Midex Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Аз не те плюя - разчитам да го оцениш...после... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Още не е започнал апокалипсиса, а вие вече погребахте жертвите. Укротете се! След апокалипсиса няма да има кой да погребва... разбираш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Да, ще те плюя! То остава и ти министър да станеш.... Макар че, вече не плюя никого. До врата сме в лайна, та си пазя дъха... Наско, за пиене, съм ок почти всяка вечер, ама вие сте несериозници.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Министър няма да ставам. Не съм се научил да шервам постове у фейса, на които не им разбирам смисъла. За друг вид служба съм се запътил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Аз не те плюя - разчитам да го оцениш...после... Това човече го разбирам защо яде бонбонките толкова бързо... само не мога да разбера защо пликчето, от което ги вади, мяза на доларова банкнота. ВАНЬО - МИНИСТЪР МЕДИКС - ПРЕЗИДЕНТ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Това човече май си бройка кинтите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Това човече го разбирам защо яде бонбонките толкова бързо... само не мога да разбера защо пликчето, от което ги вади, мяза на доларова банкнота. ВАНЬО - МИНИСТЪР МЕДИКС - ПРЕЗИДЕНТ! Според мен си бърка в носа, докато си държи парите, за да показва статус. Като истински Българин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Министър няма да ставам. Не съм се научил да шервам постове у фейса, на които не им разбирам смисъла. За друг вид служба съм се запътил. Ние се радваме, че ще се учи турски, ибрик паша. Ние се радваме и на корекциите, които тези хора внесоха в уроците по история, за "присъствието" на наша териотория на определени народи (не нации). Ще се радваме и за в бъдеще за всички нововъведения на новите ни управляващи, вече имаме много опит в радването. _____________________________ Злобиле туряй тоз младеж с фейса за аватар _______________________________________________ Да се похваля, успях да разместя скоростната кутия на скрап колата ми... вече няма задна от спокойно шофиране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 На BMW-то?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Да се похваля, успях да разместя скоростната кутия на скрап колата ми... вече няма задна от спокойно шофиране. Спокойно, на мен пък ми е излключвала задна скорост в движение - веднъж бързах и на една празна и дълга отсечка трябваше да излезна само на заден, дадох газ...оборотите почти до прекъсвача, ама за зла участ имаше една бабунка на пътя и като минах през нея с тая скорост и....сещаш се.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Пие ми се и ми се яде. Някаква спешна софийска организация? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Любопитен съм как се бориш с вечерните прибирания като си свикнал в малък град? Аз изпитвам ужат от подобно преживяване в София. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Да, на БМВ-то. Turn off this option! GT-I9100 Turn off this option! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 'Новите' хрантутници още не са почнали работа и почнаха да си изплащат инвестираните кинти в тях - забраната за пушене в заведенията и на обществени места може да отпадне... Сигурно много пари са инвестирали в долните боклуци, та още от 1вия ден почнаха... Мобо, мобоооо, мобо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Да отпадне забраната? Е тва пък ще е върха! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Седи гледай.. инвестираха много пари някои хора - това протести, това партии, това избори... на всеки трябва да се плати. И сега идва момента за разплащане Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Любопитен съм как се бориш с вечерните прибирания като си свикнал в малък град? Аз изпитвам ужат от подобно преживяване в София. Ванчо иска се спокойствие и хубава музика.Баща ми в София просто полудява.Аз с преебани скорости карах през центъра в час пик в петък следобед и да малко се изнервих,но иначе си е спокойно. Жоро става Казваш къде и идвам ама да не е по центъра,че ме мързи да ходя макар че много ми се ядат крилца Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Бате тва тука нЕма задръствания , бил съм тук-там такова нещо като в Турция не бях виждал ..... с часове , с часове..... ако си на резерва може и да ти свърши тунджата в задръстването.... Гледам психара не му се говори за политика ама да попитам. Странно ли е че макар че БСП+ДПС+АТАКА шЕ ни го набият най-големият и четвъртит който сме виждали и по всяка вероятност ни очаква "Жан-Виденовата зима" vol.2 да съм доволен по извратен начин че ГРОБ ги няма ? Едно такова ми е мило на душицата като го гледам ББ и ЦВЦВ как се гърчат..... Хората нямат пари , виждам само отчаяни физиономии навсякъде , ама не отчаяни като наистина отчаяни а просто отчаяние замъглено от овчи нрав? Защо сме толкова търпелив народ ? Къде отиде пословичната БЪЛГАРСКА гордост ? Защо всички предпочитат да си трайкат и шепа народ да ги краде докато гледат в земята и чакат някои да им оправи положението с магическа пръчка?