djadomraz Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГИ ЗАТВОРИ ТИЯ ОТ ГЕРБ, ВЕ МАЙНАААААА! НЯМА ЛИ КОЙ ДА ЗАСТРЕЛЯ ТОТЕВ?!?! НЯМА ЛИ, БОЖИЧКО!? КАК СЛЕД КАТО РАЗРУШИШ АЛЬОША, ЩЕ ПРЕКАРАШ ПРОЕКТ ЗА ПАРКИНГ НА ЦАР СИМЕОНОВАТА ГРАДИНА?!?! КАК КАК КАК КАК КАК?!?!A? Kaкво съм изпуснал? Я обясни или дай линк? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Не ми говорѝ за затворените улици...тия дни съм постоянно с колата из града. "Гладстон" - затворен....откланяш по разни малки улички, дето вече са препълнени с останалите отклоняващи се...стигаш по някое време до "Източен" - затворен....айдеее....направо за "по-кратко" обикаляш половин Тракия, по някое време пак стигаш "Източен", ама от страната на ВСИ-то - там пък разкопали навсякъде щот' полагат тръби...айде пак в тапа. Просто нямам думи... ---------------------------------- ААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!! Който малоумник ги разреши тези едновременни ремонти, всички шофьорски клетви да го стигнат едновременно!!!!!! И по какъв критерий избраха обектите и дали козметичните преасфалтирания не са само за у(при)свояване на едни пари? Всеки ден маршрута ми е по Източен и Менделеев и гоня всяка секунда. Тези "ремонти" ми изяждат поне 5 минути и няколко километра. Тотев, Тотев, ко***е малоумно такова, и цялата ти пасмина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 ААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!! Който малоумник ги разреши тези едновременни ремонти, всички шофьорски клетви да го стигнат едновременно!!!!!! И по какъв критерий избраха обектите и дали козметичните преасфалтирания не са само за у(при)свояване на едни пари? Всеки ден маршрута ми е по Източен и Менделеев и гоня всяка секунда. Тези "ремонти" ми изяждат поне 5 минути и няколко километра. Тотев, Тотев, ко***е малоумно такова, и цялата ти пасмина. гладстон се ремонтира заради подлеза под пощата. от там се почна, ама после за да не изглежда смешно в проекта да е само 500 квадратни метра преасфалтиране (малка стойност=малки комисионни, та за кой по-напред) го дръпнаха до светофарите на руски. уж щеше и да се разширява, а кръстовището на иконома да става с кръгче. естествено това няма да стане, но пък до реконструирания синдикален дом ще имаме чисто нов асфалт - мечтата на Бойко. източен се ремонтира заради островите които насвяткаха за да не се газят безразборно пресичащите там роми от Аджисана. пък и е следващ етап от реконструкцията на булеварда. междувременно именно там ще им сменим канализацията и ще пуснем газ до чистоновата детска градина на задната уличка, защото са важни жители на града и гласуват най-правилно. и някак си между другото ще захраним и наще хора, които са приватизирали бившето отчужденото парцелченце срещу билата. а щеше да има жилищен блок/комплекс за общински нужди, ама не било изгодно. на част от парцела вече има чисто нова автомивка с кафене. търг за парцела не съм виждал по обявите на общината (докато все още ги обявяваха), та е вероятно да са врътнали заменки, които уж Герберастите отричаха. бул. Санкт Перебург- нова канализация и газификация на общежитията на ВСИ, както и подобряване на инфраструктурата водеща до Метро/Карфур/Технонещата Пък и няма да е лошо на празния ждинния парцел "за изследователски цели" да му вдигнем цената. Същата инфраструктура малко преди това свързва новия стадион Локомотив(не помня него дали го подариха на клуба или се перат пак общински средства), новопостроената жилищна кооперация с детски център в парк "Лаута" и разни други дребни подробности. в кв. Гладно поле пък щеше да се удължава ул. Богомил до Карфур ама нещо се разсъхнаха нещата. Мисля че военните им се опънаха и не искаха да им подарят безвъзмездно големите парцели в онова поделение. бул. Менделеев - Аграрния университет отново. Неговия ректор пък сега ще е министър, но това едва ли има връзка с решението за отпускане на средства. По-скоро беше крайно време да се замажат дефектите от разкопаването за газта преди години. Прави впечатление че макар ВиК все още да е общинско предприятие и да има смисъл общината да се грижи за ремонтите й, то Ситигаз не е. Въпреки това за разлика от всички други оператори на услуги в града те депозит за възстановяване на настилки не внасят и по случайност всички проекти за включвания на нови сгради са им все покрай подобни реконструкции. В същото време не виждам какво се случва с пилотния проект за водния цикъл. И той е случайно избран квартал - карето от двете страни на бул. В. Левски до Новотела. Може да го спрат защото бе стартиран по славчово време. Та така: за всичко си има причина. а що мълчахте миналата година когато тотев обясняваше как само за малко щяло да е и че се извинява на пловдивчани, но е за тяхно добро. само не е уточнено дали наше и тяхно съвпадат. а шефа на КАТ дали въобще знае кво е съгласувал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Набарах едно вълшебно гръцко...