Psihara^^ Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Аудито ми е на 20 години, 400 000 километра и дава точно толкова, колкото е по каталог - 4,5 извън, 6,5 градско. !!НО!! Това е с моето каране. А аз карам като дядо Марко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Чак малко ме е яд, че си нямам и бегла представа от тия неща, сигурно сеира си струва, ама като не мога да оценя... А сеирът си струва! Виж Ваньо как е написал едно умно и правдиво нещо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 @host - 2.0 155 коня, 1,4 тона купенце, толкова си гори по книжка хайвана @woox - 400 са двата общо, пак е повече, но в сравнение с неговата цена е доста по-добре. А иначе като гледам какво си постнал не звучи много страшно за такъв двигател, пък кефа ще е голям да го настъпиш Стига съм чел, че почнах да съжалявам, че не взех по-голямата моторетка ... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Аудито ми е на 20 години, 400 000 километра и дава точно толкова, колкото е по каталог - 4,5 извън, 6,5 градско. !!НО!! Това е с моето каране. А аз карам като дядо Марко.A! Aнджък! От задкормилното устройство най-вече зависи... и от кмета. Аз имаше един период когато бяха затворили 2 от мостовете на марица и бул. България а аз трябваше да минавам точно оттам. По компютър средната ми скорост беше 14км/час и колата даде 14.5 разход при фабричен около 8.5 градско. Сега дава среден разход около 7.5 някъде компютъра. Ангеле, колата е хубава, но нагласата ти за цената ѝ е грешна според мен. А обръщането едно, че не е тривиална операция второ, че е проблематична. Ако беше така както са ти го разправяли, нямаше една кола да се докара от Германия ами всички щяха да взимат евтини от Англия и да ги обръщат. Поразпитай го този майстор какви гаранции ти дава и какви са проблемите при обръщането. Каже ли ти "няма проблеми" е абсолютен ментарджия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Баси, седя си със слушалките и преоткривам Пърпъл..Особено след концерта снощи, цял ден си тананикам Black Night... Сега съм налазил разни лайфове...Те са просто ВЕЛИКИ. Сега няма такава музика..А и скоро няма да има сигурно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Стига сте повтаряли глупости бе , заводски разход , та заводски разход. Тоя въпросен заводски разход е измерен в някви абсолютно перфектни условия и среда които е невероятно да успееш да докараш с нормално каране в истинският свят , като нормално каране значи нормално каране а не да се влачиш като бабичка с 40 градско и 70 извънградско. Тука много нафлудихме , воксе що не си пуснеш 1 тема всеки да си предложи своето ..... мнение ПС : Търси си бензинова кола от тия години , тва е39 е бизнес лимузина на 10 години повечето хора които си купуват нова такава дизелова лимузина за да я карат а не да им стои в гаража за престиж и да ходят до магазина 2 пъти седмично , демек километри от сорта на 250-300К км за 4-5 години са напълно нормален пробег примерно в едната Германия , аз лично ти гарантирам че е39 530д в БГ всичките под 10К са абсолютни гробове на по минимум 500-600К км. а точно дизеловия агрегат на 500-600к км започват да му отказват една по-една системите а те хич не са малко , като почнеш от турбо , минеш през дюзи и ГНП и накрая завършиш на скорости , все ремонти които могат да те откажат от марката форевър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Ето нещо интересно за Midex, тъй като знам, че е ценител на такива джаджи. http://www.reader.bg/news/item/625.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Ето нещо интересно за Midex, тъй като знам, че е ценител на такива джаджи. http://www.reader.bg/news/item/625.html Да бе, как не съм дал $2200 за няк'ъв часовник, но иначе постът ти е актуален - днес получих още един в пратка, по-красив от тоя на линка и струващ няколкостотин пъти по-малко от него. А иначе (понеже с тебе си говорим на тая тема) напоследък дадох доста големи суми за хобито ми (едно от всичките, знаеш кое ). Такива амонити от Мадагаскар набарах, просто не е истина - естествена природна красота, запазена в идеален вид след 150-200 милиона години. Купих цели, купих и лазерно разрязани на 2 части - тия пък вътре да не ти описвам каква симетрия и красота...