Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Не съм мислила, че някога ще кажа нещо подобно за петък вечер, но... радвам се, че тази вечер най-сетне приключи и съм си вкъщи. :) Аман от абитуриентски глупости и ахкане и охкане кой колко бил красив.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Да ама някак грубо звучи да изтърсиш "абе пикльо/пикло, какво се радваш че си завършил/а. е сега вече ще разбереш що е то зор, това до момента нищо не е било" и да гледаш намръщено :)

Кое е последното нещо, което очаквате да чуете в 4 сутринта? Машина за рязане на асфалт, последвана от багер, който ръчка нарязания асфалт. Какъв беше този ремонт, какво беше това чудо... Най-интересното е, че имаше и ченгета - явно са очаквали да има недоволни хора, които щя слязат да се разправят.

Кое е последното нещо, което очаквате да чуете в 4 сутринта? Машина за рязане на асфалт, последвана от багер, който ръчка нарязания асфалт. Какъв беше този ремонт, какво беше това чудо... Най-интересното е, че имаше и ченгета - явно са очаквали да има недоволни хора, които щя слязат да се разправят.

в същото време за подобна дейност ми дават предписание от полицията да не работим от 14,00 до 16,00 в съвсем работни дни, защото имало спящи деца и/или пенсионери наоколо.

а искат интернет без висящи по дървета кабели....

тези разрешения за "тежко натоварени" улици са пък да не би случайно да мине някой рейс и да се наложи да почака, та да закъснеел някой за работа....

решенията са на местно ниво от районното кметство, след съгласуване с КАТ. всеки път условията са различни, според последното скимване на някой оскърбен гласоподавател.

За бога хора, не ходете във Виктория Палас, освен ако не си свалят поне 2 от звездите или не спечелите безплатни нощувки от някъде.

Но, дори и тогава е малко под съмнение дали си заслужават парите за гориво до морето и изразходваните нерви...

В нищо на Виктория Груп не трябва да ходиш. Даже не знам как все още имат клиентела тия хора, едно положително ревю няма, абсолютно никъде. Те да лъжеха хората 2-3-4 години, но не. Те вече 10-15 години не предлагат нищо, а само взимат пари. Толкова ли е трудно да предлагаш качествена услуга? Аз ако имах толкова ресурс и толкова имоти, щях да направя най-луксозния и печеливш хотелски бранд в България, че и международно щях да го развия.

Снощи си хващаме някакво такси пред Хистерия, поглеждам му лепенката с цените, влизам вътре и казвам на къде да кара. Ония тръгва, почва да ни пожелава успех в живота за напред, аз му обяснявам как съм завършил преди 10 години, после ми обяснява как такситата и заведенията днес таксували двойно, ей така, през зъби, при което аз поглеждам апарата и виждам, че до ПУ-то вече е на 1.80. Говорим за 300 метра разстояние. При което започвам да го питам защо брои като водомер тоя брояч, той почва да ми се обяснява като ученичка. Казвам му да спира направо и да не ми се обяснява, поглеждам брояча - 2.20. Слизам от таксито, ония нагъл мизерен нещастник дори не спря апарата като слезнах, а той продължава да си брои, при което като се обърнах, вече беше на 2.90... Егати мизерния народ. Ако не бях пиян, щях да го съсипя тоя мошеник нещастен. Нямаше да му платя и щях да се обадя сам на полицията, да дойдат да ме задържат.

Ангеле, не моем'ти  прочетем протестите, ама да знаете - жив съм. И всички таксиджии, които ползвахме снощи бяха страхотни пичове. Последният дори не можа милият да разбере колко точно ракия и червено вино се разляха в багажника му .... И сега финал ще има.... 

Едно време още като млад ученик един го бихме пред нас , идва баба ми от северна българия хваща такси от централна гара до смирненски и опааа - 30лв , при което баба ми се притеснила , стара жена е а и знае че до нас с такси е около 3-4лв във възможно най-лошият случай и съответно отказала да плати при което бакшиша започнал да я заплашва че няма да и даде куфарите , за негово огромно нещастие обаче точно в тоя момент слязох да я посрещна заедно с баща ми ..... до бой нямаше и да се стигне ако бакшиша не беше почнал да се заяжда и да плаши с радиостанцията как шЕ викнел колеги и ше видим кон боб яде ли ма явно беше ербап та след като му измъкнах радиостанцията от колата изяде и доволно количество бой , колеги както предполагате така и не дойдоха ..... та за такива само бой , с добро не бива щото почват да си вЕрват че са недосегаеми.

