djadomraz Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Дори "само" на 300,000 да е това никак, ама никак не е малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Рядко кола на 10-13 години ще е на по-малко от 250 000км. Тия на по-малко от 180 000, както ти споменах в Германия са по 8000-10000 евро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 6 цилиндров бензинов мотор на БМВ до 2000г се отваря на 500 000км, ревизия и яко газ. Това е. А ние не сме сектанти, аз поне. Моят избор до 15к е Шкода Супърб. Една 18ка, малко засилваш стандартните колони с по-добри или това е. С най-малкият дизелов 1.9тди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Рядко кола на 10-13 години ще е на по-малко от 250 000км. Тия на по-малко от 180 000, както ти споменах в Германия са по 8000-10000 евро. Рядко, но го има - за определени модели, че и на повече години и с още по-малко километри. А Сотбиса ти го каза - все едно, че жена си взимаш, та се кумиш толкова...а и жена да си взимаш, разводи нали има...с колата пак така - ще я продадеш, макар и с известна загуба ако не ти хареса. Никой не казва да се хвърлиш на първата - аз когато реших за себе си какъв модел търся (доста по-рядко срещан от това, дето ти си избрал, в BG я има десетина броя, я няма...), първо отидох до Сливен да видя една - не ми допаднаха някои неща, след това отидох до Пазарджик - онази също не ми допадна по друг параграф, отказах се и от една великотърновска без да съм ходил дотам...и накрая реших да взема една кюстендилска. Говорих с човека и тръгнах към Кюстендил...да, ама нали пътьом ми се пада София, реших да мина да видя една софийска, дето ми беше почти на последно място в списъка, то пък жена ми я хареса на цвят и вид и след 1 седмица влекачът дърпаше точно тази от София за Пловдив (беше без BG номера). Та така - направи си един списък, разгледай ги и взимай тази, дето най ти допадне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Ами май, май... Днес ще ме свържат с един човек, който ги кара от Англия и ги обръща тук. Той пък кара точно такава, каквато аз искам и си я е обръщал. Ако ми даде някаква гаранция за свършената работа, това ми е най-изгодния вариант.Ако взема колата, ще черпя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Рядко кола на 10-13 години ще е на по-малко от 250 000км. Тия на по-малко от 180 000, както ти споменах в Германия са по 8000-10000 евро.Разгледай buy-back-a от лизинговите къщи. В момента в тази криза трябва да има доста изгодни. Стига да не се изхвърляш на коли с 250 конски сили и кожени салони, които като нови струват над 100к host, изобщо не ти говоря за двигателя. В случая той ще е най-здравото нещо във всяка една кола, освен ако не са се осрали по някакъв абсолютно малоумен начин. Има обаче една камара дреболии които могат да се счупят и в 3 годишна кола - ей преди няколко месеца оправях тампони, но можеше и направо цялото каре да трябва да се сменя. При това даже се сещам в коя дупка (или по-скоро кой кратер) се натресох като съм свършил белята. За да не се чувстват тези километри трябва да е карана изключително на дълъг път тази кола (и почти никак в града) и то по пътища в Германия а не тука. Тогава 300,000 няма да са кой знае колко, особено ако е поддържана правилно а поне германците са коректни хора и не правят простотии като тука. И пак не е ясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Не разбирам нищо от БМВ-та, но нека се изкажат феновете на марката - това добър модел ли е? Изглежда доста прилично и външно, и на хартия ; вярно - с десен волан, но пък и цената му е като за десен волан. Струва ми се, че е удачен модел за Ангел - вече е продадено де, но питам по принцип... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Днес сестра ми ми резервира билет за 28 юни Така че софийската група дайте да се съберем преди тази дата Едит:Ах като видя някоя кола със спортно окачване направо ми се повръща.С тия криви гуми ми става някво супер гадно Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Тя софийската група като се е засъбирала... Аз не знам Наско къде живее, иначе досега да сме се събрали по един или друг начин... Нещо ми е трудно да спра да го гледам тоя клип... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Наско ми е на един к* от тренировките :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Наско ми е на един к* от тренировките :] Да не са ти го скъсили по някакъв повод напоследък, че го пишеш само с 2 букви? Едит:Ах като видя някоя кола със спортно окачване направо ми се повръща.С тия криви гуми ми става някво супер гадно Криви? