laury Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Ангеле,подготви се психически за данък МПС над 400лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Не е много - на TED от форума данъкът му е над 800 лв (само за едната кола). Btw някой вчера беше ли на гребната... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Не е много - на TED от форума данъкът му е над 800 лв (само за едната кола). Btw някой вчера беше ли на гребната... Не е много Моя е 200лв ако на някой са му излишни мога да намина да ми услужи за две три години напред Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Нали знаеш теорията на относителността - не 'общата' или 'специалната', а 'ежедневната'. Всичко е едикакво си спрямо едно или друго - и аз плащам 250 лв за едната кола и спрямо тази сума тия 800+ ми се виждат множко, но като знам за каква кола ги плаща...вече не ми се виждат чак толкова много, ама от друга страна за другата кола плащам 25 лева и ако се абстрахирам от другия си данък, като пак се сетя за тия 800+ - вече ми се вижда доста безсмислено да притежавам кола, за която ежегодно да плащам толкова пари и то само за данък. Ама той и Тодор така казва - "Взех си най-безсмислената кола". Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Ангеле,подготви се психически за данък МПС над 400лв Егати, верно данъка е 439лв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Егати, верно данъка е 439лв... Не вярвай много много на онлайн калкулатура провери го в даначното за по сигурно.Кой размер са гумите ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Егати, верно данъка е 439лв... Чакай да те "успокоя" още малко - ако ги смяташ на тоя калкулатор, да знаеш, че показва малко по-малко (и за двете ми коли). Вероятно е правен преди увеличението от Тотев. @laury, и по гумите ли вече смятат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Чакай да те "успокоя" още малко - ако ги смяташ на тоя калкулатор, да знаеш, че показва малко по-малко (и за двете ми коли). Вероятно е правен преди увеличението от Тотев. @laury, и по гумите ли вече смятат... Не Пламен аз да му ги сметна да си знае ,че BMW не му отива с втора употреба Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Все полезни функции. Аз от много гледане на коли, май най-накрая ще взема 530i и ще се отрепя някъде. Абе взимай и всичката гаС в кИшето и тва е. Хосте, слушайно попаднах на песничките(тубата). Търсих една и наизкочиха други Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 w00x, on 02 Jun 2013 - 14:36, said: Ами аз по принцип съм спокоен шофьор, но кола със задно до сега не съм карал. Особено такава с 240кс. Някакво мнение за 2000 530и имаш ли? Мога ли да задам еретическия въпрос - защо баш БиЕмДаблю? Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Егати, верно данъка е 439лв... Woox,някой трябва да плаща за масрафа на властимеющите в тая държава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Мога ли да задам еретическия въпрос - защо баш БиЕмДаблю? Защото точно този модел е здрав до колкото знам, а и е луксозен вътре. Иначе предпочитам японските коли, но пък не се сещам за аналог на същите пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 "Пиротски абитуриенти, дарили парите за дрехите си на нуждаещи се, отиват на бал." Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Защото точно този модел е здрав до колкото знам, а и е луксозен вътре. Иначе предпочитам японските коли, но пък не се сещам за аналог на същите пари. +1 за тия пари не се сещам за по добър избор съчетава доста неща е39-ката а и точно с 30i е повече от приятна японките от тия години не ги коментираме щото 5-цата е като от стар трек сложена до тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Защото точно този модел е здрав до колкото знам, а и е луксозен вътре. Иначе предпочитам японските коли, но пък не се сещам за аналог на същите пари. Subaru Legacy? Изключително здрава и същевременно луксозна, също така е 4Х4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Случайно попаднах на тази страница: http://www.minedu.government.bg/top_menu/general/ Погледнете учебните програми за 1ви и 2ри клас. Откога има "ромски" език егати и защо в БЪЛГАРСКИ училища ще се изучават езици на малцинствата? ---------- А като видя този модел БМВ точно това ми минава през ума всеки път: Даже този на снимката е измежду най-красивите такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Не е само за I и II клас - всеки клас до VIII вкл. има в програмата такова изучаване, но е като ЗИП. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Subaru Legacy? Изключително здрава и същевременно луксозна, също така е 4Х4. само тука някъде идва проблема е това субару е 2007-2008ма година и е с около 10К по-скъпо ето това е субару легаси от годините на 530-ката : отделно от това мога да изпиша 2 страници с какво точно БМВ-то е по-добро от субаруто и то не щото до скоро имах БМВ а щото субару-то е адски надценена кола. преди време ходих да тествам Оутбек 2006-та година 3.0и автомат .... потресен съм , тогава тая кола струваше близо 30К , гори страшно много , не върви изобщо и вътре още с влизането ти прилошава от евтина пластмаса и гаден плюшен салон , няма да коментираме че е върхът на автомобилостроенето 06-та година кола да е с 4 скоростен автомат актуален малко след спирането на 124-ките на Мерцедес щото става жалко. Отделно някой ся ше каже 4х4-то е един път , един път е ама когато вземеш най-високият клас с автомат и т.н. щото 4х4 системата зависи от това каква е кутията на колата. Отделно прибавяне боксеровият двигател който в Пловдив го правят 2-3 майстора и картинката стажа още по тъжна..... Субару-тата които признавам са с турбо двигателите там определено има достатъчно тяга да носят тежкото купе но за съжаление не се предлагат в европа. Вътре мисля няма смисъл да сравняваме 530 (в повечето случаи са с доста екстри понеже не е най-базовият двигател) и което и да е субару от 02-03-04" като години , щото като цяло е39-ката като дизайн определено е надминала времето си и се е доказала като почти неостаряващ такъв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Евала на Байерн Мюнхен.. Колкото и да са ми антипатични, набиха манерките на всички този сезон във всички турнири и първенството. Каква по голяма радост и за отиващият си тренер.. И огромни очаквания към Пеп за новият сезон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Завърнах се жив от Враца.Потресен съм колко зле е тоя град от към улици.Няма такива дупки...Зарята и картеча бяха добре,но врачаните нещо не бяха доволни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 "Пиротски абитуриенти, дарили парите за дрехите си на нуждаещи се, отиват на бал." Вдъхващо надежда за идните поколения... Завърнах се жив от Враца.Потресен съм колко зле е тоя град от към улици.Няма такива дупки...Зарята и картеча бяха добре,но врачаните нещо не бяха доволни. Хех добро утро. А да знаеш колко е мизерен за живеене... По другата седмица ще заминавам натам. Околностите на Враца са едно от най-добрите места за каране... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Враца... май никога не съм бил там..... във Видин също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Един колега си взе Пежо 508 на лизинг - 5 години безплатна поддръжка, данък 6лв/година, възможност за данъчен кредит за около 30,000 някъде. Не помня колко му е вноската, но беше доста изгодно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Я пак - колко му бил годишния данък? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.