Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ще може ли да ви помоля да слагате само името с линк, а не директно тъмбнейл към клипчето? Ако някой държи, може да си го цъкне и да си го изгледа докато вечеря ако ще.

Не е нужно при всяко действие да се оглеждате кой ви гледа.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ще може ли да ви помоля да слагате само името с линк, а не директно тъмбнейл към клипчето? Ако някой държи, може да си го цъкне и да си го изгледа докато вечеря ако ще.

Не е нужно при всяко действие да се оглеждате кой ви гледа.

Ще може да ни помолиш, да :grin:

Задавам си един въпрос. Защо аджеба гримьора навсякъде пляка тоЗ символ >> :FU:

Дали това не е някаква вътрешна негова борба или израз на недоволство срещу репресиите в обществото? Какво точно се опитва да ни каже? Закодирано послание за мир? Или нещо друго? Мисля си, че има нещо масонско тука. Да не би той самия да е масон? Толкова много въпроси, толкова малко куршуми. :moon:

Задавам си един въпрос. Защо аджеба гримьора навсякъде пляка тоЗ символ >> :FU: <<

Дали това не е някаква вътрешна негова борба или израз на недоволство срещу репресиите в обществото? Какво точно се опитва да ни каже? Закодирано послание за мир? Или нещо друго? Мисля си, че има нещо масонско тука. Да не би той самия да е масон? Толкова много въпроси, толкова малко куршуми. :moon:

В това ти изказване... аромат на политика ли долавям ?  emoticon-0116-evilgrin.gif

Ferrari 340/375 MM Berlinetta Competizione продадена за 10 млн. евро

добре похарчени 10 еврА...а не за ония пикливи картини дето всеки пиян майстор може да ги нашляпа

В интерес на истината, понеже има много нежни и раними души, които не серат и не пикаят, и се бунтуват против варварските ми нецензурни изрази, които стържат гореказаните им нежни души като диамант - стъкло, реших чисто и просто да спра посочените вулгаризми и да започна да употребявам всеизвестният обиден еднопръстов жест(който, между другото, е стар жест за прогонване на демони), така услужливо и легално поставен от властимащите в този форум.

О, и между другото - :FU:

Знам че не си, но пък си буквалист...

П.П. Приказката ни беше с Галин, ти нямаш нищо общо и беше споменат по съвсем друга причина. ;)

-------------------------------------------------------

Мама му стара, защо в Щатите нова конфигурация с 24" монитор, четириядрен процесор, озвучаване, тунер и легална ОС за капак може да ми излезе $649.99 с безплатна доставка до дома, а тука както и да го смятам ми излизат съвсем други цифри......

Operating System: Windows® 7 Home Premium

Display (Viewable): 24" Full HD 1080p (1920 x 1080p)

CPU: Intel® Core™ i7-3610QM 2.3GHz

Processor Type: Quad Core

Memory: 8 GB RAM

Hard Drive: Hybrid 1TB* with 32GB SSD

Onboard Graphics:  NVIDIA® GeForce™ 1GB GT 640M LE

WiFi: 802.11n Dual-Band

Bluetooth: Yes

Built-In Camera: 1.3 MegaPixels (Up to 720p)

Built-In Microphone: Yes

USB 3.0 Ports: 4

3.5mm Headphone/Microphone Port: 1

HDMI Input: 2

$T2eC16R,!)8E9s4l7dCeBRpnFjy(Ng~~60_57.J

Таратор в кофа, нож, цял пушен бут, канче и халба. И 10 кила ракия.

Ред. Другото е от лукаваго.

:FU:

Mама му стара, защо в Щатите нова конфигурация с 24" монитор, четириядрен процесор, озвучаване, тунер и легална ОС за капак може да ми излезе $649.99 с безплатна доставка до дома, а тука както и да го смятам ми излизат съвсем други цифри......

Защото няма такси. А и ако е това, което е на снимката, най-вероятно защото тук не се предлага точно това, а трябва да се сглобява.

Мама му стара, защо в Щатите нова конфигурация с 24" монитор, четириядрен процесор, озвучаване, тунер и легална ОС за капак може да ми излезе $649.99 с безплатна доставка до дома, а тука както и да го смятам ми излизат съвсем други цифри......

Operating System: Windows® 7 Home Premium

Display (Viewable): 24" Full HD 1080p (1920 x 1080p)

CPU: Intel® Core™ i7-3610QM 2.3GHz

Processor Type: Quad Core

Memory: 8 GB RAM

Hard Drive: Hybrid 1TB* with 32GB SSD

Onboard Graphics:  NVIDIA® GeForce™ 1GB GT 640M LE

WiFi: 802.11n Dual-Band

Bluetooth: Yes

Built-In Camera: 1.3 MegaPixels (Up to 720p)

Built-In Microphone: Yes

USB 3.0 Ports: 4

3.5mm Headphone/Microphone Port: 1

HDMI Input: 2

Спор няма, че цените у САШ са по-ниски, но точно в тази конфигурация картата е тотален леш, а като видя следните цифри Q и М в процесора, става ясно, че не е като онзи i7 2600k примерно. За 650$ мога да ти сглобя конфигурация чудо, ама без Прозорец 7 Оргиналдъ и вместо 24 - 22 инча, ся за 2 няма да правиш проблем, надявам се. :P

Къде се загубиха феновете на Атака и Болен да ни обяснят за отношенията им с ДПС .... от 2-3 дни питам тук-там уж подръжниците им и всички навеждат глави.... 

