Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Така ти се струва , остави я да постои един ден в колата  :thumbs-up:

Просто аромата трябва да попие в пълнежа вътре и да почне да мирише и в колата. 

Но пък е много по дълготрайно 

колкото по бързо повярваш толкова ще ти е по леко .... народа е масово изпростял... превръщаме се в неграмотни американци

Американците на всичкото отгоре са и разлигавени. Много при това.

Призовавам всички да излезем на протест, ако шибаняка Главчо Атанасов стане областен управител! Няма такъв идиот като него. И ся ходи да лиже гъза на руското чадо... Боклук с боклук!

Американците на всичкото отгоре са и разлигавени. Много при това.

Дам...нещо и аз съм се поамериканчил напоследък...преди малко пиша на един в ибей разни работи, ама бързам и не мисля много щото имам и друга работа, а и телевизорът ми ломоти на главата и затова като насъбрах набързо няколко изречения реших да им хвърля един поглед да не съм изпуснал нещо и гледам - "Hi, I left 4 u..." ...никога, ама никога не съм писал така просташки и кой знае какво съм си мислил докато съм шарил по инерция...добре, че реших да го прегледам преди да натисна Send. :online2long:

@dvdrw, като ти остане време пиши ми нещо относно онова ЛС. :)

Дам...нещо и аз съм се поамериканчил напоследък...преди малко пиша на един в ибей разни работи, ама бързам и не мисля много щото имам и друга работа, а и телевизорът ми ломоти на главата и затова като насъбрах набързо няколко изречения реших да им хвърля един поглед да не съм изпуснал нещо и гледам - "Hi, I left 4 u..." ...никога, ама никога не съм писал така просташки и кой знае какво съм си мислил докато съм шарил по инерция...добре, че реших да го прегледам преди да натисна Send. :online2long:

@dvdrw, като ти остане време пиши ми нещо относно онова ЛС. :)

Не си, не си. Далеч си. Ще си се поамериканчил ако сега му пишеш пак, да го питаш защо не ти е отговорил.

След 4 минути му пиши пак, да му кажеш, че за нищо не става и че изобщо не си очаквал толкова лоша комуникация.

След 5 минути му пиши същото съобщение като предното, но с добавени препинателни знаци.

2 Минути по-късно му пиши отново, че ако не ти отговори, ще идеш в полицията да си търсиш правата.

10 минути по-късно му пиши да му кажеш, че вече си говорил с адвокат и ще го съдиш за това, че ти е взел парите, а не ти дава продукт.

3 минути след това си искай парите и му кажи, че не струва. Нито той, нито това, което продава.

Тая последната стъпка е опционална и в зависимост от това колко си Американец, но може 20 минути след това да му пишеш, за да му се извиниш, да му кажеш, че сте започнали грешно разговора, и да го питаш нормално това, което реално имаш да го питаш.

Congratulations, you are now an American at heart!

Не, последната стъпка е след като ми се извини и ми върне парите да му оставя отрицателен фийдбек и да го напсувам като предупредя с капс лок останалите, че е най-лошият продавач и всички да се пазят от него. ;)

Майтапът настрана, но редовно засичам такива отзиви от някой американец, дето се жалва в отрицателния фийдбек, че е чакал цели 2 седмици да му пристигне продукта от Китай, а отдолу стои куптурен отговор от продавача, че от Китай до Щатите продуктите се бавят, защото минават и през митници, където ги задържат за проверка и въпреки това му е възстановил сумата. Моят случай изобщо не беше такъв, аз му пишех за съвсем други работи, но как съм написал това "4 u" на автопилот, акълът не ми го побира...

Още повече, че тая 4-ка не трябва да я има в правилно изречение, ако горния цитат е правилен. :)

Един път на един му влезнах в компютъра (без добавени такси), изгубих час и половина да го изчистя от нещо, което не може да се махне автоматично от почти никоя програма и накрая ония си поиска парите, защото програмата не му го била махнала автоматично, а такава била рекламата. В тоя момент ако можех, щях да му трясна още по-гадна инфекция и да си излезна, но я бях затрил.

Като стана дума за EBAY вторник спечелих на наддаване рам памет от един латвиец,на следващия ден му платих и все още не ми я изпратил  :unhappy:

Та се чудя дали да се разпискам ...  :CryBaby:

И ако закъснее още дали да му оставя отрицателна оценка.

Не се заигравай толкова с ebay. :)
Аз го използвам само за някакви дреболии и неща, които не се намират в БГ. За другото си има други, малко по-скъпи магазини, но поне артикула дори идва с гаранция.

На този първо му пиши и тогава се разписквай.

А колко време след като си му я платил (от "на следващия ден") е изминало до днес? Защото често в описанието на продукта, в графата за изпращане (или в допълнителните обяснения под продукта) си пише какъв е толерансът след плащане - някои пращат още на следващия ден, но обикновено е повече...може да прочетеш, че пращат до 3...4...5...6...7 дена след плащане, така че първо провери какво е писал в обявата. А и не всички цъкват на маркера "изпратено", дори и вече да са го пратили...

