Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Рядко кола на 10-13 години ще е на по-малко от 250 000км. Тия на по-малко от 180 000, както ти споменах в Германия са по 8000-10000 евро.

6 цилиндров бензинов мотор на БМВ до 2000г се отваря на 500 000км, ревизия и яко газ. Това е.

А ние не сме сектанти, аз поне.

Моят избор до 15к е Шкода Супърб. Една 18ка, малко засилваш стандартните колони с по-добри или това е. С най-малкият дизелов 1.9тди.

Рядко кола на 10-13 години ще е на по-малко от 250 000км. Тия на по-малко от 180 000, както ти споменах в Германия са по 8000-10000 евро.

Рядко, но го има - за определени модели, че и на повече години и с още по-малко километри. А Сотбиса ти го каза - все едно, че жена си взимаш, та се кумиш толкова...а и жена да си взимаш, разводи нали има...с колата пак така - ще я продадеш, макар и с известна загуба ако не ти хареса. Никой не казва да се хвърлиш на първата - аз когато реших за себе си какъв модел търся (доста по-рядко срещан от това, дето ти си избрал, в BG я има десетина броя, я няма...), първо отидох до Сливен да видя една - не ми допаднаха някои неща, след това отидох до Пазарджик - онази също не ми допадна по друг параграф, отказах се и от една великотърновска без да съм ходил дотам...и накрая реших да взема една кюстендилска. Говорих с човека и тръгнах към Кюстендил...да, ама нали пътьом ми се пада София, реших да мина да видя една софийска, дето ми беше почти на последно място в списъка, то пък жена ми я хареса на цвят и вид и след 1 седмица влекачът дърпаше точно тази от София за Пловдив (беше без BG номера). Та така - направи си един списък, разгледай ги и взимай тази, дето най ти допадне.

Ами май, май... Днес ще ме свържат с един човек, който ги кара от Англия и ги обръща тук. Той пък кара точно такава, каквато аз искам и си я е обръщал. Ако ми даде някаква гаранция за свършената работа, това ми е най-изгодния вариант.

Ако взема колата, ще черпя. :)

Разгледай buy-back-a от лизинговите къщи. В момента в тази криза трябва да има доста изгодни. Стига да не се изхвърляш на коли с 250 конски сили и кожени салони, които като нови струват над 100к

host, изобщо не ти говоря за двигателя. В случая той ще е най-здравото нещо във всяка една кола, освен ако не са се осрали по някакъв абсолютно малоумен начин. Има обаче една камара дреболии които могат да се счупят и в 3 годишна кола - ей преди няколко месеца оправях тампони, но можеше и направо цялото каре да трябва да се сменя. При това даже се сещам в коя дупка (или по-скоро кой кратер) се натресох като съм свършил белята.

За да не се чувстват тези километри трябва да е карана изключително на дълъг път тази кола (и почти никак в града) и то по пътища в Германия а не тука. Тогава 300,000 няма да са кой знае колко, особено ако е поддържана правилно а поне германците са коректни хора и не правят простотии като тука. И пак не е ясно.

Не разбирам нищо от БМВ-та, но нека се изкажат феновете на марката - това добър модел ли е? Изглежда доста прилично и външно, и на хартия ; вярно - с десен волан, но пък и цената му е като за десен волан. Струва ми се, че е удачен модел за Ангел - вече е продадено де, но питам по принцип...

Днес сестра ми ми резервира билет за 28 юни ;) Така че софийската група дайте да се съберем преди тази дата  :thumbs-up:

Едит:Ах като видя някоя кола със спортно окачване направо ми се повръща.С тия криви гуми ми става някво супер гадно :D 

Тя софийската група като се е засъбирала... Аз не знам Наско къде живее, иначе досега да сме се събрали по един или друг начин... :D

Нещо ми е трудно да спра да го гледам тоя клип... 

Наско ми е на един к* от тренировките :]

Да не са ти го скъсили по някакъв повод напоследък, че го пишеш само с 2 букви? :lol:

Едит:Ах като видя някоя кола със спортно окачване направо ми се повръща.С тия криви гуми ми става някво супер гадно :D

Криви? :JC_golly:

Ангеле, не се изхвърляй на прекалено скъпа кола, дори да не е толкова скъпа защото е на 300,000км да не стане като мой познат - взе си ауди а8 после половин година събираше пари за нам си какъв ремонт защото се счупи нещо на 3тия месец и ремонта му излезна над 2к а той си даде и последните пари като я купуваше после излезнаха и някакви "дреболии" та съвсем се обра до шушка. И след това се обаждаше на приятели да ходят на кафе ама ако можело те да го вземат, че да не вадел неговата, защото нямала бензин пък харчела над 15/100 градско. Та както има един лаф - човека се сдоби с паметник на глупостта. За сметка на това пък е мега як и луксозен - кожени салони, климатици, автоматик, фабрични ксенони, над 300 коня и т.н. абе турбо гъзария. И я вади от гаража 2 пъти в месеца

