доста голям избор на БМВ 3-ка и Ауди А3, към нещо такова съм се насочил, или Мазда 3. Според мен големите седани, от рода на 5-цата или Е - класата са, ако пътуваш често извън града, но ако караш основно в града, просто няма смисъл от тях. Последно време, вече и Фиестата е проблем къде да я паркирам.

Успех с покупката, по горе ти бях писал, че трябва да си купиш колата която я чувстваш най-добре, а не според 10 страници различни и противоречиви мнения в някой форум. Така или иначе ти няма да се жениш за нея, ще имаш възможност в бъдеще да смениш още куп коли.

Откакто имам GSM (около 15 г.?), не съм носил часовник. Струва ми се напълно излишно.

Аз пък от втори клас нося часовник. Обичам винаги да знам колко е часа и не искам да се налага да ровя по джобове (особено сегашния топуз не се вади толкова лесно от джоб/калъф), да търся къде съм го засрал и т.н.

Часовника е, предимно, аксесоар към мъжкото облекло.

Виж, за кифъл като теб може и да е само аксесоар. Някои го носим от практически съображения ;)

Практически съображения?

Говоря за типа часовници, които представляват 85% от ръчните часовници като цяло.

Като това:

5-creative-minimalist-watches.jpg

Аз не ти говоря за подобни безполезни глупости. Говоря ти за такъв часовник (настоящия ми):

AE-1100W-1AVEF.jpg

Някой ден, като имам повече пари за трошене сигурно ще си взема G-shock. Или Suunto. Аз имам нужда от часовник, който да няма нужда да свалям от ръката си. Когато се къпя, като се бухна в планински вир, като ме пере дъжд. А, да, имам часови зони с 5 запаметени - безкрайно удобно, като искам да знам колко е часа в дадена клиентска платформа. За мен това е часовник, не онази "красота" (дето за мен дори е грозен), дето си пуснал горе.

Аз не ти говоря за подобни безполезни глупости. Говоря ти за такъв часовник (настоящия ми):

AE-1100W-1AVEF.jpg

Някой ден, като имам повече пари за трошене сигурно ще си взема G-shock. Или Suunto. Аз имам нужда от часовник, който да няма нужда да свалям от ръката си. Когато се къпя, като се бухна в планински вир, като ме пере дъжд. А, да, имам часови зони с 5 запаметени - безкрайно удобно, като искам да знам колко е часа в дадена клиентска платформа. За мен това е часовник, не онази "красота" (дето за мен дори е грозен), дето си пуснал горе.

Ами вземи да четеш и след първото изречение тогава:

Часовника е, предимно, аксесоар към мъжкото облекло.

Изключваме хората, които носят часовници с 3892 показателя, защото са им нужни. Също така изключваме и ценители/колекционери.

По-горния (твоя) часовник така или иначе не може да е аксесоар към нормално мъжко облекло. Той се купува, или ако ще му ползваш всичките функции и имаш нужда от него, или ако ще го купиш на 13 годишният си син, или ако ги колекционираш.

И ти сериозно ли? 5 зони? Аз като малък имах едно касио с течен кристал над стрелките, който имаше всичките часови зони и телефонен указател за 20 номера.

Да, това е бил от ония часовници, за които излезна вица "че в един момент от Касио се сетили, че трябва да показва и времето". Моя часовник има световно време (с функция да запаметиш 5 часови зони, достъпни с по едно цъкване), хронометър, обратно броене и до там. Не знам по коя броична система ги изкара над 3000, но сигурно е безплодно да споря, тъй като ти си капацитет по всичко.

Освен да взема малко да те подразня? Прекарах 3 дена на морето. От петък вечерта до вчера на обяд. Имаше гмуркане и доста обикаляне. Рок феста в Каварна разбира се беше уважен повече от подобаващо. Донесоха ни и ракия и коняк 58-ми набор!!! Пърпъл ги гледах и снощи. Така имах възможност в рамките на 2 поредни дена да им се насладя :P. И за капак бях в приятна компания...

p.s.

В Пловдив гласът на Иън Гилън беше в пъти по - добре от предната вечер в Каварна. На първият концерт явно беше болен и беше доста зле. Постоянно отиваше зад сцената. Доста неща не успя да изпее. Не че не се размазахме де. Снощи гласът му беше на коренно различни ниво.

