Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Аз си мислех, че само Сотбис и Раптор са българи, но днес и аз го доказах с ПЪЛНА сила:

Излизам на терасата да тръскам покривката от масата и гледам, че по пода на нашата тераса има трохи и подобни гадости. И докато тръскам, гледам нагоре и псувам тоя, дет си е изтърсил покривката през терасата.......

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

С телефона. Кофти е качеството защото светлината идваше отвън, като дръпнах пердето не се оправи много.

Това само с някой гаден андроидски телефон може да се постигне. iPhone не е способен на такива снимки ;).

аз имам добри предположения.

още не сте махнали малоумния цензоратор, та ще ви заформим нов алтернативен протест. по 20 репорта на ден, примерно. да имате кво да си четете.

или поне всеки път когато се прецака някоя невинна дума.

аз имам добри предположения.

още не сте махнали малоумния цензоратор, та ще ви заформим нов алтернативен протест. по 20 репорта на ден, примерно. да имате кво да си четете.

или поне всеки път когато се прецака някоя невинна дума.

Нас с рапорти не мож' ни стресна - случвало ми се е сутрин да заваря стотина пуснати само от 1 потребител. :evil

А иначе предположението ти е грешно - спрели сме малоумния цензуратор, защото тези заради които беше сложен са интелигентни индивиди и разбират докъде може да стигнат и откъде започват да прекаляват, а е излишно да се дразним едни-други, защото тука все сме си наши хора.

П.П. Ако забеляза някъде по-горе в темата Ангел беше написал нещо между изреченията, което си излезе безпроблемно и никой не го изтри, защото никой по принцип не трие такива епизодични безобидни вмъквания...проблемът е когато започнат самоцелно да излизат постове с вулгарно съдържание, оформени по вулгарен начин.

Нас с рапорти не мож' ни стресна - случвало ми се е сутрин да заваря стотина пуснати само от 1 потребител. :evil

А иначе предположението ти е грешно - спрели сме малоумния цензуратор, защото тези заради които беше сложен са интелигентни индивиди и разбират докъде може да стигнат и откъде започват да прекаляват, а е излишно да се дразним едни-други, защото тука все сме си наши хора.

П.П. Ако забеляза някъде по-горе в темата Ангел беше написал нещо между изреченията, което си излезе безпроблемно и никой не го изтри, защото никой по принцип не трие такива епизодични безобидни вмъквания...проблемът е когато започнат самоцелно да излизат постове с вулгарно съдържание, оформени по вулгарен начин.

Аз не се самоцензурирах, както правя по прицнип, защото очаквах цензуратора да ме цензурира и да ме улесни, но уви. Излезе си псувнята ми. Ще знам за напред. :)

А вчера ква жена дойде да се запознае с мен ... Пфффф. По дискотеките нищо не съм можел да намеря ... Може да си гледате работата.

А вчера ква жена дойде да се запознае с мен ... Пфффф. По дискотеките нищо не съм можел да намеря ... Може да си гледате работата.

Не можеш, разбира се! Особено в чалгарниците! Бих те завел в централния офис на Виваком да видиш какво е там, но няма да го направя - мои са и не си ги давам! :laughing:  :laughing:  :laughing: 

========================

Ники, с тия раменца и масички като те гледам, как ми се иска да те опъна сега с мен да вкараш 7 метра двуцолова тръба в кладенеца.... Ама много е важно да си сам, да сменяш 2 цола смукател с възврат. да го потопиш сам и да сглобиш с помпата. И естествено да е 50 градуса жега. Споко! Имам жилетка за тебе...

Ангеле, ква? Нали знаеш поговорката -

жена, чиито крака започват от ушите, ръцете й растат от гъза и мисли с циците си

Така чеее...А, имаше и друга поговорка - цялата ти хубост мога да я премахна с помощта на мокра кърпичка... Между другото, ако пускаш нейни снимки, сложи и едно предупреждение. Да си приготвим бирата против кудупи. Не, че нещо, ама все такива си показвал...

:FU:

Не можеш, разбира се! Особено в чалгарниците! Бих те завел в централния офис на Виваком да видиш какво е там, но няма да го направя - мои са и не си ги давам! :laughing:  :laughing:  :laughing:

========================

Ники, с тия раменца и масички като те гледам, как ми се иска да те опъна сега с мен да вкараш 7 метра двуцолова тръба в кладенеца.... Ама много е важно да си сам, да сменяш 2 цола смукател с възврат. да го потопиш сам и да сглобиш с помпата. И естествено да е 50 градуса жега. Споко! Имам жилетка за тебе...

