host Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 BTW, климатика на колата ми спря да духа 'ладно. Къде ша ма пратиш? С две 20ки при Галин освен? Няма къде другаде да те отпраща? Галине, предполагам вече е време и аз да те навестя свиркай кога си свободен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 Ми... Аз викам да отпочвам вече Ми закъснял си! Ай наздраве! Жената е рожденичка днес! BTW, климатика на колата ми спря да духа 'ладно. Къде ша ма пратиш? В Хаскуу заради тъпия въпрос... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 Амииииииии, "тичам" от 1-ви януари. Ела ми на гости да те дръпна по тази пътека в задния ми двор да видим колко си напреднал. Ако не изплезиш езика още в началото, има вероятност по пътя да забележиш някоя знаменитост - често срещано явление по тази пътека. Миналото лято на едно катерене с колегите се разминахме с Мат Деймън, по-точно той ни задмина с бясна скорост нагоре. Пътеката е 3 км. с 853 метра денивелация. Ако си пич, трябва да търчиш до върха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 тия стави за нищо ги немате. бързате да станете киборзи и вий. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 Всички на трупове ще станем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Варвара - плажа. Хлад, носят ми кафенцето, опънал съм се доволно след като съм си изпекал сам 2 кг пържолки и съм хапнал хубаво... сега и да свърша малко работа. А да: МАС-а е голяма работа! VMWare Fusion също е уникален Нямате грижа, срещу подходяща заплата може и аз да се хвана Отговарям на изискванията гледам, даже в пъти повече опит имам.. заплатата само не ми харесва...50лв вноската на седмица за около 3 месеца и е твоя. От мен да мине - евтино ще ти я дам Ученото си е учено...за такава заплата бих се навил да науча 10тина компютърни езика + мандарин и суахили в 3 диалекта едит: стопли ми се бърбъна, нямам лед....а шибания хазяйн ме гледа като полезно изкопаемо как надувам тая бутилка :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Мм кажи му че си балкански субект и държиш на бой,ебан и алкохол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 http://www.webcafe.bg/id_1953125081_Ti_v_kakva_posoka_si Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Аз също почти не съм пътувал на стоп. Въпреки, че и майка ми и баща ми са се скъсвали да пътуват на стоп, а покрай тях - и аз, като малък. Но мен не ме влече. И то не щото се страхувам от торбалан, а защото не обичам да има случайностни фактори в пътуването ми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Ученото си е учено...за такава заплата бих се навил да науча 10тина компютърни езика + мандарин и суахили в 3 диалекта Имаш зелена карта, научавай Ruby и хващай първия самолет - заплатите са към 180,000/година за такива специалисти http://www.webcafe.bg/id_1953125081_Ti_v_kakva_posoka_si Честно казано и аз не харесвам това и винаги съм се чудил на акъла на разни тръгнали да махат. Не спирам и не мисля някога да спра на стопаджия. Особено когато съм сам. Пък като съм с компания обикновено няма много място.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Чефо и все пак - кое те спира да ги научиш тези езици? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 А опита как ще го натрупа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 BTW, климатика на колата ми спря да духа 'ладно. Къде ша ма пратиш? В Мичкюр Ша търсиш Бай Иван - семкаджията ... С две 20ки при Галин освен? Няма къде другаде да те отпраща? Галине, предполагам вече е време и аз да те навестя свиркай кога си свободен. По това време на годината, думата - Свободен (в този и смисъл) е една много мръсна думичка... Даже съм сигурен, че ако не бяха изключили онзи Айнщайн - Филтърът, дори и той щеше да се сети да я цензурира. Имаш ми телефона, така че - Звънкай! Разбираме се за ден и час и идваш. Така се случват нещата П.п. Същото се отнася и за ВанЮ Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Аз също почти не съм пътувал на стоп. Въпреки, че и майка ми и баща ми са се скъсвали да пътуват на стоп, а покрай тях - и аз, като малък. Но мен не ме влече. И то не щото се страхувам от торбалан, а защото не обичам да има случайностни фактори в пътуването ми... Имаш зелена карта, научавай Ruby и хващай първия самолет - заплатите са към 180,000/година за такива специалисти Честно казано и аз не харесвам това и винаги съм се чудил на акъла на разни тръгнали да махат. Не спирам и не мисля някога да спра на стопаджия. Особено когато съм сам. Пък като съм с компания обикновено няма много място.. Преди години когато бяхме млади, обикаляхме цяла България на стоп и то не защото нямахме пари, а заради самата тръпка. Намерих много приятели тогава. Никога не съм имал някакво негативно или заплашително отношение срещу мен. Непознати хора са ни приютявали в къщите си защото е ставало късно и т.н. Веднъж пътувахме за Созопол и ни спря един баровец с голям джип, някъде около Ст. Загора. През цялото време музиката беше на макс и никакъв разговор. Когато стигнахме в Бургас, спря музиката и ни пита за къде всъщност сме тръгнали, ние му викаме за Созопол, а той, ми що не казвате бе и запали колата и ни закара до Созопол. Няма да забравя една отпуска в казармата. Аз служих в Кърджали. Беше късно и нямаше рейсове до Пловдив, аз съответно отидох до края на града и взех да махам. Първо ми спря някакъв военен от друго поделение и ме закара до Хасково, а от там един ТИР. Шофьора беше някъв много весел тип и въпреки, че пътуваше до София, влезе в Пловдив и ме закара до нас, като ми напълни мешката с три стека Малборо и някакво шише с уиски. Друг един случай, някъде около Карнобат ми спира един рейс пълен с жандармерия и две кучета между седалките. Хората ни закараха до Пловдив, ама кучетата постоянно ни гледаха на кръв. Абе на мен ми липсват тези времена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Винаги спирам на стопаджии! Даже миналата Събота, когато пътувах за морето, взех две типчета от магистралата П.п. Ехх... К'ви спомени имам и аз от тия стопове.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Винаги спирам на стопаджии! Даже миналата Събота, когато пътувах за морето, взех две типчета от магистралата П.п. Ехх... К'ви спомени имам и аз от тия стопове.... Аз също винаги спирам, попадал съм на много интересни хора. А тези дни като ми дойде на гости русата Яна, ще ти звъннем да се съберем и да си припомним историите от младостта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Също винаги спирам на стопаджии. На 3 пъти ми се е случвало даже да качвам пещерняци и/или алпинисти. Първата ми обиколка на 100-те национални беше именно на стоп - такава беше идеята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Аз също винаги спирам, попадал съм на много интересни хора. А тези дни като ми дойде на гости русата Яна, ще ти звъннем да се съберем и да си припомним историите от младостта. Егати! Непременно да ми се обадиш!!! Тая скица не съм я виждал от поне 15 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Измих си краката....Олекна ми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Подмий си и кайсиите и вероятно ще започнеш да ухаеш далеч по-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 http://vbox7.com/play:d8ee1dd806 Ей така се цака айляшката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Вчера купих на кака ви за рождения ден ролери... Днес виждам, че само единият (десният) ролер има стопер отзад. Това нормално ли е или да ходя да се разправям? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Мисля че е нормално,но реално тия стопери не се използват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 нормално е сестра ми и тя кара от тия дяволски създания..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Чефо и все пак - кое те спира да ги научиш тези езици? Като малък се опитах с Паскал и се разбра, че с това трудно бих си извадил хляба . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.