DON_CHEFO Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Защото тубата няма филтри и parental control и защото малкия като хване ipad-a цъка наред и беше намерил разни клипове - режат глави, ръце, крака, хвърчи кръв чак мен ме опръска. Ако знаеш как се беше впечатлил... не е редно да се смея...обаче за малко да се задавя. И колите са по-евтини и техниката и една камара работи, виж био продукти трудно се намират (сега ще ме наплюят една камара хора че се лиготя но за щатите всичко дето не е био е фрашкано с всякакви гадости, вкл. прясното мляко с подсладители)... обаче да не дава Господ да попаднеш в болница. Фалираш от раз. И много рязко. Сметки от 20,000 за наместване на счупена ръка примерно са ей тъй като за добър ден. Стефчо, ти там от фирмата имаш ли някакви здравни осигуровки (401-нещо си май беше) или са се направили на ударени? ПС: Чета и не вярвам на очите си... Видене, да не би да ти е свършила бирата бе майна? 401k го предлагат на много малко места. И обикновено на тия места не работят киртаци кат мен. Нямам НИЩО. И под нищо имам предвид НИЩО(като почнеш от отпуска, болнични, осигуровки, празници и т.н и т.н). Никой в тая страна не знае, че работя, че съществувам и т.н. В началото на другата година като правя таксите(ако съм тука още), тогава ще има някъв документ за мен, За хавата с болниците също подкрепям. Всеки ден след ставане и преди лягане се удря една молитва да съм жив и здрав, че иначе билета и У БГ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Ники, препоръчай ми някой за оформяне на проста уеб страница... Все отлагам тая работа, а домейнът ми тече залудо... Не ми се ходи и при случайни хора да си късам нервите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Я кажи какво точно искаш да се оформи, и ако може дай линк да видя какво представлява сайта в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 http://www.guardian.co.uk/world/2013/may/31/istanbul-protesters-violent-clashes-police Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Ники, препоръчай ми някой за оформяне на проста уеб страница... Все отлагам тая работа, а домейнът ми тече залудо... Не ми се ходи и при случайни хора да си късам нервите.Теди освен. Ти пък какво искаш да ти се оформя толкова? Вземи един готов template и си налей данните. Голям праз като не е оригинален дизайна. Ти като че ли на конкурс ще ходиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Мога ли да репортна модератор? аз съм го репортвал. естествено последствия няма всъщност има, но предимно негативни, особено в поведението на конкретния. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 аз съм го репортвал. естествено последствия няма всъщност има, но предимно негативни, особено в поведението на конкретния. Бързо в ъгъла да си самонабиеш 30 камшика за наказание че говориш против властващите Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Големи сте! Сега да видим като спрат и Галин и Атанас да пишат дали ще намерите така жадувания душевен комфорт! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Чакай малко? Като не им е интересно на тях - да спрат да пишат. Като не ни е интересно на нас - виновни се. Яката работа. За мен лично Пешо е единственият, който има право да спре да пише, защото постоянно го нападаш дооооста по-грубо, отколкото той теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Няма проблеми. Аз също мога да спра да пиша. И пак не виждаш по-далече от носа си. Всички разправии в последния месец дойдоха от едно място. Включително разни "екстри" като филтъра, който всички така заобичаха. И дори когато хората си направиха автоцензура и колегите спряха филтъра - пак недоволни, пак те са черни. А мен ме вбесява точно това, което Наско вчера много хубаво описа. Нейсе. Принципно темата е за общи приказки от всякакъв тип, но внимателно премерени на кантар, че много обидчиви има тука. Следващият път поискайте цензура на масовите филми, пълни догоре с fuck и shit, както и евентуална цензура на ежедневието с цел унищожаване на цинизмите. В един момент някому му писнало да се споменава казарма, писнало му да се говори за пиене и т.н неща, които не харесвал. Ами ето че на други пък им е писнало да се говори за чалга, "мода" и други лиготии. И понеже им е МНОГО писнало и не са пИтки да репортват, изразяват настроението си по друг начин (който и според мен не е правилен, но това е лично мнение). И много правилно - кучета и котки може, а прасета не може. И винаги едни и същи са прасетата, каквото и да стане! И недай си боже някой с титул да се обади! Край! Почват се глупости за власт и т.