Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Нищо общо. Никой не те кара да маркираш в спойлери писаното, а просто да слагаш линк към това, което може да не е приятно на някой, вместо да постваш директно линк към тъмбнейла.

Логиката ти е грешна.

Пич, виж в гугъл кво значи логика и после прецени за себе си, дали има такава в това, което си написал!

И за да ти облекча малко живота ще взема да те светна леко. Никой не ме кара, да. Обаче ми е адски неприятно и ми причинява непоносимо страдание безкрайното скролиране през и непрекъснатото набиване в очите ми на политикантско скудодумие, телефонско-Ос-антивирусно-софтуеърско и прочее пишкомерене. А обсъждането на модни трендове и козметика, откровено си ме докарва до ръба на нервна криза. Та в този ред на мисли, така, както моите картинки и клипчета няма да се виждат, също и гореопоменатите хави не искам да ги виждам!

Ся падна ли ти с'тинката вече?

Демек, спойлер - линк..., необятни полета от глупости - цветни и детайлни картинки.

П.п. Ако нещо още ти е останало неясно, питай.

Пич, виж в гугъл кво значи логика и после прецени за себе си, дали има такава в това, което си написал!

И за да ти облекча малко живота ще взема да те светна леко. Никой не ме кара, да. Обаче ми е адски неприятно и ми причинява непоносимо страдание безкрайното скролиране през и непрекъснатото набиване в очите ми на политикантско скудодумие, телефонско-Ос-антивирусно-софтуеърско и прочее пишкомерене. А обсъждането на модни трендове и козметика, откровено си ме докарва до ръба на нервна криза. Та в този ред на мисли, така, както моите картинки и клипчета няма да се виждат, също и гореопоменатите хави не искам да ги виждам!

Ся падна ли ти с'тинката вече?

Демек, спойлер - линк..., необятни полета от глупости - цветни и детайлни картинки.

П.п. Ако нещо още ти е останало неясно, питай.

От тая коса ти се е запарил мозъка в жегата.

Ти правиш ли разлика между възприемане на прочетен текст и възприемане на нещо видяно? Поста за част от секундата ли го четеш?

Реторични въпроси.

Добре де, на мен са ми тотално безинтересни, да не кажа дразнещи темите за коли, казарма, пържоли, напивания и т.н. Отделно, че за колите има не просто тема, а раздел. Както и кулинария, строителство и т.н. Така че не виждам логиката, да почваш да тропаш с крак и да ни заплашваш, че ще кажеш на баба, щото, разий'ши това, което се дискутира в момента не ти е интересно. Ми, сори, Гадине, ама форОма, както и останалия свят не е създаден за твое удоволствие.

Доколкото вниквам, тази секция е за общи приказки. 

П.П. Аре да оставим дългите косит на мира :devil

Не заемам страна, но Галин има право. С примера на Ангел, че Галин се качил на покрива с голям телевизор и пуска неща, които целия квартал вижда, Ангел се е качил не неговия си блок и приказва неща, които целия квартал чува, демек едно и също нещо.

Нещо, което не ми харесва - подминавам.

От тая коса ти се е запарил мозъка в жегата.

Ти правиш ли разлика между възприемане на прочетен текст и възприемане на нещо видяно? Поста за част от секундата ли го четеш?

Реторични въпроси.

Да, за част от секундата започвам да чета, докато се усетя за какво точно иде реч. Което иде да рече, че дори и аз не съм съвършен, понеже филтърът ми срещу четене на простотии реагира със закъснение. Реторични, всъщност се пише - Риторични. Иде от Риторика ;)

А за косата ми вероятно си прав, понеже нищичко не разбирам от помади, вакси и прочее... мъжки.... хави, та да я държа във вид и състояние способстващи проветряването на междуушното ми пространство.

Ред.

Пешо, напълно съм съгласен с теб, но не забравяй, че също така не е създаден и за личното твое или нечие конкретно удоволствие тоя форум. Та в този ред на мисли, аз също държа на личния си комфорт тук и не желая да ми се набиват в очите преждеспоменатите неща.

А идеята на Ангел никак не е лоша! Само, че този процес е двустранен и елегантното решение е очеизвадно. Всяко изпадане в козметична, телефонска, ОС, антивирусна и т.н. логорея, да става в спойлери. Пък който държи, може да отвори спойлерчето и да си види какво има вътре.

засрами се.

а ако знаеше за помадите щеше да си я оформил като правоъгълна каска, т.е. фанта човече и да са фръцкаш с другите лъвчета.