От Боливия пък купих 2 трилобита, също доста запазени (щом все още се виждат решетките на очите им...и това - след ~400 милиона седене под земята/водата). Абе...доволен съм, даже за десерт си взех от Литва още едно парченце кехлибар с консервиран комар вътре, макар че вече съм взимал и имам подобни...ама знам ли, един ден ако реша да възкресявам динозаври, ония първите може да са се консервирали в кехлибара гладни и само това последното да ми свърши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Да бе, как не съм дал $2200 за няк'ъв часовник, но иначе постът ти е актуален - днес получих още един в пратка, по-красив от тоя на линка и струващ няколкостотин пъти по-малко от него. А иначе (понеже с тебе си говорим на тая тема) напоследък дадох доста големи суми за хобито ми (едно от всичките, знаеш кое ). Такива амонити от Мадагаскар набарах, просто не е истина - естествена природна красота, запазена в идеален вид след 150-200 милиона години. Купих цели, купих и лазерно разрязани на 2 части - тия пък вътре да не ти описвам каква симетрия и красота...От Боливия пък купих 2 трилобита, също доста запазени (щом все още се виждат решетките на очите им...и това - след ~400 милиона седене под земята/водата). Абе...доволен съм, даже за десерт си взех от Литва още едно парченце кехлибар с консервиран комар вътре, макар че вече съм взимал и имам подобни...ама знам ли, един ден ако реша да възкресявам динозаври, ония първите може да са се консервирали в кехлибара гладни и само това последното да ми свърши работа. Мога само да ти завиждам. Когато си свободен някой ден, искам да ги разгледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Ти мани, ами всичко засега ми стои в "насипно състояние", защото нямам време, пътувам доста и нямам време да го подредя там, където съм предвидил...а иначе всичко си имам за изложба - постаменти, прозрачни похлупаци за по-дребните неща и за тези, дето не е добре да се пипат, увеличителни стъкла за най-дребните (комарите в кехлибара примерно)....абе...даже имам за онагледяване по един малък винилов макет на всеки един динозавър или морска твар, от които съответно видове имам зъби или кости...само време дето нямам...май ще си ги гледам чак като се пенсионирам. А иначе няма проблем, като се прибера за повече време в Пловдив може да седнем някъде да изпием по едно кафе - кажи на сина ти, че и за него има един амонит, щото знам че и той е фен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Ти що не организираш един мини музей при теб и да дойдем да разгледаме, щото и аз съм любопитен хем твоето време на будуване съвпада с моето Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Ти мани, ами всичко засега ми стои в "насипно състояние", защото нямам време, пътувам доста и нямам време да го подредя там, където съм предвидил...а иначе всичко си имам за изложба - постаменти, прозрачни похлупаци за по-дребните неща и за тези, дето не е добре да се пипат, увеличителни стъкла за най-дребните (комарите в кехлибара примерно)....абе...даже имам за онагледяване по един малък винилов макет на всеки един динозавър или морска твар, от които съответно видове имам зъби или кости...само време дето нямам...май ще си ги гледам чак като се пенсионирам. А иначе няма проблем, като се прибера за повече време в Пловдив може да седнем някъде да изпием по едно кафе - кажи на сина ти, че и за него има един амонит, щото знам че и той е фен. Непременно, благодаря ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Тва 530и ще му се радвваш ако гори 16-18 л. , още повече ако на къси дестинации го караш . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Ако купя бензинова, ще ѝ сложа газ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Не можеш да и избиеш парите от бензина.... 