Границата ни на търпимост е абсурдно висока , навсякъде всичките тия палячовци щЕха да са или по стълбовете или по затворите , ма ние си трайкаме нЕма проблеми че бабите живеят със 150лв пенсия което път е най-големият абсурд когато ТОК+Вода ти е 100лв..... изобщо WTF?!?!!?$@# точно се случва тука ? едит : Хост-е : БААААХТИ ЯКИЯ МЕРЦЕДЕС Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Е, ок де. Ти знаеш ситуацията на всички. Е, може да питаш Стефчо. Пресен пример за началните месеци в чужбина. Може и Виден да питаш, че и той бая познати има там. И още примери мога да ти дам, но пък пак АЗ ще съм този дето ги дава, а отношението към мен е крайно предубедено, та е напълно безсмислено. Аха... Найш как обичам фурнаджийските лопати кат тебе, а!? Щот не се спря да разправяш как само в разни макдоналдси и капанчета щяла да преминава нерадостната, емигрантска участ. Ся изведнъж - Ама видиш ли, то така било в началото..., че биля и Стефчо да съм питал. Ангеле, некои хора не ни е страх да се пооцапаме и за разлика от теб, сабаля кендзаме лайна! Пък ако знаеш как смърдят.... Та така... По активно се оглеждай за овакантено място за цар, та да я избегнеш тая кофти участ ако ти се наложи да емигрираш. П.п. Когато сефте ми се наложи да опитам от това чудо - работата навън, ти още беше бледен юноша и си стискаше пъпките, та стига ми обяснява кое и как! http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2754555 Стадооооо, трябва ли да ви обяснявам?! Вие толкова много искахте мутрите да спечелят, че просто не можете да погледнете голямата картинка! Всички сте за затвора! Всички! 10 пъти казах - ТОВА Е МИНИСТЕРСТВО НА МЛАДЕЖТА. Нали питахте къде е спорта - ЕТО ВИ СПОРТ. ИМА ЛИ ПО-ГОЛЯМ СПОРТИСТ?! Ей за т'ва не искам да говоря за политика. Защото никой от вас не вижда по-далеч от носа си. И по-точно - НЕ ИСКА. Чете произволни имена, разни квалификации от псевдоновинари като Блиц или БТВ и после плюе. Оставете нещата да се случат. Моля ви. Каквото има да става, то ще става и без да го плюете или да му се радвате. Има олигофрени в министерството, много са. Но има и малко свясни хора. Като стана и аз министър, и мен ли така ще плюете?! И не го казвам на шега. EDIT: За какво изобщо го написах тоя пост?! И аз не знам. Просто престанете да обсъждате политика тук. Моля ви. Отидете в темата за политика в другия раздел и плюйте, колкото искате. Или си направете отделна тема за Герб и се замеряйте с парите, които се успяли да засмучите, докато те бяха на власт. Т'ва е. Оставете тази тема да си е за редовните глупости. Честито откриване на топлата вода, г-н Очеизваден! И си мери приказките! П.п. Добре, че го написа онзи пост, та да ни отвориш очите... Щот без теб, спукана ни беше работата! П.п.2 А, да! => Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Живи и здрави да сте всички и дано намерите начин да излезете от ситуацията, в която се намирате, ако не ви харесва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Живи и здрави да сте всички и дано намерите начин да излезете от ситуацията, в която се намирате, ако не ви харесва. Ако не намерим... шта викнеме тебе, споко! Нали чобан се пишеш, та ште ни изведеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Някакъв проблем ли имаш с мен? Нали знаеш, че не е тук мястото за решаване на личностни спорове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Не, нямам. Просто не се опитвай да си го създаваш сам, а!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 по-голяма гадост щеше да е Мутъра да се самопреизбере. от неговата организация по-авторитарна и комунистическа няма.Не се наемам да казвам кое би било по-голяма гадост защото то винаги има. Сега като се осере Сергей отново и Европа дръпнат кранчето на евросубсидиите ще ми е много интересно откъде ще обяснява как има пари в излишък даже. а междувременно административния тормоз на местно ниво се засилва - валят едни заплахи за луди глоби, едно чудо...... Не думай! Викаш това е ново? Колеги събирам малко мнения , кое е по-добре второ висше или втора магистратура ?Педагогика си завършил, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Не икономика съм завършил дедо . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.