а сега кат си такъв непросветен ти се налага да си аутсайдер и да гледаш тъжно кат хипарясало шотландско коли.

Не е ли е по-добре да се избягват крайностите ? Който не го интересува еди коя си тема, просто скипва, не е нужно  да се обяснява колко не го кефи. Дали ме вълнуват бръсначи - не особено. Казарми - интересни са ми ... Да съм тръгнал да казвам на някой какво да пише или не ?

И да, има логика гадните или изобщо неподходящи за публичното пространство тъмбове да са скрити, на разни места ги маркират като "неподходящи за офиса".

засрами се.

а ако знаеше за помадите щеше да си я оформил като правоъгълна каска, т.е. фанта човече и да са фръцкаш с другите лъвчета.

а сега кат си такъв непросветен ти се налага да си аутсайдер и да гледаш тъжно кат хипарясало шотландско коли.

(човече си посипва главата с пепел и отива в ъгъла да се срамува в усамотение...)

Адндвндшд яс яздпх,п спь иьюаевс юь OS, GSM с  software...

:FU:

К'о речии?

П.п. Да не те е полазил някакъв нов вид филтър ве, майна?

П.п.2 То и аз до колкото си спомням има раздел и теми за всичките тия - ОС, жисием-и, антивирусни и т.н. животоподържащи за съвременния гиик или нърд (зависи от гледната точка) системи, ама на никой не му дреме и си ги акат и тука (предимно)

Обаче, щото няма тема за.... мъжка.... козметика, та за тва са чудя дали да не взема да им пусна една такава!?

Да ни заплашваш, че ще кажеш на баба, щото, разий'ши това, което се дискутира в момента не ти е интересно. Ми, сори, Гадине, ама форОма, както и останалия свят не е създаден за твое удоволствие.

Обаче е създаден за твое, така ли? Ето отново наглостта на нашият велогерой, който е пръв и ЕДИНСТВЕН рапортуващ! Между другото е редно да знаете, че и емоциите с филтъра, и днешната дискусия около Галин дължим на него. Та много е прав Галин да се ядосва специално по този повод. А това цитираното горе мисля да не го коментирам, че ще вземе филтър пак да се появи, а и съм дал обет да не ползвам лош език. 

Да, Галине, това имах предвид - има раздели за цялата помия, която се дискутира в километрични постове от специалисти тук, вместо в тези раздели. Някак е много..хъм, не намирам подходяща дума...да даваш наклон на отвеса на някой, а ти да правиш същото, за което го порицаваш...

Между другото - :FU:

П.С. И да, аз подкрепям Галин. 

Що, бе...?! Найш кво е яко да спамиш общественото внимание от няколко трибуни едновременно и после да се праиш, че - Кой познал (в библейски смисъл) - познал, кака вече не е ку... ъъъъ, лека жена?

Не ми е интересен спорът, само искам да добавя, че и на мен клипчетата ми бяха малко в повече... Т.е. това, което се вижда, без да съм го пускала. Не съм гнуслива, но ми се ще да е по мое желание, когато попадам на такива картинки. В смисъл, гледам предавания, в които правят липосукции, операции на мозъчни тумори, разни други гадости, ама когато сама го реша. И не мисля, че желанието да не се постват по такъв начин клипчета от този тип, е неизпълнимо. Дори апелирам да не го правите повече. Нося на дивотия и гнусотия, ама ...

Не е лиготия от моя страна, или (ако не се лъжа) от страна на Ангел да искаме просто да има линк...

Защото е САЩ и целия свят работи за тях ;)

Защото няма такси. А и ако е това, което е на снимката, най-вероятно защото тук не се предлага точно това, а трябва да се сглобява.

1 двамата не познахте, поне не сте нацяло прави в това, което казахте. Първо пазара там е по-голям, доставчиците не са гаражни като тука, затова и цените са по-ниски, защото купуват на много по-едро а не като поискаш нещо по-особено или от по-високия клас да ти обявяват 45 работни дни време за доставка. Ще се учудите също така, че в съседна Румъния цените на компютрите са доста по-различни от тукашните. Второ ДДСто там е под 10% а не 20% като тука, а ако го купиш от доставчик в друг щат ДДС няма и т.н.

Начи... Интересно ми е що се цензурира клип от Тубата, който на всичкото отгоре е за свободно гледане!?