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Ангеле, не се изхвърляй на прекалено скъпа кола, дори да не е толкова скъпа защото е на 300,000км да не стане като мой познат - взе си ауди а8 после половин година събираше пари за нам си какъв ремонт защото се счупи нещо на 3тия месец и ремонта му излезна над 2к а той си даде и последните пари като я купуваше после излезнаха и някакви "дреболии" та съвсем се обра до шушка. И след това се обаждаше на приятели да ходят на кафе ама ако можело те да го вземат, че да не вадел неговата, защото нямала бензин пък харчела над 15/100 градско. Та както има един лаф - човека се сдоби с паметник на глупостта. За сметка на това пък е мега як и луксозен - кожени салони, климатици, автоматик, фабрични ксенони, над 300 коня и т.н. абе турбо гъзария. И я вади от гаража 2 пъти в месеца Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Мхм примерно това не е ли доста гадно Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Верно много долно заведение е това. Нашия МакДоналдс е класи над него ПС: Знам кое имаше предвид ама не се сдържах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Мхм примерно това не е ли доста гадно А правиш ли разлика между тунинг-окачване и спортно окачване? Защото голяма част от колите (вкл. и моята) са със спортно окачване, но далеч не изглеждат така..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Хахаха нашия аладин е по-добър А тая кола колко ще я караш ? 5000км ще правиш ли на година ? Щото ние за 2 дена направихме към 500-600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Да не са ти го скъсили по някакъв повод напоследък, че го пишеш само с 2 букви? Не, използвам regular expressions Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Хахаха нашия аладин е по-добър А тая кола колко ще я караш ? 5000км ще правиш ли на година ? Щото ние за 2 дена направихме към 500-600 Към кой е отправено това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Баси...вече от тукашните магазини май купувам само храна като че ли...останалото - с поръчки от чужди онлайн магазини. Хич не подпомагам идеята "подкрепи българското"... ...само за последния месец имам над 20 поръчки от UK, Литва, Германия, Щатите и Китай/Хонг Конг. Ама така хем ми идва по-евтино, хем се снабдявам с някои неща, които е абсурдно да намеря в тукашен магазин...не че няма подобни, но подобни, а не точно тези дето искам, а и не стига, че не са точно това дето ми трябва, а и са на доста по-висока цена - днес си взех 4 пратки от пощата, между които 2 суперяки чанти с десетки отделни пространства отвътре и отвън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Не, използвам regular expressions При това погрешно. Това дето си написал ще хване к, кк, ккк, кккк, ккккк и т.н. "[Кк].." примерно или "к.*" или ако искаме да сме по-педантични "[Kк][а-я]{2}"(без кавичките) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Баси...вече от тукашните магазини май купувам само храна като че ли...останалото - с поръчки от чужди онлайн магазини. Хич не подпомагам идеята "подкрепи българското"... ...само за последния месец имам над 20 поръчки от UK, Литва, Германия, Щатите и Китай/Хонг Конг. Ама така хем ми идва по-евтино, хем се снабдявам с някои неща, които е абсурдно да намеря в тукашен магазин...не че няма подобни, но подобни, а не точно тези дето искам, а и не стига, че не са точно това дето ми трябва, а и са на доста по-висока цена - днес си взех 4 пратки от пощата, между които 2 суперяки чанти с десетки отделни пространства отвътре и отвън. Аз за 1 месец не съм си купил толкова различни неща, а какво остава да ги поръчам онлайн. Даже не се сещам за толкова много неща, от които да имам нужда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Към кой е отправено това? Към теб е насочен въпроса.Дядо си има кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Аз за 1 месец не съм си купил толкова различни неща, а какво остава да ги поръчам онлайн. Даже не се сещам за толкова много неща, от които да имам нужда. А ти да не мислиш, че имам пряка нужда дори и от половината неща... ...но като видя нещо практично и/или красиво, което ми хареса на пръв поглед и преценя, че мога да си го позволя и ще му намеря приложение - взимам си го. @Дедо, Пешо вероятно имаше предвид, че като го напише 'к*' - му е в спокойно състояние, а ако го напише 'к*********'....сещаш се, нали...да не ти го обяснявам в подробности и в картинки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Към теб е насочен въпроса.Дядо си има кола И преди съм ти споменавал, че е хубаво да използваш цитати в по-голяма дискусия ако мненията не са поредни. За инженер си доста разпилян.. Не знам колко ще я карам. Повече от 10 000 - 15000 км на година надали ще направя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 При това погрешно. Това дето си написал ще хване к, кк, ккк, кккк, ккккк и т.н. "[Кк].." примерно или "к.*" или ако искаме да сме по-педантични "[Kк][а-я]{2}"(без кавичките) Глупости съвсем съзнателно съм ползвал точно този регулярен израз. Би могло и да е километър, това, че ти си мислиш за дадено нещо и искаш точно него да визираш е друг проблем - за ония случай е по скоро "к.р" Все пак аз ползвам BASH, дори перлените регулярни изрази не ги знам :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.