Начи... Интересно ми е що се цензурира клип от Тубата, който на всичкото отгоре е за свободно гледане!? И още по-отгоре пък е и в голяма степен образователен, мамка му! Не виждам какво за цензуриране имаше в този чисто медицински случай....  После що нямало смислени дискусии и интересни разговори? Ми заради ранимите, ситни душици няма..., за тва! Щото аз и сумати народ сме принудени да понасяме празното политиканстване, дълбоко смислените пишкомерения на тема По-по-най- антивируси, ОС и прочее екзистенциално важни неща. А за тях цензура... няма! Един вид, начи за кучета и котки може..., а за прасета не, така ли? Или щот, нали... на нежньовците тези тематики са им малко под горния праг на търпимост, та за тва няма цензура за тях? Сяа... разбирам грижата от чиста човещинка за крехката им и лабилна психика, ама да се цензурира образователен материал с обща достъпност в Ютюб.... Е тва не мога да го разбера!

Ни са мъчи, ще те обвинят в шовинизъм, погазване на правото на лично мнение, нетърпимост на верска, полова, дрескод, политическа и циментова основа. А може даже да решат, че се смяташ за нещо повече, само заради това, че мислиш различно. С две думи - наздраве.

:FU:

П.С. А, да, забравих - за тях млякото расте на рафта в магазина и месото го берат от дърветата.

П.С. 2 Казано по народно му - "Квото в магарицата, тва и в царицата - една педя умирисано черво".

А може даже да решат, че се смяташ за нещо повече, само заради това, че мислиш различно. С две думи - наздраве.

Кой мисли различно?

Начи... Интересно ми е що се цензурира клип от Тубата, който на всичкото отгоре е за свободно гледане!? И още по-отгоре пък е и в голяма степен образователен, мамка му! Не виждам какво за цензуриране имаше в този чисто медицински случай....  После що нямало смислени дискусии и интересни разговори? Ми заради ранимите, ситни душици няма..., за тва! Щото аз и сумати народ сме принудени да понасяме празното политиканстване, дълбоко смислените пишкомерения на тема По-по-най- антивируси, ОС и прочее екзистенциално важни неща. А за тях цензура... няма! Един вид, начи за кучета и котки може..., а за прасета не, така ли? Или щот, нали... на нежньовците тези тематики са им малко под горния праг на търпимост, та за тва няма цензура за тях? Сяа... разбирам грижата от чиста човещинка за крехката им и лабилна психика, ама да се цензурира образователен материал с обща достъпност в Ютюб.... Е тва не мога да го разбера!

Това е все едно да крещиш от покрива на единия блок на някой, който е на покрива на другия блок. Хората няма да имат избор просто и ще трябва да ви слушат. Достатъчно е само да си сложиш гнусната картинка в едно линкче и вдъхновените от писмото ти, могат да си я цъкнат и да си изгледат каквото има за гледане.

Иначе си говорете, кооооолкото си искате. Просто с нагледни материали, няма начин да се пропусне при непроява на интерес, докато линка просто може да не го цъкна. YouTube не ми го навират в очите тоя клип, нищо, че е свободен.

@Psihara: определено не е този, който си цитирал.

Ъ...! Кво да са мъча бе, майна... Питам си ей така, щот напоследък съм малко тъБ и не схващам някои неща.

Кво ли пък щеше да бъде ако бях постнал нещо за онова малко чудовище - Botfly (Oestridae - Dermatobia hominis)! Сигурно щеше да има смъртни случаи и форОмът да обезлюдее... Егати, то не, че както е тръгнало няма пак да се случи, ама пък поне ще остане един търгашески раздел и едно мъничко, но сплотено ядро, което на спокойствие да си хортува за прически, парцалки, мъжка козметика и... колоездене. Един вид ще мутира в нещо като Бгмама, ама с панталони.

Ред.

Ангеле!

По същата тази логика, вие трябва пък целият този никомунужен шит да си го маскирате в спойлери ;) Сеш'са, нали?

И в момента в който видя, че някой го прави, тогава и аз ще започна просто да линквам и без тъмбнейл.

Ай със здраве.

Ред.

Ангеле!

По същата тази логика, вие трябва пък целият този никомунужен шит да си го маскирате в спойлери ;) Сеш'са, нали?

И в момента в който видя, че някой го прави, тогава и аз ще започна просто да линквам и без тъмбнейл.

Ай със здраве.

Нищо общо. Никой не те кара да маркираш в спойлери писаното, а просто да слагаш линк към това, което може да не е приятно на някой, вместо да постваш директно линк към тъмбнейла.

Логиката ти е грешна.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...