От друга стана може да е имал и мазохистични наклонности щото нек'си не е нормално да заплашваш със саморазправа двама по 100кг.... 

пс : преди да ме обвинят някои в квото и да е на лепенката на прозореца не пишеше 10лв/км а си беше обикновен помпаджия.... 

между другото все още тоя продължава да стои на централна гара , до ден днешен

пс : преди да ме обвинят някои в квото и да е на лепенката на прозореца не пишеше 10лв/км а си беше обикновен помпаджия....

Еми явно малко са го наказвали по твърдия начин.Между другото примера точно показва част от причините защо на макро и микро ниво нещата да са развалени.Просто обществената система е оставена на самотек без вградени механизми за корекции и изправяне.Ето пък ДНЕШНИЯ драстичен случай човешка деформация и отдалечаване от нормите на  съвременната цивилизованост 

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5796991

Иде ми да взема едно мачете или един самурайски меч, и някакво автоматично оръжие и просто да тръгна да сея правосъдие. Никой няма да знае от къде му е дошло, а и полицията нищо няма да намери, защото няма да имам абсолютно никаква връзка с жертвите.

Иде ми да взема едно мачете или един самурайски меч, и някакво автоматично оръжие и просто да тръгна да сея правосъдие. Никой няма да знае от къде му е дошло, а и полицията нищо няма да намери, защото няма да имам абсолютно никаква връзка с жертвите.

Не забравяй за маската с ушичките и черната пелерина :lol:

някакво автоматично оръжие и просто да тръгна да сея правосъдие.

Това ми е една от дългогодишните мечти :) Ето това ще бъде партньорът ми:

300px-Vulcan1.jpg

Няма такъв ташак - дайъл ъп нет, през гсм....Поне си спомних как се пеленгуваше с тригонометрични функции... И как обхвата от четвърт чертичка скача на макс...

За тия дни:

секретен ключ за джанти - направен;

обхват - увеличен;

заготовки за ножове - 6 броя.

Мислех, че простотията няма с какво повече да ме изненада...

Има! All AMG's aside, снощното момче не осъзна какл от 8 литра алкохол малко му текна в багажника... :)

Ангеле, броиш ли до 12...дай поне една снимка да оплакна очото, че ми се реве да го ева. Ще ходя ся към Авангард ама не е същото...никак не е същото. :D После и работа...абе за**и. :D

Ч***аш пияни тинейджърки?

в това няма нищо лошо, дори напротив :blush:

Едно време още като млад ученик един го бихме пред нас , идва баба ми от северна българия хваща такси от централна гара до смирненски и опааа - 30лв , при което баба ми се притеснила , стара жена е а и знае че до нас с такси е около 3-4лв във възможно най-лошият случай и съответно отказала да плати при което бакшиша започнал да я заплашва че няма да и даде куфарите , за негово огромно нещастие обаче точно в тоя момент слязох да я посрещна заедно с баща ми ..... до бой нямаше и да се стигне ако бакшиша не беше почнал да се заяжда и да плаши с радиостанцията как шЕ викнел колеги и ше видим кон боб яде ли ма явно беше ербап та след като му измъкнах радиостанцията от колата изяде и доволно количество бой , колеги както предполагате така и не дойдоха ..... та за такива само бой , с добро не бива щото почват да си вЕрват че са недосегаеми.

От друга стана може да е имал и мазохистични наклонности щото нек'си не е нормално да заплашваш със саморазправа двама по 100кг.... 

а дали втори път е ял бой за закуска :D :D

5:30 сабахлен е като 1:30 през нощта за нормалните хора :) Пък и по това време само за глупости си мисля :)

щом само през това време мислиш за глупости...златен си. На мен само глупости са ми в главата, колегите вдигнаха вече ръце от мен :D

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...