Май нещо съм нетърпелив. :grin:

Сряда по обед направих превода,сега погледнах дали има срок за шипинга и видях,че е е отбелязано 3 работни дни.Значи до понеделник би трябвало да свърши своята част от работата.

WOOX,изкушавам се напоследък от възможността да взема нещо на изгодна цена  от ибей.Пък и гледам доста търговци имат почти ИЗЦЯЛО положителна оценка ~ 99%, разчитам също на системата от правила и гаранции в сайта.Надявам се да не се получат пробойни и неприятни изненади :laughing:  :notify:

Мдааа. Взех си 4 нови гуми на цена "X"...само, че като плащах, платих цената "Х" + 75%(монтаж, баланс и най-важното....местни данъци и такси + гаранция). Корем да ги изяде. Отивам да си сложа кърпа на главата, че вдигнах температура и малко ми се премрежи погледа :D :D :D.

Да ги изопна аксиално, мислих S4 да си взимам. Телефона, не колата :D

Мдааа. Взех си 4 нови гуми на цена "X"......

А тия гуми на какво си ги сложил там - да не ги търкаляш на ръка? :bgrin:

Ще си вземеш бе. Телефона другия месец, колата след 2 години. Chill.

Елементарно викаш :). Ако не ме видят и за теб ще взема 1...дори цяла чанта бих взел :D :D

А тия гуми на какво си ги сложил там - да не ги търкаляш на ръка? :bgrin:

Субару Импреза 2.2 бензин AWD 1996-та :). Нямам никаква идея колко коня е. Търсих един път в нета, излезна много инфо и ме домързя да чета :D

Тука без кола си умрял. Въртя между 60 и 100 мили всеки ден. :)

едит: Ангеле, лягай бре. На работа си :D. :D

w00x, on 24 May 2013 - 00:50, said:

Не се заигравай толкова с ebay. :)

Аз го използвам само за някакви дреболии и неща, които не се намират в БГ. За другото си има други, малко по-скъпи магазини, но поне артикула дори идва с гаранция.

На този първо му пиши и тогава се разписквай.

Чуден си е ebay особено когато купуваш неща с "buy now" от търговци с над 20,000 оценки. Можеш да разчиташ, че ако има проблем ще са 1000 пъти по-отзивчиви от наши търговци. И винаги искай "recorded/trackable delivery" за да няма хър мър. Като не си го получил - да е ясно къде е.

galaxi, on 24 May 2013 - 01:12, said:

Май нещо съм нетърпелив. :grin:

Сряда по обед направих превода,сега погледнах дали има срок за шипинга и видях,че е е отбелязано 3 работни дни.Значи до понеделник би трябвало да свърши своята част от работата.

WOOX,изкушавам се напоследък от възможността да взема нещо на изгодна цена от ибей.Пък и гледам доста търговци имат почти ИЗЦЯЛО положителна оценка ~ 99%, разчитам също на системата от правила и гаранции в сайта.Надявам се да не се получат пробойни и неприятни изненади :laughing: :notify:

За да има смисъл да мрънкаш трябва да са минали над 3 седмици че да се чудиш къде е. Само нашите пощи може да се мотат около седмица докато ти го доставят - от чужбина отива на митницата, там може да го гледат после в софия да се разпредели после идва в пловдив в централна поща после се праща в локалната. Ако нямаш късмет всяка от тези стъпки означава 1 ден. Само в БГ-то...

Чуден си е ebay особено когато купуваш неща с "buy now" от търговци с над 20,000 оценки. Можеш да разчиташ, че ако има проблем ще са 1000 пъти по-отзивчиви от наши търговци. И винаги искай "recorded/trackable delivery" за да няма хър мър. Като не си го получил - да е ясно къде е.

За да има смисъл да мрънкаш трябва да са минали над 3 седмици че да се чудиш къде е. Само нашите пощи може да се мотат около седмица докато ти го доставят - от чужбина отива на митницата, там може да го гледат после в софия да се разпредели после идва в пловдив в централна поща после се праща в локалната. Ако нямаш късмет всяка от тези стъпки означава 1 ден. Само в БГ-то...

С митници изобщо, ама изобщо не ми се занимава. Да не говорим, че повечето тряскат доставка до БГ от рода на $40-60.

Към 130-140 коня май...

като се сети да се включи кикдауна и понадърпва лекичко...нямам намерение да я пробвам повече, книжката ми трябва :)

Случвало ли ви се е да слушате музика и да не можете да спрете, и да не искате да спира?

Искам ей така, както си свири музиката в слушалките, да заспя просто, защото ми се спи.

С митници изобщо, ама изобщо не ми се занимава. Да не говорим, че повечето тряскат доставка до БГ от рода на $40-60.

Ти къде и какво гледаш бе майна? Аз гледам ebay.co.uk - митницата през крив макарон могат да ми гледат нещата защото аз не поръчвам от китай или щатите а само от европа и такива доставки не знам на какво и къде си гледал, нормално са по 5-10 лири. 

Случвало ли ви се е да слушате музика и да не можете да спрете, и да не искате да спира?

Искам ей така, както си свири музиката в слушалките, да заспя просто, защото ми се спи.

неудобно е. виж ако е на тонколони и то тихичко - правил съм го

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...