н. За справка на моите "фенове", в последните 3 години съм дал точно 2 уорна на хора, които дори и не познавате и не сте виждали тук, Ако дам отпуска на Пешо (което според мен би било заслужено) без да кажа нищо никому, ще бъда изяден с парцалите и водопад от повърня по мой адрес ще се излее. Затова поне пиша откровено и публично, за да няма неразбрали, защото не съм мишка да действам в гръб. И почвам да се убеждавам, че лошото е че само пиша, а не правя. Както и да е. Ще видим докъде ще се стигне. За успокоение на всички ваши притеснения, особено свързани с думи като власт, възраст, възпитание, както и долните казарма, софра и други от типа, аз също спирам да пиша тук. Минавам в режим четене за неопределено време. Ще се старая единствено да помагам в специализираните раздели и темата за въпроси, като ще пиша единствено с приятели в тъй омразната ви тема за Ф1, която лесно може да прескачате. Явно не можем да говорим всички заедно за всичко. Бъдете щастливи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Т'ва ли е решението на всички проблеми?! Този спира да пише, онзи спира да пише. Не става така. Всички сме хора със здрав разум и си спретваме хубави спорове. Защо всеки спор трябва да свършва като след скандал м/у женички със спирането на някой да пише/говори/прави нещо. Моля ви! Останахме малко. Team up. Don't split up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Не, Видене! Аз НЯМА да спра да пиша и да създам по този начин душевен комфорт на разни инфатилни малоумници или пък на вапцани образи, дето до вчера наливаха лайна с багера, пък днес се държат като недоклатена дърта мома, щот, рииши - Кака вече ней от тия... Впрочем, любимото ми е да се правя на перде и да бройкам как разни мишоци творят едни такива, паешки работи от които после се чувстват мноооооого големи Това, че не ги коментирам тия неща, съвсем не означава, че не ги забелязвам... просто не искам да си развалям забавата. Щот, нали... Тоя форОм не е за мое забавление, ама стана детски пясъчник на едни, други хора.... П.п. А, да! Ай сиктир! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Тря'а да се науча да се катеря по въже и правя челна стойка. Баси. На 25 години съм станал и още не знам как става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Т'ва ли е решението на всички проблеми?! Този спира да пише, онзи спира да пише. Не става така. Всички сме хора със здрав разум и си спретваме хубави спорове. Защо всеки спор трябва да свършва като след скандал м/у женички със спирането на някой да пише/говори/прави нещо. Моля ви! Останахме малко. Team up. Don't split up. тъй де. трябва да има повече и различни за да има качествен спор. па ако не бяха и толкова тънкообидни, а същевременно надменни, можеше дори и да се води почти смислена дискусия, вместо да си скубем косите, дерем очите и късаме сутиените. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Чакай, чакай. Никога не съм отхвърлял джойстика на 100%. Просто в моя случай е 95% неприложим и 5% приложим. Използвам го за някой друг аркаден рейсър и Фифа 1-2 пъти в годината и това е. FPS и TPS, както и всякакви стратегии и т.н. отказвам да играя с джойстик и си седя на стола с клавиатурата и мишката, но в определените горе случаи предпочитам контролера и днес ми щукна да си го направя малко по-комфортно. Туй то. Общо взето с играя с квото падне, но някак си ме наляга носталгията, като пусна рейсър игра, защото първите 3д игри от този жанр съм ги разцъквал с пс1 контролера отдавна иначе Грида го пробвах и с клавиатура и пак се играе супер. Въпрос на вкус, нагласа (донякъде) и лично моментно предпочитание. Иначе разцъквам с китайско менте - подобие на PS3 пад. Аз имах предвид конзолата. А аз точно такива игри, които с пад се играят харесвам. Затова и конзолата ми е по-удобна. Виж как се разбрахме. За ПОСЛЕДЕН път ще ти кажа, даже с точност, че още едно подобно изказване ще ти спечели тъкмо месец отпуска от Форума. Имам такова специфично хапче. Между другото на бъдещи общофорумни мероприятия, старай се да си на другия край на масата, така щото дори вокално да се не засичаме. RaptoR, извинявай, но подобно, дори по-грубо и снизходително отношение към мен не е докарало на никой "отпуска от Форума". Няма проблеми. Аз също мога да спра да пиша. И пак не виждаш по-далече от носа си. Всички разправии в последния месец дойдоха от едно място. Включително разни "екстри" като филтъра, който всички така заобичаха. И дори когато хората си направиха автоцензура и колегите спряха филтъра - пак недоволни, пак те са черни. А мен ме вбесява точно това, което Наско вчера много хубаво описа. Нейсе. Принципно темата е за общи приказки от всякакъв тип, но внимателно премерени на кантар, че много обидчиви има тука. Следващият път поискайте цензура на масовите филми, пълни догоре с fuck и shit, както и евентуална цензура на ежедневието с цел унищожаване на цинизмите. В един момент някому му писнало да се споменава казарма, писнало му да се говори за пиене и т.