Верно много долно заведение е това. Нашия МакДоналдс е класи над него :)

ПС: Знам кое имаше предвид ама не се сдържах

Мхм примерно това не е ли доста гадно  :online2long:

А правиш ли разлика между тунинг-окачване и спортно окачване? Защото голяма част от колите (вкл. и моята) са със спортно окачване, но далеч не изглеждат така.....

Хахаха нашия аладин е по-добър :lol: А тая кола колко ще я караш ? 5000км ще правиш ли на година ? Щото ние за 2 дена направихме към 500-600 :( 

Да не са ти го скъсили по някакъв повод напоследък, че го пишеш само с 2 букви? :lol:

Не, използвам regular expressions :P

Хахаха нашия аладин е по-добър :lol: А тая кола колко ще я караш ? 5000км ще правиш ли на година ? Щото ние за 2 дена направихме към 500-600 :(

Към кой е отправено това?

Баси...вече от тукашните магазини май купувам само храна като че ли...останалото - с поръчки от чужди онлайн магазини. Хич не подпомагам идеята "подкрепи българското"... :shy: ...само за последния месец имам над 20 поръчки от UK, Литва, Германия, Щатите и Китай/Хонг Конг. Ама така хем ми идва по-евтино, хем се снабдявам с някои неща, които е абсурдно да намеря в тукашен магазин...не че няма подобни, но подобни, а не точно тези дето искам, а и не стига, че не са точно това дето ми трябва, а и са на доста по-висока цена - днес си взех 4 пратки от пощата, между които 2 суперяки чанти с десетки отделни пространства отвътре и отвън. :thumbsup:

Не, използвам regular expressions :P

При това погрешно. Това дето си написал ще хване к, кк, ккк, кккк, ккккк и т.н.

"[Кк].." примерно или "к.*" или ако искаме да сме по-педантични "[Kк][а-я]{2}"(без кавичките) :P

Баси...вече от тукашните магазини май купувам само храна като че ли...останалото - с поръчки от чужди онлайн магазини. Хич не подпомагам идеята "подкрепи българското"... :shy: ...само за последния месец имам над 20 поръчки от UK, Литва, Германия, Щатите и Китай/Хонг Конг. Ама така хем ми идва по-евтино, хем се снабдявам с някои неща, които е абсурдно да намеря в тукашен магазин...не че няма подобни, но подобни, а не точно тези дето искам, а и не стига, че не са точно това дето ми трябва, а и са на доста по-висока цена - днес си взех 4 пратки от пощата, между които 2 суперяки чанти с десетки отделни пространства отвътре и отвън. :thumbsup:

Аз за 1 месец не съм си купил толкова различни неща, а какво остава да ги поръчам онлайн. Даже не се сещам за толкова много неща, от които да имам нужда.

Аз за 1 месец не съм си купил толкова различни неща, а какво остава да ги поръчам онлайн. Даже не се сещам за толкова много неща, от които да имам нужда.

А ти да не мислиш, че имам пряка нужда дори и от половината неща... :P ...но като видя нещо практично и/или красиво, което ми хареса на пръв поглед и преценя, че мога да си го позволя и ще му намеря приложение - взимам си го.

@Дедо, Пешо вероятно имаше предвид, че като го напише 'к*' - му е в спокойно състояние, а ако го напише 'к*********'....сещаш се, нали...да не ти го обяснявам в подробности и в картинки. :laughing1:

Към теб е насочен въпроса.Дядо си има кола :D

И преди съм ти споменавал, че е хубаво да използваш цитати в по-голяма дискусия ако мненията не са поредни. За инженер си доста разпилян..

Не знам колко ще я карам. Повече от 10 000 - 15000 км на година надали ще направя.

При това погрешно. Това дето си написал ще хване к, кк, ккк, кккк, ккккк и т.н.

"[Кк].." примерно или "к.*" или ако искаме да сме по-педантични "[Kк][а-я]{2}"(без кавичките) :P

Глупости съвсем съзнателно съм ползвал точно този регулярен израз. Би могло и да е километър, това, че ти си мислиш за дадено нещо и искаш точно него да визираш е друг проблем :lol: - за ония случай е по скоро "к.р" ;) Все пак аз ползвам BASH, дори перлените регулярни изрази не ги знам :]

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...