Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

plug.dj е доста добро :)

Психаре пробвах твоя метод за бягане и умрех :D Ама като за първи ден толкоз.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Психаре пробвах твоя метод за бягане и умрех :D Ама като за първи ден толкоз.

Кой бе? Спринтовете ли? Че той не е за начинаещи! Ще си докараш травма!

Да ти подарят нещо което после сам трябва да сглобиш/инсталираш и т.н. е отвратително.

Дай го на мен (каквото и да е), щом не ти се занимава :)

Аз като гледах това клипче, имаше пичове дет подскачаха, викаха... Май наистина изглежда реалистично. На мен още не ми е ясно как ще работи... Дали само ще замества монитор или ще е отделна конзола?

На сайта им има FAQ.

Ако тази гнас се избере днес, това ще е най-големият кошмар от комунизма насам...  :Facepalm:  :Facepalm:  :Facepalm:

Наистина може да се окаже, че Волен съсипва окончателно България днес...

по-голяма гадост щеше да е Мутъра да се самопреизбере. от неговата организация по-авторитарна и комунистическа няма.

а междувременно административния тормоз на местно ниво се засилва - валят едни заплахи за луди глоби, едно чудо......

Не съм съгласен, а и нямаше такава възможност. Всякакви мутри приемам, но не и турци. Как може да сте толкова дезинформирани и грам да не знаете какво става извън града, в който живеете??? Усещам как изобщо не разбирате какво се случва в момента. Това е един реален ужас. И вече съм съгласен с някои хора - крайно време е да има кръв. Лошото е, че и това не става организирано, и там се спекулира, и там се мърсува... Трагедия... Отивам на вилата на спокойствие.  

Жена ми ми навигира. Съответно се набиваме в насрещното движение. Как да не си сложа лепенка "Дяволът ми е навигатор"?

Не, това не е виц, а е реална случка от понеделник вечерта.

Цитат на мнение от новината в."Вести":

Призовавам Протестиращите, които с простотията и селянията си докараха това правителство да се самозапалват в къщи и да не досаждат на другите, когато нищо от това, което целяха няма да се случи. А няма да се случи нищо, защото не правителствата и партиите, независимо кои са те са виновни за жалкото състояние на селящината в България, а е виновен само и единствено простият народ ! Запомнете : няма по-прост народ от българския ! Робски народ беше-робски си остана! Прост народ беше.-още по-прост става!!!

Напълно съм съгласен.Даже ще допълня лично за себе си-време е да се спасявам от тази пасмина по тези географски координати.

Само недейте се юрвате едновременно да се спасявате всички, че то McDonald's нямат толкова ресторанти в световен мащаб. Трябва да се изгради някакъв график през 4-5 месеца, за да може да има някакво контролирано текучество и да не се залее пазара на евтина работна ръка в чужбина изведнъж.

Мислете бе хора, мислете!

Аз да съм споменал нещо за паническо бягство?!Просто казвам,че достатъчно давах тук,а резултати -нищожни.Така че се оглеждам за всички останали ВЪЗМОЖНИ и РАЗУМНИ алтернативи.А пък точно Макдоналдс не ми споменавай-най-малкото ,защото не ги уважавам и ИЗОБЩО не съм впечатлен,че да посвещавам живота си на едни измислени "храни".

Още един цитат на мнение,което го МИСЛЯ и аз:

Болен Сидеров , великият Български националист , спря пътя към власта на един Български Генерал и пусна турците обръчкари с протежетата на руските олигарси.
Националист не значеше ли нещо друго, или аз бъркам?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...