PSYCHOSIS Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Леле.... Еволюция, шмеволюция... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Това показва пак,че ходиш по чалгатеки.Много ясно че там има само такива рапони.Въпроса е защо на теб изобщо ти пука как те са облечени ? Ти нали си фешън те да се оправят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Видене, пий си хапчетата. Следвай стриктно лекарските предписания Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 невероятна новина Младежи се бият на бал ... обществото е потресено ... къде отива тая България :) ...ай сиктир бре ... бой значи като се разхфърчат маси столове и половин кръчма е съборена ... не некви дришльовци дето ми се побутват, пощиптват и ги разтървават момичетата. Могат само да се радват че охраната на заведението не е от "стария" тип дето резко щеше да им наруши човешките права :) Който е учил в СПТУ знае добре кво значи разправия със реален опонент на обществено място :) ... що ги превръщате тия неща в новини и сензация не разбрах ... Ред. И продължение на разговора към същия клип оуууу, Мала църква, Говедарци, Мацекурски край, бой със столове и маси. Борето на връх новата 1999 година, с контузено коляно, се озова насред мелето на ЦПШ. Под една маса, скрит заедно с овчарското куче на ПСС. Покривката се вдига и един местен му вика - я ела ти тука бееее. А друг - остави го, контузен е ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Това показва пак,че ходиш по чалгатеки.Много ясно че там има само такива рапони.Въпроса е защо на теб изобщо ти пука как те са облечени ? Ти нали си фешън те да се оправят. Далеч не са само по чалгатеките обаче. Малко да се огледаш по улицата и ще ги видиш. Като гъби. Да не говорим, че повече проблеми са ми правили в НЕ-чалга заведение, отколкото в чалга. И пак беше един такъв, клонинг. И то за нищо. Дори не го бях видял, че е там. Аз не съм "фешън". Аз не се и старая да съм "фешън". Пука ми как са облечени, защото това само по себе си води и редица други неща, като безхарактерност примерно, стадно поведение и разни други такива, които ми нарушават душевната хармония и QI-то. "Фешън" са точно тия момци, безкусно облечени с черни тениски и дънки по всяко време на дена, защото модата е масово прието движение и хората, които я следват изглеждат еднакво. Аз се старая да имам стил. Различно е. Стила е индивидуалност и състояние на ума, докато модата е за тези, които нямат стил и не им пречи да са стадо, обличащо се по каталози и витрини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Хванахме се и направихме разбор - няма кръв, няма счупени носове/мебелировка, никой не скочи с карате в мелето, няма налягали по земята, само една съдрана рокля и четвърт цица се показа...Нещастници, едно време в погото имаше повече жертви.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 ...едно време в погото имаше повече жертви.. Още помня концерта на Slayer 2004-та Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Трябва да се пробвам в рисуването...няма да ми е трудно, въпреки че там съм с 2 леви ръце, ама точно това май ще ми е от полза.... Продадено за: $1 600 000 $1 700 000 $2 200 000 $2 300 000 $ 5 000 000 $28 000 000 Докато има ненормалници с много излишни пари, така ще е...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 http://pik.bg/%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%82-%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%BE-%D0%B0%D0%B5%D1%86-%E2%80%9E%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B5%E2%80%9C-%D0%BD%D0%B0-5-%D1%8E%D0%BD%D0%B8-news76652.html А вие си говорете за пушенето и майчиния.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 О,БОЖЕ, ГОСПОДИ.Ние и сега си имаме към 4000 мегавата излишък (без студения резерв), дето се чудим какво да ги правим...а те ще добавят още към 2000..Лелеле...Скоро няма да можем да си плащаме тока.....Мда.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 че е отишъл на официално събитие с униформата. Това само по себе си говори за много, много неща. Като например, че може да няма финансова възможност да си купи друго официално облекло, и единственото що-годе ставащо, е това с което е ходил на училище? Понеже последните години нещата не са цъфнали и вързали, ами се забатачиха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 На протест щяли да излизат. Срещу новото правителство. Герб не чакат, направо действат. Бахти жалкото племе са тия. Нямам думи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Като например, че може да няма финансова възможност да си купи друго официално облекло, и единственото що-годе ставащо, е това с което е ходил на училище? Понеже