Защото тубата няма филтри и parental control и защото малкия като хване ipad-a цъка наред и беше намерил разни клипове - режат глави, ръце, крака, хвърчи кръв чак мен ме опръска. Ако знаеш как се беше впечатлил...

Ето ви нова тема за размисъл: Защо примерно във Видин цените на горивото (в случая с мен дизел) са по-ниски от тук? И то дори във големите вериги, като не работят на загуба там. Примерно дизела е около 2.46, на шел-а якия дизел беше 2.60 и нещо за разлика от тук дето нормалния гони 2.60+

Не заемам страна, но Галин има право. С примера на Ангел, че Галин се качил на покрива с голям телевизор и пуска неща, които целия квартал вижда, Ангел се е качил не неговия си блок и приказва неща, които целия квартал чува, демек едно и също нещо.

Нещо, което не ми харесва - подминавам.

Не съм споменавал телевизор аз. Като се зачетеш, може да го подминеш, но като го видиш, какво по-точно ще го подминеш? Ще забравиш, че си го видял ли?

А за косата ми вероятно си прав, понеже нищичко не разбирам от помади, вакси и прочее... мъжки.... хави, та да я държа във вид и състояние способстващи проветряването на междуушното ми пространство.

Пешо, напълно съм съгласен с теб, но не забравяй, че също така не е създаден и за личното твое или нечие конкретно удоволствие тоя форум. Та в този ред на мисли, аз също държа на личния си комфорт тук и не желая да ми се набиват в очите преждеспоменатите неща.

А идеята на Ангел никак не е лоша! Само, че този процес е двустранен и елегантното решение е очеизвадно. Всяко изпадане в козметична, телефонска, ОС, антивирусна и т.н. логорея, да става в спойлери. Пък който държи, може да отвори спойлерчето и да си види какво има вътре.

Недей бе, то си е твоята гордост косата ти да е последното място на което кацат разни насекоми. Само ми е интересно как успяваш да изкараш починалите.

А това със спойлерите е маса нелепо, защото няма как да знаеш какво има в спойлера.

Адндвндшд яс яздпх,п спь иьюаевс юь OS, GSM с  software...

От Picasa. Напълно свободно достъпна. Който не го кефи, да я подминава.

Geniuses!

Не ми е интересен спорът, само искам да добавя, че и на мен клипчетата ми бяха малко в повече... Т.е. това, което се вижда, без да съм го пускала. Не съм гнуслива, но ми се ще да е по мое желание, когато попадам на такива картинки. В смисъл, гледам предавания, в които правят липосукции, операции на мозъчни тумори, разни други гадости, ама когато сама го реша. И не мисля, че желанието да не се постват по такъв начин клипчета от този тип, е неизпълнимо. Дори апелирам да не го правите повече. Нося на дивотия и гнусотия, ама ...

Не е лиготия от моя страна, или (ако не се лъжа) от страна на Ангел да искаме просто да има линк...

Е и аз така, де!

Само че тънката разлика е, четия шитни се леят тук от години, а аз едва от миналия месец (в знак на своеобразен протест, да си призная) започнах да ги поствам тези клипчета и в интерес на истината, до тук са били само три! И не, не е лиготия и от моя страна да не искам тук да чета в промишлени количества за неща, за които си има съответните раздели и теми!

Ако в пристъп на духовна слабост ми се прииска да се образовам по тези тематики, искам това обаче да става когато аз го реша!

Защото тубата няма филтри и parental control и защото малкия като хване ipad-a цъка наред и беше намерил разни клипове - режат глави, ръце, крака, хвърчи кръв чак мен ме опръска. Ако знаеш как се беше впечатлил...

Ти сериозно ли!?!

Що не се опиташ тогава да гледаш филмчетата като, примерно, Загадъчната Африка или пък - Загадъчната Азия!? Ай да видим дали ще успееш ако нямаш рег и нужната възраст!

Не съм споменавал телевизор аз. Като се зачетеш, може да го подминеш, но като го видиш, какво по-точно ще го подминеш? Ще забравиш, че си го видял ли?

Недей бе, то си е твоята гордост косата ти да е последното място на което кацат разни насекоми. Само ми е интересно как успяваш да изкараш починалите.

А това със спойлерите е маса нелепо, защото няма как да знаеш какво има в спойлера.

Недей, бе!

Ти пък щото си маса... леп с лигавите си претенции и така удобното ти недоразбиране. Смешен ставаш, Ангеле! А ти как има да знаеш какво има в линкчето ми, впрочем!? Както казах, смешен си вече.

