RaptoR Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Не бъди калъф - на сватби стават чудесни заварки! P.S. Само не барай тая, къде е фанала букета!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 и мен ме поканиха на рд в събота в заведение което няма да мога да гледам финала.... мъкааааааа май ще отида в 12....тва е финала на ШЛ все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Аз пък за финала смятам да разбера някъде на 26-ти вечерта, когато ще се завърна в цивилизацията след три дни мъка по централни Родопи Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Да ви имам проблемите...поне ще има младежки покрай вас.А аз съм на тъпа сватба, на която съм канен защото трябва и ще ходя защото трябва...Тъпня..мразя ги тия истории....по задължение...И няма да мога да си гледам с кеф финала на 3Д..Дейба...Пфу.. На последната сватба, на която бях - нямаше чалга...ревах повече родителите на булката . Добре, че имаше хора и тук-таме гръцко, че да покажа сила :D. Сакам да се пофала, че отивам да езерото....файнали :D Не бъди калъф - на сватби стават чудесни заварки! P.S. Само не барай тая, къде е фанала букета!!! най-лошо е да свалиш жартиера и да си само гостенин :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 P.S. Само не барай тая, къде е фанала букета!!! Най-сигурно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 К'ви заварки, к'ви пет лева.Ще ходя с жената и дъщерята..А и булката не става, че да я гоним... Аааа още по-педереската работа е, че сватбата е в Асеновград и ще съм с колата, и няма да мога да се напия от мъка...Мъкааа, мъкааа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Йеееей, дойдоха ми 0.03 и 0.05 маркерите! Вече карикатурите могат да станат по-фини и по-детайлни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Питам тук - някой има ли проблеми с пращането на ммс-и през Мтел? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Ако си с Андроид и никога не си пращал/получавал, има проблем в зависимост от телефона, защото някои не си приемат APN-ите с правилните параметри и изключват нета като получават MMS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Тц, симбиан. Жената е на андроид и от вчера има същия проблем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Чухте ли се с оператор, да не са сменили адреси, портове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Оставил съм балдъзата да се оправя, тя е съпорт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Готино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Първата жена, която пее, е много красива.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Верно си е. Но скоро не съм виждал нищо по-красиво от Галена Великова. Страшна баница!!! ================================================ Стнишев предлага Орешарски за премиер?!?! Боже мили господи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 F$%k A State Of Trance! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Верно си е. Но скоро не съм виждал нищо по-красиво от Галена Великова. Страшна баница!!! ================================================ Стнишев предлага Орешарски за премиер?!?! Боже мили господи! Ъхъ..., че биля и кабинет ще си спретнат с него на чело Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Чета коментарите в една статия (то... в която и да съм чел са все така) в sportal.bg и ме обхваща отчаяние... Трудно ми е да повярвам, че има толкова тъп и прост народ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 колкото по бързо повярваш толкова ще ти е по леко .... народа е масово изпростял... превръщаме се в неграмотни американци Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Ъхъ..., че биля и кабинет ще си спретнат с него на чело „Повторението е майка на знанието“ – житейска мъдрост 1. Пламен Орешарски е политически номад /работил е за БСП, СДС /зам.председател/, отново БСП/ 2. Той носи пряка отговорност за скандала „Батко и Братко“ 3. Орешарски като финансов министър „проспа“ далаверите на подчинения му шеф на Пътния фонд Веселин Георгиев за 164 млн.лв. 4. Пламен Орешарски има вина, че Еврокомисията блокира европейските средства от Пътния фонд – 115.4 млн. евро по ИСПА и около 50 млн. евро по ФАР 5. Орешарски е засекретил скандален доклад на международния одитор KPMG за усвояване на парите по програма ФАР у нас 6. „Социалистът“ Орешарски е доказан лобист на бизнесмена Васил Божков-Черепа 7. Георги Кадиев /зам.министър на финансите/ казва по този повод: „Министърът на финансите Пламен Орешарски работи за един сектор- за хазарта, а там основен играч е “Еврофутбол”, което означава, че министърът работи за Васил Божков“. Изказването на Кадиев е по повод искането на Орешарски за намаляване данъка на хазарта. 8. През 2003 г., Орешарски бе кандидат на СДС за кмет на София, но Надежда Михайлова го отстрани от надпреварата, заради среща със същия Васил Божков-Черепа. 9. Орешарски участва в най-срамната сцена на български министри: “ За разтурването на седянката с учителите“ с колегата си Даниел Вълчев 10. Пламен Орешарски ще продължи да работи за олигарси, от които явно е зависим Чета коментарите в една статия (то... в която и да съм чел са все така) в sportal.bg и ме обхваща отчаяние... Трудно ми е да повярвам, че има толкова тъп и прост народ... Д'ън си чел излиянията на Вили Вуцов? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Вуцата нЕма го барате .... той е велик Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 По тъпота го гони единствено треньорът на Уефски... В интервюто си малоумникът направо си каза, че ще дадат мача на Говедата... Добутаха ги до титла и това си е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Изобщо не ме ебе за българският футбол още утре да изчезни изобщо няма да ми липсва. По традиция както всичко друго е пародия в нашата мила родина футбола ни не отстъпва дори напротив.... там е най-голямата пародия..... Болен Лидеров или Солен Бидеров ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Болен btw новия способ за пробождане на куклите не ме радва. Ефекта е по-слаб от предната партида (за сега). Turn off this option! GT-I9100 Turn off this option! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.