последните години нещата не са цъфнали и вързали, ами се забатачиха. А телефоните за по 700+ лв. в джобовете на улицата ли са си ги намирали? Или са от помощи? Или вървят с тениската "Армани", "Долче & Габанна", "Гучи". Да не говорим, че има и ризи за по 20лв. Нищо, че не са "Армани". По-добре с евтина нормална риза, отколкото със скъпа (50-60лв) риза "Армани", която е толкова "Армани", колкото аз съм Лаура Биаджоти. Не се включваш с правилния аргумент и в правилната ситуация. Още повече, че в клипа се казва, че тоя дори не е от тяхното училище и изобщо не му е там мястото. В магазина с грозни и евтини дрехи има и хубави и евтини дрехи, до 50 грозни вратовръзки, ще има и 2 хубави на същата, или по-ниска цена, НО не може така, защото другите не са със същите/подобни. Не може да слагаш различно, защото ще ти се подиграват. По принцип хората като не се чувстват комфортно около теб по една или друга причина, започват да те принизяват до ниво под своето, според техните разбирания, по отношение на това, заради което се чувстват некомфортно. Инстинкт за оцеляване един вид. Ако си облечен по-хубаво, ще ти се подиграват, за да не се чувстваш добре. Ако си по-висок, ще ти се присмиват и т.н. По-лесно е да се хванеш на хорото, отколкото да си отстояваш разбиранията и виждането. Аз ли трябва да ти обяснявам, извинявай? Искаш ли да ми дадеш парите за една черна тениска с надпис Армани на нея и за едни турски дънки от магазин за "маркови дрехи" и аз да те облеча за официално събитие? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 "Облека", г-н Паркетен лъв.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Тоя мохабет не е ли само джип?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 A вие си говорете за пушенето и майчиния.. Аз лично спирам да говоря. Със слабоумни хора насреща няма смисъл... Ще си говорим с тебе като се видим. EDIT: Румба - тъжна, но абсолютно реална картинка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 "Облека", г-н Паркетен лъв.... Не е нужно да фигурираш навсякъде. Разбираме те, че си велик и некомфортно умен, и интелигентен поне по 17 пъти на ден, и това само от писането ти в някво си форумно общество. На живо сигурно сияеш. Пусни един среден пръст или нещо от сорта. Не са ми нужни корекции по правописа. Иначе щях да си сложа spell check. Като станеш безгрешен, тогава можеш да коригираш. Ай кафа. Нали ме беше игнорирал? Що не ме игнорираш пак? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Закривай форОма! http://www.youtube.com/watch?v=SUT_nOC_yYk Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Мислите че само нашите абитуриенти приличат на олигофрени? Изглежда не са открили те топлата вода: http://www.iltlaugh.com/2013/05/30/crazy-prom-pictures/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Пусни един среден пръст или нещо от сорта. Ай кафа. Нали ме беше игнорирал? Що не ме игнорираш пак? Щото ми се задръстваше монитора с предложения да прочета игнорираните ти постове, като вляза във форума. Така ми е по-комфортно. Ред. Галине, наздраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Не е нужно да фигурираш навсякъде. Олелееее... кой го каза това :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Мислите че само нашите абитуриенти приличат на олигофрени? Изглежда не са открили те топлата вода: http://www.iltlaugh.com/2013/05/30/crazy-prom-pictures/ Половината от тия костюми тука са тематични. Разликата в случая е, че като ти кажа "Онзи с камофлажното облекло", ти ще отвориш сайта и ще го видиш кой е. Ако има такава сбирка от снимки от момчетата от нашите балове, ще трябва да ти казвам за кой говоря като изброявам на кой ред се намира снимката и кое е въпросното момче по ред на снимката. Клонинги. Олелееее... кой го каза това :O Ти не четеш ли кой си цитирал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Щото ми се задръстваше монитора с предложения да прочета игнорираните ти постове, като вляза във форума. Така ми е по-комфортно. Ред. Галине, наздраве. На здраве, Танасе! П.п. И щото вече ми се драйфа от политически изказвания на недорасли политикани, за тва при следващата такава помия, почвам пак с гнусните клипчета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 П.п. И щото вече ми се драйфа от политически изказвания на недорасли политикани, за тва при следващата такава помия, почвам пак с гнусните клипчета!Ако е като онова с гнойта - жена ми ще е много тъжна Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Ако е като онова с гнойта - жена ми ще е много тъжна Не е баш... Ама съм сигурен, че ще изпадне в предоргазмено състояние от това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.