н неща, които не харесвал. Ами ето че на други пък им е писнало да се говори за чалга, "мода" и други лиготии. И понеже им е МНОГО писнало и не са пИтки да репортват, изразяват настроението си по друг начин (който и според мен не е правилен, но това е лично мнение). И много правилно - кучета и котки може, а прасета не може. И винаги едни и същи са прасетата, каквото и да стане! И недай си боже някой с титул да се обади! Край! Почват се глупости за власт и т.н. За справка на моите "фенове", в последните 3 години съм дал точно 2 уорна на хора, които дори и не познавате и не сте виждали тук, Ако дам отпуска на Пешо (което според мен би било заслужено) без да кажа нищо никому, ще бъда изяден с парцалите и водопад от повърня по мой адрес ще се излее. Затова поне пиша откровено и публично, за да няма неразбрали, защото не съм мишка да действам в гръб. И почвам да се убеждавам, че лошото е че само пиша, а не правя. Както и да е. Ще видим докъде ще се стигне. За успокоение на всички ваши притеснения, особено свързани с думи като власт, възраст, възпитание, както и долните казарма, софра и други от типа, аз също спирам да пиша тук. Минавам в режим четене за неопределено време. Ще се старая единствено да помагам в специализираните раздели и темата за въпроси, като ще пиша единствено с приятели в тъй омразната ви тема за Ф1, която лесно може да прескачате. Явно не можем да говорим всички заедно за всичко. Бъдете щастливи. Като не му харесва на някой нещо, да не го чете. Протеста ми беше срещу графичните постове. Нищо не съм казал за темите, които се разискват. А и ти много добре ме разбираш, щом премахна моите снимки. По логиката, която се налагаше, всеки можеше да ги пропусне като не ги иска, нали така? Е да, ама не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 За мен лично Пешо е единственият, който има право да спре да пише, защото постоянно го нападаш дооооста по-грубо, отколкото той теб.С тая разлика, че на мен ми е през орешарчетата за псевдо-нападките от негова страна. А той доста здрво се връзва. Ако реша да му отговарям подобаващо, на принципа "око за око" сигурно до инфаркт ще го докарам Няма проблеми. Аз също мога да спра да пиша.Едва ли някой ще страда... много. Може да греша де И пак не виждаш по-далече от носа си.Оф, Хъбъл се обади...RaptoR, извинявай, но подобно, дори по-грубо и снизходително отношение към мен не е докарало на никой "отпуска от Форума".Напълно съгласен!Тря'а да се науча да се катеря по въже и правя челна стойка. Баси. На 25 години съм станал и още не знам как става.Челната е лесна. Особено и като си бетонирал корема тъй де. трябва да има повече и различни за да има качествен спор. па ако не бяха и толкова тънкообидни, а същевременно надменни, можеше дори и да се води почти смислена дискусия, вместо да си скубем косите, дерем очите и късаме сутиените. Амин! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Уж сравнително често следя форОма ама нещо май съм пропуснал , какви точно са тия дразги ? Какво е това разделение на групи ? В смисъл така или иначе сравнен с преди 2-3 години форОма е неземно по-спрял , ако на някой не му харесва нещо да го скипва , не виждам смисъл да се карате за глупости като женички кой какво бил написал , кой какво бил казал все 1 реално на някой му дреме на к**а за написаното от един никнейм в булфорум.... мноо навътре го взимате всички , тва е интернет пространството все пак , има всякви хора. Ако всичките сте толкова раними душици просто спрете да ползвате интернет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Днес е ден на детето, гледам детската градина тук е отворила, вече и обидени има Честито на всички деца и на тези такива по душа. Аз отивам да си дремна че днес много рано ме разбудиха заради тържеството на малкия. Като стана да сте се сдобрили, разцелували и да си играете кротко един с друг! