Midex Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Вероятно говори за Щатите и е прав. Не мога да схвана как на китаеца му е все едно дали ще ти прати предмет за $2 или $20 до пощенската ти кутия с фрий шипинг и в двата случая, а ако искам същата 20-доларова стока да ми я пратят от Щатите - обикновено виждам формирана обща цена на пратката от порядъка на $80-100, а в някои случаи дори и $150 - за 20-доларова стока... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Щото такива са цените на пощите. От щатите до европа най-евтиното е около $15, тези където има и проследяване е над $30 някъде. А куриерските услуги режат глави. Но ако мога да намеря същото нещо в европа хич не се и занимавам. Трябва да е много по-евтино за да си струва усилията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Е да де, ама за съжаление някои дребни неща може да ги намериш само от там - за някой конкретен продукт съм преравял всяка китайска провинция и всяко квартално онлайн магазинче, не щат да го фалшифицират жълтите и това си е... П.П. Честит празник! Напред, науката е слънце... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 ибей е перфектен избор за пазаруване %-тно съм имал по-малко проблеми отколкото с българските сайтове за пазаруване. от Америка не поръчвам освен ако не намеря нещо на ебати далаверата шото българските митници ебават мамата на всеки опит за търговия със страни извън ЕС.... последният път ми отне 2 дни да си освободя пратката.... а китайците са живият пример как всичко е възможно , нормално е да са икономическата сила на света , продават всичко на смешни цени и шипват до всякъде без въпроси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Ти къде и какво гледаш бе майна? Аз гледам ebay.co.uk - митницата през крив макарон могат да ми гледат нещата защото аз не поръчвам от китай или щатите а само от европа и такива доставки не знам на какво и къде си гледал, нормално са по 5-10 лири. неудобно е. виж ако е на тонколони и то тихичко - правил съм го МРАЗЯ ГО ТОЯ БУТОН НА МИШКАТА ЗА ВРЪЩАНЕ НАЗАД ПОНЯКОГА!!!! Бях си написал поста, посегнах към мишката, за да преместя курсора, без да искам цъкнах бутона и тва беше. Пиши ся на ново. Общо взето, бях написал, че цените на електрониката в co.uk са същите като тези тук. Цените в САЩ са по-ниски, защото таксата е по-ниска. Ако на онази цена се сложат нашите такси и данаци, цената става същата като в нашите магазини. Просто там ги товарят със 7-8 процента щатска такса, а тук ни товарят с 10-15% МИТО и 20% ДДС. HTC One в amazon.co.uk примерно е 600 паунда, а тук е 1300лв. Дори да има някаква разлика, тя не си заслужава заради гаранцията. Има продукти, които са на по-ниска цена, но не са чак толкова много, че да пазарувам главно от ebay/amazon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 btw скоро един клиент донесе http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-10-captain-quad-core-10-1-inch-hd-1920-1200-ips-screen-wifi-bluetooth-gps.html мнооого хубава машина. Адският дисплей, добра скорост има, много добър тъч. Ако ми се харчеха 250$ ... веднага отиваха за това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Айпад мини е с 50-60$ по-скъп и вярвам в пъти по добър... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Видях Lexus LFA. И по-важното - чух го. Тръгна като на състезание от светофара и първото нещо, което ми изникна в съзнанието, беше как някой хапе Годзила за топките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Честно, диспея му е страхотен! IPS-ката цепи мрака и е доста ярък - по-цял ден ползвам SAMOLED+. Аз бих го взел защото е на андроид, просто предпочитам. _________________________________________________ Видях Lexus LFA. И по-важното - чух го. Тръгна като на състезание от светофара и първото нещо, което ми изникна в съзнанието, беше как някой хапе Годзила за топките. Изпускателната му система е проектирана специално от YAMAHA за максимално приятен звук, смятай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Няма LFA в България, май. Възможно ли е да си се объркал? Overdrive щяха да кажат ако имаше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Видях Lexus LFA. И по-важното - чух го. Тръгна като на състезание от светофара и първото нещо, което ми изникна в съзнанието, беше как някой хапе Годзила за топките. Тъкмо се прибирам след поредните около 35км колоездене..Пече ме слънце, валя ме дъжд, пак ме пече слънце, вятър постоянно...Щастлив съм.Уморен, но щастлив и някакси спокоен.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Няма LFA в България, май. Възможно ли е да си се объркал? Overdrive щяха да кажат ако имаше... 100% убеден съм. Не видях регистрацията, но ме съмнява да е била българска. Всъщност защо не - преди време гледах клипче за някакъв баровец с Ultimate Aero, така че всичко е възможно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Кво се чудите. Едно време когато за Бугати Вейрон се записваха лордове и шейхове и чакаха на списък в БГ вече си бръмчеше едно.... та къв е проблема с тоя Лексъс който е към.... 15 пъти по евтин ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Незапознатите да мълчат. 15 пъти по-ефтин бил. Аерото е на Марешки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Айде на пияните абитуриенткииии! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Какви неща може да намери човек в reddit... Честит празник Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 btw скоро един клиент донесе http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-10-captain-quad-core-10-1-inch-hd-1920-1200-ips-screen-wifi-bluetooth-gps.html мнооого хубава машина. Адският дисплей, добра скорост има, много добър тъч. Ако ми се харчеха 250$ ... веднага отиваха за това. Айпад мини е с 50-60$ по-скъп и вярвам в пъти по добър... Точно мислех да пиша същото. IPad-a също е с IPS. Има продукти, които са на по-ниска цена, но не са чак толкова много, че да пазарувам главно от ebay/amazon. Има всякакви неща, някои от които за да ги намериш трябва да се скъсаш да обикаляш по магазините Какви неща може да намери човек в reddit... Честит празник Честит празник. Това ме трогна. По-скоро е срамно, че всички баровци за които това са джобните за месеца не са дарили докато този човечец го е направил. Поклон! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Време е за бал... Ако до неделя вечер не съм писал, почвайте да ме търсите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Ти сега оплакваш ли се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Не съм пил от две седмици....... бахти ужаса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Вода ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Олееее, колко материал има по тия балове.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Материал за обслужващ персонал.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Материал за обслужващ персонал.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Материал за обслужващ персонал.... Може и така да го кажеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.