Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Боли ме размножителния орган, аз записах курсове по стрелба на дълги разстояния.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ти вече се размножи, така че все тая... :evil

А аз трябваше да одъртея, за да разбера, че в един сперматозоид имало около 37.5 мегабайта мегабита генетически данни, което автоматично води до извода, че в една 3-секундна еякулация има 1.5 гигабайта гигабита данни, от което пък следва, че ако го сравним със днешния среден интернет-трансфер....Интернет все още е много бавен...мъкаааа....

Ти вече се размножи, така че все тая... :evil

А аз трябваше да одъртея, за да разбера, че в един сперматозоид имало около 37.5 мегабайта генетически данни, което автоматично води до извода, че в една 3-секундна еякулация има 1.5 гигабайта данни, от което пък следва, че ако го сравним със днешния среден интернет-трансфер....Интернет все още е много бавен...мъкаааа....

Нещо са ти грешни сметките за общия обем данни. Че така изписано излиза че са цели 40 сперматозоида. На фона на милионите дето са реално...

Но от друга страна може и да се верни. За дРЪти хора. Даже 40 са си постижение :laughing1: :laughing1: :laughing1:

Пламене, така е. Ама преди това колко генетична информация е изтекла по разни...шлюзове...Пусти студентски общежития...

Нещо са ти грешни сметките за общия обем данни.

Не, грешно третирах малките буквички в Mb (мегабита) и в Gb (гигабита).

Btw, 1.5 гигабита = 192 мегабайта.

Айдееее, GRID 2 се появи в тракерите. Да е живо и здраво КПД-то ми.

Аз още на Gran Turismo 5 цикля, ся тоя Грид...

--------

Тия от Глобул имат най-нелогичните оферти, които съм виждал.

Във Виваком, телефон Х се предлага на лизинг и в брой със всяка една програма за срок от 1 или 2 години.

В Глобул, телефон Х се предлага на лизинг само с определени програми, в брой с други програми и само за срок от 2 години. Телефон Х се предлага с програма за 25лв на месец, на стойност от 899лв в брой. Същият телефон Х обаче, не се предлага в брой с друга програма, която също е по 25лв на месец, а се предлага само на лизинг за 47лв на месец, което за срок от 2 години са 230лв повече.

Логика?

А, да. Това са цените за нови клиенти. За лоялни клиенти от 11 години, цените са същите до стотинката.

Дано  ми тръгне :D

Не забравяй и че нета им е по-бърз :D Сестра ми си взе Nexus минала година за 500лв с програма за 15 лв на месец.А че лизинга е набутвация това май всички го знаят ;)

Мм да и виваком са зле.Слез изцепката им с домашния ни телефон просто нямам думи.Домашен телефон се мести от Тракия на бул.Копривщица 1 година.В крайна сметка се оказа,че не могат да го преместят и ни дадоха нов номер с което се обезсмисли всичко.

То да им е само нета... в 60% от Родопите го няма 98.8 процентното им покритие...

Ако говориш за GSM покритието, абсолютно се съгласявам с теб.

Боли ме размножителния орган, аз записах курсове по стрелба на дълги разстояния.

Мисля да влизам в политиката.

Както е тръгнало взема и аз да се запиша

И аз не съм им чак такъв фен, но пък ментел още по-малко, а за Рибаком не ща да говоря...

Май си нещо на вълна "аз мога ли и ваш'та мама"... :lol:

Мисля да влизам в политиката.

А с вазелин снабдил ли си се?

Май си нещо на вълна "аз мога ли и ваш'та мама"... :lol:

Ем, горе-долу - да. Просто ми се е паднал съпорт телефона, а един проект, по който от месеци нямах никаква кореспонденция сега ми отвори бая поле да се развивам :lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...