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Айде нещо по-смислено, покрай дрязгите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Уж сравнително често следя форОма ама нещо май съм пропуснал , какви точно са тия дразги ? Какво е това разделение на групи ? В смисъл така или иначе сравнен с преди 2-3 години форОма е неземно по-спрял , ако на някой не му харесва нещо да го скипва , не виждам смисъл да се карате за глупости като женички кой какво бил написал , кой какво бил казал все 1 реално на някой му дреме на к**а за написаното от един никнейм в булфорум.... мноо навътре го взимате всички , тва е интернет пространството все пак , има всякви хора. Ако всичките сте толкова раними душици просто спрете да ползвате интернет. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +безкрайност Иначе никога, повтарям НИКОГА, при никакви обстоятелства не си взимайте burrito dinner kit на el tequito. Вярно че трябваше малко повече да прочета и се подведох по опаковката като идиот, ама да ми шибнат вътре 8 "палачинки" със 150 грама сос, който е 100 пъти по-зле от Ънкъл бенс, си е направо подигравка. Това което стана като краен продукт за ядене е на светлинни години от това, което показват на опаковката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 А бе какво се лъжете по тези буламачи полуготови храни по надутите хранителни маркети... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГИ ЗАТВОРИ ТИЯ ОТ ГЕРБ, ВЕ МАЙНАААААА! НЯМА ЛИ КОЙ ДА ЗАСТРЕЛЯ ТОТЕВ?!?! НЯМА ЛИ, БОЖИЧКО!? КАК СЛЕД КАТО РАЗРУШИШ АЛЬОША, ЩЕ ПРЕКАРАШ ПРОЕКТ ЗА ПАРКИНГ НА ЦАР СИМЕОНОВАТА ГРАДИНА?!?! КАК КАК КАК КАК КАК?!?! Никога през живота си не съм виждал по-слабо управление на този град. Никога. Никога не съм виждал по-ужасно асфалтополагане, мръсотия, закъсняло пръскане за насекоми, недостроени паркове. Никога. Толкова е тъжно, че чак е депресиращо! А това, което направи с Альоша, ще го гони до живот. Гаранция ви давам, че Господ го помни и за всеки унищожен вид, за всяка взривена скала, ще го е*ат розови дяволчета с имена Ангел и Пешо! Мамичката му! Как може да има подобни хора?! Аз си мислех, че Славчо е олигофрен и схемата с вестника е долнопробна, но това пасти да яде пред к*ра с бизнесцентъра. Не знам. Просто не знам. Как не случихме 1 път на кмет? Има ли изобщо градове, където не се случват такива неща?! (в България говоря) Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Има, в градовете където НИКОГА не преасфалтират цялостно булеварди - и тва не са един и два града. Иначе, тъмбс ъп... по-прости парчета от нашите кметове едвали е имало в някоя партия. Съжалявам само, че човека СТАНДАРТ на тъпометъра Захари Георгиев не успя да стане кмет... имаше потенциал да подобри по-идейност всички до сега правени глупости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Има, в градовете където НИКОГА не преасфалтират цялостно булеварди - и тва не са един и два града. Не ми говорѝ за затворените улици...тия дни съм постоянно с колата из града. "Гладстон" - затворен....откланяш по разни малки улички, дето вече са препълнени с останалите отклоняващи се...стигаш по някое време до "Източен" - затворен....айдеее....направо за "по-кратко" обикаляш половин Тракия, по някое време пак стигаш "Източен", ама от страната на ВСИ-то - там пък разкопали навсякъде щот' полагат тръби...айде пак в тапа. Просто нямам думи... ---------------------------------- А иначе в момента съм пред дилемата какво да избера (един аксесоар за колата) - дали да бъде практично, но странно изглеждащо и не много красиво или да бъде много красиво, но не толкова практично. От 2 дена гледам и сравнявам и накрая установявам, че все още само си гледам и си приказвам..."...това ще е доста удобно, ама ебаси странната форма ; това пък е много яко, но пък само заради единия дизайн да го взема нещо не ми се връзва..."... ...как не може хем да е красиво, хем да е практично, ами трябва да ме поставят пред такива затруднения... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Уж сравнително често следя форОма ама нещо май съм пропуснал , какви точно са тия дразги ? Какво е това разделение на групи ? В смисъл така или иначе сравнен с преди 2-3 години форОма е неземно по-спрял , ако на някой не му харесва нещо да го скипва , не виждам смисъл да се карате за глупости като женички кой какво бил написал , кой какво бил казал все 1 реално на някой му дреме на к**а за написаното от един никнейм в булфорум.... мноо навътре го взимате всички , тва е интернет пространството все пак , има всякви хора. Ако всичките сте толкова раними душици просто спрете да ползвате интернет. Не си видял, защото е цензурирано и основния елемент беше премахнат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.