Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Глей ся...в задника е, но е косъм от тиквата...можеш да ми вярваш.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ако някой си мисли че не сме имали изключително кадърни политици е в голяма грешка. Просто е било доста отдавна:

http://chitanka.info/text/9703/6

Книжката се оказа много интересна, струва си да се прочете :)

Плюс, че ми запълни деня :))

Мдаа...

Глей ся...в задника е, но е косъм от тиквата...можеш да ми вярваш.

Мдаа... И после пак разправяй, че не мислиш с гъза си...  emoticon-0144-nod.gif

http://www.youtube.com/watch?v=p9GMeMpaeIw

Ай някоя душа(мъртва) ...

Недей така, че ме обиждаш...аз може и да съм набор на Лили Иванова, ама още съм жив, а и морал не ми е останал много... ;)

и аз го гледах вчера тоя Болен .... чисто луд е , не мога да повярвам че има толкова глупави хора които са гласували за него.... сигурно и той не е повярвал......

Нали и аз това писах - как е възможно да има заблудени хора да гласуват за този психопат? Хитлер е по-нормален от него или поне в началото е изглеждал значително по-нормален от нашия

Интересното е, че с баща ми са били състуденти и той твърди, че в ония времена е бил съвсем нормален. Даже тих и кротък. Явно някъде след вестник Демокрация го удря съчмата и чупи лагер...

Той пак е кротък мръсната мишка , просто заобиколен от 5 гарда и още 5-ма от партията няма как да не ти идва кураж.... иначе е гнусен кърлеж който само ще лапа $$$ 4ри години нищо друго..... абе за бесило за всичките...

Хитлер може да е бил всякъв ама да сравняваме човека  завладял цяла Европа с нашите политически мижитурки..... заеби..... 

Да бе, егати. По-добре Хитлер да дойде да ни управлява. Поне няма да краде всичко за собствена облага, а ще го инвестира в разрастване на държавата.

Да бе, егати. По-добре Хитлер да дойде да ни управлява. Поне няма да краде всичко за собствена облага, а ще го инвестира в разрастване на държавата.

Иска ли ти се? Я по-добре първо провери да нямаш няк'ва еврейска жилка в рода, че после да няма хън-мън, ама защо...аз такова, не ща вече...и др. такива....

Стига си ме чичосвал, щото ти изглеждаш по дрЪт от мене. :laughing:  А иначе по повод по-горните постове не забравяй, че Волен не само е изперкал, но и една голяма част от държането му е добре премерен театър.

Чичо Дядо Пламене, това е от положителните черти на режима :)

Fixxxed! B)

А тва време да се решава най-накрая. Ще вали или няма да вали. БАСИ!

Стига си ме чичосвал, щото ти изглеждаш по дрЪт от мене. :laughing:  А иначе по повод по-горните постове не забравяй, че Волен не само е изперкал, но и една голяма част от държането му е добре премерен театър.

Естественознание, дядо... Но - изгледа ли колко пъти повтори "Извини се!" за 13 мин? И с какъв поглед? Този човек е неуравновесен отвсякъде. И това не е махленски глашатай - това е депутат и лидер на партия. 

Fixxxed! B)

А тва време да се решава най-накрая. Ще вали или няма да вали. БАСИ!

Кво ти пука!?!?! Баловете са на закрито!!!!   :laughing:  :laughing:  :laughing:

Книжката се оказа много интересна, струва си да се прочете :)

Плюс, че ми запълни деня :))

И другите са му много интересни.Изчел съм му почти всички книги.Мнооого интересни исторически материали, доказани с много факти и много точни, логични заключения.А и покрай една голяма купчина други исторически книги, които съм прочел, историята в учебниците ми се вижда безумно смешна и изкривена...И съобразена със силните на деня..В световен мащаб, не само в България.

Защо се учудвате, че има хора, които са гласували за Сидеров? Да не би той да е единственият хаховец в Бъглария?

Защото е по-смислено да се гласува за Витков отколкото за Сидеров

Хитлер е създал национал-социализма. На практика и ние си имаме наци у нас си - БСП + АТАКА.

Новото ми любимо упражнение. Шъ ставам жувотно. :lol:

Как ти се занимава*...

Аз днес въпреки че бях страшно уморен (от началото на седмицата съм дроб, явно ме хвана пролетната умора най-накрая :) ), тренирах и след това тичах 11 минути и се чувствам прероден. Тва мързела, тюфлечестеността и желанието да се излежаваш и тръткаш са ужасно нещо, което ако се преодолее - можеш да правиш чудеса. :)

* просто отнема много време

Кво ти пука!?!?! Баловете са на закрито!!!!   :laughing:  :laughing:  :laughing:

Не ми напомняй. В събота съм на бал. ДА СНИМАМ. Още от сега се подготвям психически.

Защо се учудвате, че има хора, които са гласували за Сидеров? Да не би той да е единственият хаховец в Бъглария? 

Сигурно не е, но тези, които са гласували за него са достойни за съжаление.

Сигурно не е, но тези, които са гласували за него са достойни за съжаление.

Така е - не е луд този дето яде баницата. На него да не би да му е лошо - служебни автомобили, добра заплата, субсидии за партията и какво ли не още.

Не ми напомняй. В събота съм на бал. ДА СНИМАМ. Още от сега се подготвям психически.

Аз в петък... И няма да снимам... И може да продължи до неделя...  :crazy:

Да ви имам проблемите...поне ще има младежки покрай вас.А аз съм на тъпа сватба, на която съм канен защото трябва и ще ходя защото трябва...Тъпня..мразя ги тия истории....по задължение...И няма да мога да си гледам с кеф финала на 3Д..Дейба...Пфу..

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...