ама трябва да се спи да го еВа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Пиши от къде бре. Turn off this option! GT-I9100 Turn off this option! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Айдееее....гръцкото пак започна да прескача континенти... ...аз се надявах да се удави в Атлантика, ама явно може и да плува гадината... @host, разбра ли за какво ти говорех тогава - полезния ти текст е от 13 букви, а спама от Тапаталка - почти 3 пъти повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Още първият път разбрах I9100 Turn off this option! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Гадина! Дано някой ден и твоят Тапаталк да претърпи инцидент и да се удави в тоалетната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 хосте, има ли възможност да я спреш тази функция, че наистина е ужасТна. Turn off this option! GT-ПРАВЕЦ Turn off this option! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Това ще да е някакъв нов вид стачка...Да отбележа, че ми допадат само стачките на Гадин ("злето") и Танас ( ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Това може да се изключи. То е първото, което направих след като инсталирах тая програма Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Аз нарочно не го изключвам понякога. Желая да я промотирам, кефи ме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Как не случихме 1 път на кмет? Има ли изобщо градове, където не се случват такива неща?! (в България говоря)Tи, лично за кого гласува последните 3 пъти? Щото имаше и кметове, в пъти по-зле от сегашния, които и лошо асфалтополагане не направиха. Гарабед Томасян, Спас Гърневски, Иван Чомаков и Славчо Атанасов какво точно направиха за града, че не се сещам? Как точно управляваха общинските имоти и фирми? И до момента огромна част стоят пустееши и се рушат, за фирмите да не говорим. А старият град? Колко самострутени къщи има? И да не продължавам със списъка, че един месец няма да стигне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Аз нарочно не го изключвам понякога. Желая да я промотирам, кефи ме. Реално по тоя начин промотираш собствената си профанщина, правейки безплатна реклама на платен софтуер Иначе на кметските избори умишлено не гласувам - не живея в тоя град и някакси би било нагло да определям бъдещето му... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Аз нарочно не го изключвам понякога. Желая да я промотирам, кефи ме. Да разбирам ли, че това "понякога" означава, че нарочно го включваш/изключваш с цел да ме дразниш (щото вече съм го заявявал преди време)....а и на кого го промотираш - на мен, дето в следващите 10 години нямам намерение да ползвам смарт-телефон или на дедо, който няма нужда от промоция, за да си го ползва? Не че нещо, но е напълно безсмислено всички с тапаталците да оставят във всеки свой пост по една безсмислена опашка, след като въпросът е до простото изключване на една опция и опира единствено до елементарно желание от страна на отсрещния. Всъщност даже вече не се и дразня, особено след постоянното ми пребиваване с колата из през последната седмица в час пик. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Не го ползвам само за този форум. И аз си сменям версиите на ром-овете на телефона през 3-4 седмици и като ми се занули настройката на приложението за подписа го оставям докато не ми скимне. Не е целенасочено да те дразня. Иначе приложението е прекрасно направено и който и да го види е полезно, спестява време, трафик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Да разбирам ли, че това "понякога" означава, че нарочно го включваш/изключваш с цел да ме дразниш (щото вече съм го заявявал преди време)....а и на кого го промотираш - на мен, дето в следващите 10 години нямам намерение да ползвам смарт-телефон или на дедо, който няма нужда от промоция, за да си го ползва? Не че нещо, но е напълно безсмислено всички с тапаталците да оставят във всеки свой пост по една безсмислена опашка, след като въпросът е до простото изключване на една опция и опира единствено до елементарно желание от страна на отсрещния. Всъщност даже вече не се и дразня, особено след постоянното ми пребиваване с колата из през последната седмица в час пик. ;) Как така нямаш намерение? Нали си беше купил някакъв китайски със 7 СИМ карти? Той сигурно е с операционна система. Не го ползвам само за този форум. И аз си сменям версиите на ром-овете на телефона през 3-4 седмици и като ми се занули настройката на приложението за подписа го оставям докато не ми скимне. Не е целенасочено да те дразня. Иначе приложението е прекрасно направено и който и да го види е полезно, спестява време, трафик. Аз си сложих Turn off this option! 