Сега да видим какво предстои като концерти. За Рамщайн и Пинк Флойд съм сигурен до момента.

Че дразниш малко, дразниш.:lol: Но че си прекарах страхотно, си прекарах.Само ме е яд, че не изпълниха Child in time.Иначе всичко беше супер..Много добри сола..и на клавирите, и на барабаните..Абе велики са си...

EDIT: Ти не живееш ли зад стадион Ботев, до детската градина "Чайка"? Щото като взимам малкия, сядаме в парка да си играе и като се опитвам да си намеря няква WI-FI мрежа, ми излиза magdanos4o. Пък вероятността и някой друг да се кръсти така, май е доста малка.  :lol:

Не.Живея в Кючука..А плагиати колкото си искаш..Къде е тоя да си му търся авторските права?Даже има и правописна грешка в името....Явно е предвидил патента ми....:lol:

Че дразниш малко, дразниш. :lol: Но че си прекарах страхотно, си прекарах.Само ме е яд, че не изпълниха Child in time.Иначе всичко беше супер..Много добри сола..и на клавирите, и на барабаните..Абе велики са си...

Гласът на Гилън няма да му стигне за да изпълни Child in time. Особено пък след състоянието в което беше предната вечер.

Ставаме двама.

Нетруут, говориш за концерти в Пловдив ли?

В София ще са тези концерти. Рамщайнс в краят на юли, а Пинк Флойд(не всички) в краят на август.

TAZ нали има сивик да каже дали си заслужава парите :)

Civic-а е много хубава кола. Всичко в нея ми харесва и то доста. Функционалността на задните седалки и вратите, които се отварят на 90 градуса са незаменими в някой случаи. Малко е твърдо окачването, но няма и какво друго да очакваме. Комплект предни и задни накладки - 75 лева :) направо нереална цена. 

Багажника си е достатъчно голям, екстрите, които има моят executive са си доста, то напрактика това, което го нямаше - аз си го поръчах, когато изпратих запитване до Хонда Германия за колата. Много съм доволен от автоматичната й скоростна кутия и това мога да го кажа, защото вече 16+ години карам автоматици.

Дори и за здравина мога да говоря след като онова .... ми отнесе предницата. С жената сме невредими при удара, купето остана незасегнато. Като цяло съм страшно доволен от колата, не знам дали ще я обявят тотална щета или ще я оправят, но със сигурност знам, че и следващата ми кола ще е Хонда. Само че не знам дали Ангел ще иска да си купува нова кола, аз моята си я взех на 10 ли беше, на 7 ли километра. Но дори и да е втора ръка - пак съм сигурен, че ще остане доволен от марката. Дали обаче му е на сърце - това само той си знае.

Дори и за здравина мога да говоря след като онова .... ми отнесе предницата. С жената сме невредими при удара, купето остана незасегнато. Като цяло съм страшно доволен от колата, не знам дали ще я обявят тотална щета или ще я оправят, но със сигурност знам, че и следващата ми кола ще е Хонда. Само че не знам дали Ангел ще иска да си купува нова кола, аз моята си я взех на 10 ли беше, на 7 ли километра. Но дори и да е втора ръка - пак съм сигурен, че ще остане доволен от марката. Дали обаче му е на сърце - това само той си знае.

Honda-та много ми харесва. Не ми е по джоба обаче.

Кой беше споменал Neverwinter че цъка ? С`я я свалих,къде сте из сървърите ?

Аз поигравам от време на време. Assassin-а спря да пише, сигурно му е писнала. И на мен взе да ми омръзва, струва ми се доста слаба откъм съдържание, има добри идеи, но според мен са прибързали с пускането ѝ...

Кой беше споменал Neverwinter че цъка ? С`я я свалих,къде сте из сървърите ?

Аз съм на Dragon, ама малко съм я отебал...

Или просто си купи Lanzul и приключвай с тея киселини...

Хаха, помислих, че за стомашни става въпрос.

И все пак, ако някой има киселини и не е ползвал Lanzul, ще ми е много благодарен!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...