А мъртвите насекоми ми ги отвява вятърът, когато се кача на мотора или пък скитам из дивото. Знам... старомодно е и би трябвало да взимам пример от младежта и да ги изтръсквам посредством вибрациите причинени от долнопробна музика в произволно избрано заведение за целта. Като преди това обаче в изблик на насекомолюбие съм ги доумъртвил чрез злоупотреба с долнокачествена водка, поета в ударни дози.

Ангеле, изказах си лично мнение. Тази снимка в теб и мен може да поражда гнус и ужас, но също така снимки, които ти намираш за нормални може да породи същите чувства у други хора. 

Че дайте сега да наспамим с бангедуп...

И пак повтарям, това което поражда тази снимка у теб, у Галин може да поражда същия ужас от твоите писаници. Да го няма двойния стандарт.

Ок. Ще съм благодарна да не се постват така подобни клипчета. Еми има си и теми за ПС, IT, ама и аз чета тука неща, дето не ме интересуват. Такава е идеята на темите за общо плямпане. Останали сме шепа хора, да не се караме за глупости. Това ми е мисълта.

Хайде сега чао от мен, ние зачезваме към Хисар :)

Ангеле, изказах си лично мнение. Тази снимка в теб и мен може да поражда гнус и ужас, но също така снимки, които ти намираш за нормални може да породи същите чувства у други хора. 

Че дайте сега да наспамим с бангедуп...

И пак повтарям, това което поражда тази снимка у теб, у Галин може да поражда същия ужас от твоите писаници. Да го няма двойния стандарт.

Ангеле, пак пусна мозъчна пръдня. Виж в бдс подредбата коя буква стои на един клавиш със "С".

Ти пък щото си маса... леп с лигавите си претенции и така удобното ти недоразбиране. Смешен ставаш, Ангеле! А ти как има да знаеш какво има в линкчето ми, впрочем!? Както казах, смешен си вече.

А мъртвите насекоми ми ги отвява вятърът, когато се кача на мотора или пък скитам из дивото. Знам... старомодно е и би трябвало да взимам пример от младежта и да ги изтръсквам посредством вибрациите причинени от долнопробна музика в произволно избрано заведение за целта. Като преди това обаче в изблик на насекомолюбие съм ги доумъртвил чрез злоупотреба с долнокачествена водка, поета в ударни дози.

Претенции? Не бе, аз просто помолих. Вие ако щете. Просто е нормално като ще се правите на интелектуалци и бохеми, да се държите като такива, нали така? Пък ти ако искаш си събирай фекалиите в една торбичка и ходи да ги мажеш по хората на улицата щом ти е кеф и го намираш за удачно.

А това за как магически съм видял кво има в клипчето ще го повторя, нищо, че го написах в първия си пост, а и някакси се подразбира.

ИМА ТЪМБНЕЙЛ! ИМА СНИМКА, КОЯТО ПОКАЗВА КАДЪР ОТ КЛИПЧЕТО, която може да е и напълно несвързана, стига тоя, който е качил клипчето да го е избрал.

Старомодно е да. Не знам ти колко близо седиш до колоните и по какъв начин слушаш музика, но не е и нужно да го правиш. Също така не е и нужно да тичаш гол по поляната възможно най-бързо, за да може въздушната струя да ти изчисти боклуците. Достатъчно е само да се топнеш във вода и да потъркаш. Ако не ти е удобно в помещение за целта, може да пробваш някой улук или просто на открито, под дъжда.

Ама недей да ползваш въздушната струя. Някой път ще навехнеш глезен, нещо и после 3 седмици не можеш се изми.

А ако се чистиш от струята, карайки мотора, как си миеш дупето?

Ангеле, пак пусна мозъчна пръдня. Виж в бдс подредбата коя буква стои на един клавиш със "С".

По-нещастно оправдание не бях виждал. Даже ако не го беше използвал в своя защита, нямаше да е достойно за определението "Оправдание".

...

Ангеле, ти си малоумен, майна... Честно!

Ай бягай сега да ревеш и се оплакваш от лошия гадняр, дет така обижда това невинно инфантилче. :Facepalm:

П.п. Съветвам те да започнеш веднага, щот аз няма да се спра докато не изчезнеш в там от където си изпълзял или аз не отнеса баницата!

П.п. 2 Дупето си го мия като го подлагам да го оближеш. Ама напоследък гледам да ти го давам прясно изкендзано, че като позасъхне и се справяш зле.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...