4 и има някои ужасно дразнещи функции или липсата на такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Как така нямаш намерение? Нали си беше купил някакъв китайски със 7 СИМ карти? Той сигурно е с операционна система. Търсих със 7 сима, но имаше най-много с 4 (лоши китайци, не щат да ми угаждат). И не - няма операционна, но пък си има радио, телевизия, всякакви плеъри, 2 камери със светкавица, BT, Wi-Fi, а през Java-та + Опера влизам понякога във форума, но е доста неудобно, понеже е с QWERTY клавиатура и за дисплея не е останало много място... Следващия телефон ще го търся да има електрошок, да може да стреля със стоп патрони и да пали клечки с вградения лазер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Все полезни функции.Аз от много гледане на коли, май най-накрая ще взема 530i и ще се отрепя някъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Аз от много гледане на коли, май най-накрая ще взема 530i и ще се отрепя някъде. Ще се Отрепеш?! Ангеле, моля те, недей да коригираш повече правописа на другите, че Отрепа рибата тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Абсурдно е това което си мислиш. Е39 и нагоре имат DSC против превъртане. Трепането не е от модела на колата, а от задволанното устройство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Абсурдно е това което си мислиш. Е39 и нагоре имат DSC против превъртане. Трепането не е от модела на колата, а от задволанното устройство. Ами аз по принцип съм спокоен шофьор, но кола със задно до сега не съм карал. Особено такава с 240кс. Някакво мнение за 2000 530и имаш ли? Ще се Отрепеш?! Ангеле, моля те, недей да коригираш повече правописа на другите, че Отрепа рибата тука Коригирам тези, които коригират мен. Иначе не коригирам. И ще си се отрепвам колкото си ща. Capiche? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 M54b30 е мотора, 230 понита. Едно от най-добрите решения за компромис между разход и динамика. Както и 2.8 мотора m52b28 е склонен да хапва масло. В тоя случай в Плд за под 1000лв има къде да ти свалят мотора и да се подменят всички гарнитури, уплатнения, клапаните и забравяш вече за проблем с мотора. Ако гръмне скоростната (дали е автомат или ръчка), една ръчна ти е към 250 лв. На всяко обслужване 7л маслото - повечето хора не са свикнали с такива количества. Обща цена към 300-400лв е обслужването като ти зависи от консумативте. Общо взето един от най-приятните мотори. Понеже е прав 6 цилиндров, на празен ход не се разбира,че ти работи колата. Ламбда сондите ако не работят са скъпи, към 300лв броя, при е46 330i знам, че са 4бр. При Е39 може и да са само две. Ама това най-общо. За мен прекрасна кола. Ако скоро реша да си отварям мотора ще му сменя карантията вътре точно се такава от 3.0 (аз съм с 2.8). При мен в е36 2.8 мотора 193кс градското е 13/100. А аз не съм от най-спокойните шофьори. В по-тежкото купе да има 1л разлика ама стила на шофиране може да го компенсира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 А, трепи се колкото искаш. Само че е смешно човек, с твоите претенции да допуска такава грешка Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 M54b30 е мотора, 230 понита. Едно от най-добрите решения за компромис между разход и динамика. Както и 2.8 мотора m52b28 е склонен да хапва масло. В тоя случай в Плд за под 1000лв има къде да ти свалят мотора и да се подменят всички гарнитури, уплатнения, клапаните и забравяш вече за проблем с мотора. Ако гръмне скоростната (дали е автомат или ръчка), една ръчна ти е към 250 лв. На всяко обслужване 7л маслото - повечето хора не са свикнали с такива количества. Обща цена към 300-400лв е обслужването като ти зависи от консумативте. Общо взето един от най-приятните мотори. Понеже е прав 6 цилиндров, на празен ход не се разбира,че ти работи колата. Ламбда сондите ако не работят са скъпи, към 300лв броя, при е46 330i знам, че са 4бр. При Е39 може и да са само две. Ама това най-общо. За мен прекрасна кола. Ако скоро реша да си отварям мотора ще му сменя карантията вътре точно се такава от 3.0 (аз съм с 2.8). При мен в е36 2.8 мотора 193кс градското е 13/100. А аз не съм от най-спокойните шофьори. В по-тежкото купе да има 1л разлика ама стила на шофиране може да го компенсира. Мерси. Ако не ми харесва разхода, ще му сложа една хубава газова и ще си реша проблема. А, трепи се колкото искаш. Само че е смешно човек, с твоите претенции да допуска такава грешка Аз претенции за правописа нямам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.