Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ъъъъ.... Лошото е, че наистина знаят какво правят и за какво са назначени...

Те това са го тренирали няколко правителства и са постигнали завидно спортно майсторство в дисциплината.

И в момента наистина завиждам зверски на всеки, който може да си позволи да емигрира.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

а кво стана с "дайте им време да покажат"? или "такъв е материала"?

за герберастите може, за другите не може......

аре стига с тия "комунистически апокалипсиси",а? представете си че за разлика от пресно цъфналите герберчета знаят кво правят и за какво са назначени, вместо тепърва да си пишат дипломите.

Шегаджия... Мобо, последните 20 години показаха достатъчно.. Фактът, че Данаилов е още там, говори достатъчно. Всичките мутри са си едни и същи, без значение под кой цвят ще се нагъзят.

И да питам и аз като Дедо - къде са сега платените протестиращи, които подкокоросаха сума хора, които нямат и лев в джоба да им играят по свирката, като мечка на сватба.. НЯМА ГИ - защото спечелиха каквото искаха.. Земи тия лапа-дунди 4 години. Нека им е лошо... Болен щял да бъде коректив и контрола - единственото, което може да контролира е водопад, щот' са на един акъл... Стадо, както казах по-рано..

Абе стадо - стадо, ама сигурно половината от форОма е гласувал са оня мазен траверс Станишката....

Мърша...мърша сме ние.Такива сме били, сме и ще бъдем....Е дано тоя път ни оправят яката...Ама много яката...

Спокойно, сега ще почнат да кредитират фирми на заслужили партийци от банките, гарантирани от държавата... Ще направим ръст, ще спрем евро фондовете, ще пуснем Белене и Южен поток... Русия ще ни кредитира като се издъни бюджета. Инфлацията ще е двуцифрена ама ще сме добре. Пак ще трепят хора по улиците, ще убиват арестанти, пияни полицаи ще убиват хора пред дискотеки като стрелят. Ама ще сме добре. И Збогом спокойни ще могат да казват министрите на отишлите си големи българи.

Turn off this option! GT-I9100 Turn off this option! 2

аз не съм гласувал за БСП, но пък повече бих повярвал на някой от тях, отколкото на гербераст.

Вяра на никой.Само бесило.

...С арматурна тел и на някой по-висок дирек!

Ъъъъ.... Лошото е, че наистина знаят какво правят и за какво са назначени...

Те това са го тренирали няколко правителства и са постигнали завидно спортно майсторство в дисциплината.

И в момента наистина завиждам зверски на всеки, който може да си позволи да емигрира.

И като емигрира какво? 16 часов работен ден като сервитьор или някакъв друг обслужващ персонал от най-ниско ниво.

И като емигрира какво? 16 часов работен ден като сервитьор или някакъв друг обслужващ персонал от най-ниско ниво.

Апфффф.......

Че аз от петнадесет години работя по 24 часа. Търсят ме от цяла България... Е, и!?

Един ден, когато пораснеш, сигурно ще ти просветнат някои неща... Или може би не...

И аз предпочитам ДПСар пред Гербер. Инак - изнасяйте се. Аз смятам да остана още малко. Може би ако имах семейство щях да мисля по друг начин, но в момента смятам да си пилея малкото парички, които получавам, тук.

Апфффф.......

Че аз от петнадесет години работя по 24 часа. Търсят ме от цяла България... Е, и!?

Един ден, когато пораснеш, сигурно ще ти просветнат някои неща... Или може би не...

Търсят те от цяла България - ТУК. Там като идеш, също ли ще те търсят от цяла България?

Ако си намериш реализация по специалността - ок, но ако не успееш, какво става? На 60 години ще въртиш хамбургери?

След като се опитвам да обясня стратегията за министъра на младежта и спорта на 1 колега от форума (опитвам се да обясня защо са назначили българист), получавам следния отговор:

Живеем в държава, в която мечтата на всяка дванадесетокласничка е Ангел и iPad. А iPad-а има даже и аутокорект и няма нужда индивида, който го ползва, да знае български. Толкова е тъжно, че човек, който се има за гражданин, ще слиза от бяло BMW с червено сако и ще казва, че това е мода, а не селяния!

...С арматурна тел и на някой по-висок дирек!

Точно.И ако може да е и бодлива....така да драска по гушката и да дава лек привкус на близкото бъдеще..Маминката им...

След като се опитвам да обясня стратегията за министъра на младежта и спорта на 1 колега от форума (опитвам се да обясня защо са назначили българист), получавам следния отговор:

Живеем в държава, в която мечтата на всяка дванадесетокласничка е Ангел и iPad. А iPad-а има даже и аутокорект и няма нужда индивида, който го ползва, да знае български. Толкова е тъжно, че човек, който се има за гражданин, ще слиза от бяло BMW с червено сако и ще казва, че това е мода, а не селяния!

Похвално. Не съм сигурен обаче защо твоя колега от форума намесва и мен в нещастната си аналогия.

А и не мисля, че е коректно от твоя страна да го поместваш. На него ако му стискаше да ми го каже в лицето сравнението, щеше да го направи и нямаше да lurk-ва по тоя начин.

Тъкмо мислех да питам кой е Ангел... не очаквах че се познават 2мата просто :)

Не е сигурно/ На гражданите на тая държава не им пречи да обсъждат компетентно и напълно непознати хора.

Още като видях резултатите от изборите се захванах с това нещо. Не точно да разпродавам, но се ориентирах за постоянно към друга държава. Ще направя едно посещение след някои и друг месец и ако всичко е наред по някое време догодина се премествам. Нямам намерение като приключа в Босна да се прибера в това нещо към което се е насочила България.

успех ти желая ;). така като гледам всичко ще е наред при теб и ще има просто смяна на географското местонахождение. :)

сакам да се оплача, че смених и всичко по спирачната с-ма на Субаруто. Гуми + части БЕЗ труд = Galaxy S4 + няколко ризи и фанелки на Ралф Лорен, Келвин Клайн, парфюмче и маратонки на Ферари. И нека бачкането започне сега :D

Това проекто-правителство е един голям мегафейспалм, обаче е напълно логично, след като самия парламент е един уникален ултра-хипер фейспалм. Комунисти, турци и ултранационалисти, заедно в подкрепа на правителство, а мутромилиционерите в опозиция. Хипергениално, благодарение на мат'ряла.

А тези фейспалмове по-долу са единствено и само за суверена и за гъбарите:

godzilla_facepalm.jpg

978,facepalmF11HW.jpg

demotivational-posters-quadruple-facepal

Тия холандци тотално изтрещяха вече! Всъщност целият свят върви към на майната си :sick:

http://temanews.com/index.php?p=tema&iid=119&aid=3012

П.п. Всички почивни дни в ада се падат във Вторник!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...