2000 лева за газова ако се сметнат в бензин и после се приспада от газта... ще си я избиеш на 20 000 километра... А ти няма да направиш толкова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 В България така или иначе 530и няма, та няма да ми се наложи газовата уредба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Направо търси някоя от БГ 528 с газ и си 6 . Тия обръщания ги остави , тая кола има 4 кашона кабели , платки и електроника която ще трябва да се мести . Повечето майсора са предимно просто механици ,сети се кой ще ти направи обръщането качествено и колко от екстрите и глезотиите ще ти работят както трябва . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Мога само да ти завиждам. Когато си свободен някой ден, искам да ги разгледам. Ти мани, ами всичко засега ми стои в "насипно състояние", защото нямам време, пътувам доста и нямам време да го подредя там, където съм предвидил...а иначе всичко си имам за изложба - постаменти, прозрачни похлупаци за по-дребните неща и за тези, дето не е добре да се пипат, увеличителни стъкла за най-дребните (комарите в кехлибара примерно)....абе...даже имам за онагледяване по един малък винилов макет на всеки един динозавър или морска твар, от които съответно видове имам зъби или кости...само време дето нямам...май ще си ги гледам чак като се пенсионирам. А иначе няма проблем, като се прибера за повече време в Пловдив може да седнем някъде да изпием по едно кафе - кажи на сина ти, че и за него има един амонит, щото знам че и той е фен. Ъъъъъ, Чармок май искаше да ти разгледа богатата колекция от часовници, а за това музей не ти е нужен Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Jennifer Lawrence Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Баси, седя си със слушалките и преоткривам Пърпъл..Особено след концерта снощи, цял ден си тананикам Black Night... Сега съм налазил разни лайфове...Те са просто ВЕЛИКИ. Сега няма такава музика..А и скоро няма да има сигурно....Освен да взема малко да те подразня? Прекарах 3 дена на морето. От петък вечерта до вчера на обяд. Имаше гмуркане и доста обикаляне. Рок феста в Каварна разбира се беше уважен повече от подобаващо. Донесоха ни и ракия и коняк 58-ми набор!!! Пърпъл ги гледах и снощи. Така имах възможност в рамките на 2 поредни дена да им се насладя . И за капак бях в приятна компания... p.s. В Пловдив гласът на Иън Гилън беше в пъти по - добре от предната вечер в Каварна. На първият концерт явно беше болен и беше доста зле. Постоянно отиваше зад сцената. Доста неща не успя да изпее. Не че не се размазахме де. Снощи гласът му беше на коренно различни ниво. Сега да видим какво предстои като концерти. За Рамщайн и Пинк Флойд съм сигурен до момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Ъъъъъ, Чармок май искаше да ти разгледа богатата колекция от часовници, а за това музей не ти е нужен Всъщност, ръчния часовник е една от малкото джаджи, която никога не ме е привличала. Единствения часовник който съм имал е било в 2-ри клас, тогава баща ми ми подари един електронен, ама сигурно съм го носил не повече от месец. EDIT: Ти не живееш ли зад стадион Ботев, до детската градина "Чайка"? Щото като взимам малкия, сядаме в парка да си играе и като се опитвам да си намеря няква WI-FI мрежа, ми излиза magdanos4o. Пък вероятността и някой друг да се кръсти така, май е доста малка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Откакто имам GSM (около 15 г.?), не съм носил часовник. Струва ми се напълно излишно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Часовника е, предимно, аксесоар към мъжкото облекло.Изключваме хората, които носят часовници с 3892 показателя, защото са им нужни. Също така изключваме и ценители/колекционери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 wOOx - е, не знам защо, но някак си теб не бих те свързал с кола от типа на 5-а серия на BMW. Може би някоя 3-ка, Сивик или Ауди А3. В смисъл, че 5-цата е някак по семейна кола, а доколкото съм си създал някакъв твой профил, би ти отивала (или нужна) по "младежки" тип кола. Пък може и да се заблуждавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.