lil_stenly Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Само тая песен ми е в главата . Ако не е песента до сега да съм изперкал . Още не съм спал . So are we lost or do we know Which direction we should go Sit around and wait for someone to take our hands and lead the way Cause every day we're getting older And every day we all get colder We're sick of waiting for our answers... Wake up, Wake up, Wake up, Yeah so I'm tired of waiting, waiting for us to Wake up, Wake up, Wake up, Yeah I'm so sick of waiting, for us to make a move Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 As the countless numbers hunger for world wide renownAll the pimping sons of plunder will roll up their sleeves All searching for the answers they don't even care to know Give it to me Give it to me You like it? Поздрав за всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Щях да пиша нещо тука, ама забравих какво беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Facial expression - Фациална експресия... Някои колеги май ги е мързяло Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 "... 100 мерцедеса да имам 100 100!!.." ретрооо и аз се зарибявам по новата иконка.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Коя нова иконка уа? едит: Е кво и е новото аз много обичам да си я ползвам,още откакто съм регнат. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Коя нова иконка уа? - е тая Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 А тук вали сняг.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 А тук вали сняг.... НЕЕЕ! НЕ искам повече сняг! Честно ли в Пазарджик вали ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Олеее... Как искам да натрупа поне 30 санта в Пловдив... И да се задържи до края на март :>. Какво толкова не му харесвате на снега? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Гъ. Тря да спя ма не ща. Странно е че не помна едно кило обещания. Добре че хората се сещата да ми напомнят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Олеее... Как искам да натрупа поне 30 санта в Пловдив... И да се задържи до края на март :>. Какво толкова не му харесвате на снега? Студ/мокротия/мръсотия/претрепване по улиците кое от горе изброените ти харесва? айде да гледаме новия епизод на бягство от затвора Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Аз трябва да спя , но поради някакви необясними обстоятелства все ме будят . Вече трети ден не мога да спя повече от 1 час . Вече усещам как тялото спира да ме слуша и не мога да правя нормални неща , като да сляза по стълбите без да се подпирам на всякъде . Ако брата и бащата са се наговорили да видят колко мога да понеса , не ми е смешно . Явно като се средновавахме една вечер (кой какво може) ги хвана яд , че мога да чуя джобен часовник от 8 метара как тиктака в присъствието на още шумове ... сега сигурно си отмъщават . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Студ/мокротия/мръсотия/претрепване по улицитекое от горе изброените ти харесва? айде да гледаме новия епизод на бягство от затвора Абсолютно те подкрепям.. полудявам от гадния сняг! Само от нас да си го гледам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 идвам на работа и намирам 500ml червено вино "Sophia" на бюрото... благодаря ти Роси Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Хора , какво да направя за да заспя ? По принцип спя през деня , повечето пъти де . Сега като не съм спал през деня , нито през нощта и само са ме будели как да заспя ... идеи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 lil_stenly аз като искам да заспя пия червено винце, много бързо ме мята в леглото , очите просто не ме слушат ... Днес се очертава много тежък ден , дано доживея до довечера без да ми окапат очите :ph34r: Съдба, съдба....Пак няма кафе... Ако ми беше наблизо щях да помогна , имам доста и то доволно силно Едит: Май това е първата сутрин от доста време в която е така ясно и се вижда над 10 км , супер това поне ми вдигна малко настроението Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Съдба, съдба....Пак няма кафе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Хийт Леджър е намерен мъртъв в Ню Йорк. Стига ве Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Едит: Май това е първата сутрин от доста време в която е така ясно и се вижда над 10 км , супер това поне ми вдигна малко настроението Дааа, като гледам и нещата на летище София се нормализират - баба Люба ще излети!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Хийт Леджър е намерен мъртъв в Ню Йорк. Стига ве Кой е тоя? Дааа, като гледам и нещата на летище София се нормализират - баба Люба ще излети!!! И аз също Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Хийт Леджър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Главния герой на Като рицарите. Язък за момчето. Аз подозирам, че след Планината Броукбек са започнали да го юркат, че е гей, той се е депресирал и накрая се е предозирал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 СПААААААААААХ ! Заспах за цели 6 часа ама се чуствам така все едно съм спал с дни . Голям кеф ве ей ... от кога го чакам тоя момент . Сега е друго , като стана с кафе и цигара , а не да се повтаря всяка сутрин кафето без да съм спал , но и песните на Linkin Park ми звучът по-хубаво (Faint или Somewhere I Belong) и лесно ми дойде настроение ... после пак си пускам рап песни за да се успокоя . п.п. Трябва и вие да пробвате сутринта с кафе и цигара под тея песни и вкарва много агресия и адреналин , а в такъв случай просто не е възможно да не се събудиш . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Главния герой на Като рицарите. Язък за момчето. Аз подозирам, че след Планината Броукбек са започнали да го юркат, че е гей, той се е депресирал и накрая се е предозирал. Наркотиците не водят до нищо добро.Жалко, наистина добър актьор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.