Не беше в чалгаждийница уе, лайк. Не си ли се научил, че аз едно нощно заведение на вечер рядко посещавам.

Ангеле, ква? Нали знаеш поговорката -

Така чеее...А, имаше и друга поговорка - цялата ти хубост мога да я премахна с помощта на мокра кърпичка... Между другото, ако пускаш нейни снимки, сложи и едно предупреждение. Да си приготвим бирата против кудупи. Не, че нещо, ама все такива си показвал...

:FU:

Нямам снимка бе, тоя пък. Да не съм някъв creeper.

"Ааа, да, ние сега се запознахме, но имаш ли нещо против да ти направя една снимка, за да те пусна за оценка в един форум. Thanks."

Perfect opening line.

:D

Психаре, ти от колко време тичаш, горе-долу с каква скорост и по колко. И резултатите какви са.

Не знам колко тича, но резултатите са плачевни - отслабнал е, няма цици, вталил се е - абе хашлашка работа....

Амииииииии, "тичам" от 1-ви януари. Но реално тичам от началото на март. Нямам хрущяли и капачки и докато ми заякнат мускулите наоколо, ми беше много трудно да го извършвам това действие.

Но, да кажем, че тичам от 1-ви януари. Рязките резултати са: 49 дни, 15 килограма. Като първоначалните 5 килограма не трябва да се броят при нито едно отслабване, защото това са "лесните" килограми. Също така това не са килограми свалени с гладуване и диети, така че това са действителни мазнини, а не просто прибиране на корема. (щото има много хора дет разправят, че сваляли по 10-15 килограма за 1 месец, но това са течности, и цялостно гладуване - никакъв ефект) Тук говорим за междуорганни мазнини (което е и най-важното отслабване), не само за подкожни.

Скорост:

Когато отслабвах, тренирах интервално бягане. В началото беше - 1 мин. ходене на 5,5 км/ч, 1 мин. бягане на 9,5 км/ч. След 2 седмици започнах да правя същото но на 5% наклон. Правех го 20 минути.

Като понатрупах малко опит и сила, започнах 1 мин. бягане 9,5 км/ч на равно, 1 мин бягане 9,5 км/ч. на 5%. Отново 20 минути.

След като вече влезнах във форма, започнах да правя 5 минути чисто бягане на 7% наклон при 9,5 км/ч за загрявка, 5 минути ходене за раздвижване на раменете и след това 30 минути интервално при 9,5 км/ч - 11,5 км/ч на интервалите (по 1 минута), така за 30 минути.

Сега вече правя 2 типа бягане: спринт 15 секунди, ходене 30 секунди - което не го препоръчвам на нито едно живо същество. Това е най-турбо ефектният начин, за да постигнеш, каквото и да било, но е самата епичност. Правят се само 8 повторения, накрая просто припадаш.

А 2-рият е: от вкъщи (Ескейп, Санкт Петербург, или кой квот знае) до върха на Альоша за под 20 минути, като единственото ходене, което се допуска, е да си повърнеш червата. След това продължаваш да бягаш.

Но всичко е относително. Мога само да ти кажа какво да избягаш:

Не бива да правиш продължителни бягания. Всичко над 30 минути е абсурдно, глупаво и безефектно.

Не бива да бягаш с еднакво темпо и/или еднаква трудност повече от 2-3 минути. Организмът привиква изключително бързо (ах, това копеле) и спира да изразходва достатъчно енергия. Трябва да е постоянно под стрес.

И най-важното: Само с бягане не става. :)

При почистването на Комсомол ми стана лошо като видях колко такива игри изхвърлиха отвътре...

Васко, аз също мисля да купувам такива. Добре си преценил цена от 100-150 лева. Не повече. Търси из разни форуми и прочее. Ако напипаш нещо, свиркай и на мен. На мен ми се ще и от старите хазартни автомати да пипна, но там задачката е по-трудна...

нема да повярваш ама намерих, по 50лв/бр. човека има 10тина , обмислям дори да ги купя всичките и да ги продам после с горница 

съвсем случайно разбира се , като правихме къщата купувах материали от един човек и вчера се светнах че ми беше казал че е имал такава зала , реших да проверя и воала ..... само трябва да я преработя да работи с маме32 и става ЕПИЧНО як аксесоар , нямам търпение да врътна едно Кадилак енд Динозавърс.... :bowdown:  :bowdown:

Амииииииии, "тичам" от 1-ви януари.....................

тичането е хубаво нещо , и аз започнах да бягам от около година и половина , в началото много тегава работа с тия килограми и цигарите но малко по малко с постоянство всичко си идва на мястото , при мен проблеми бяха ставите долу явно не бяха достатъчно здрави и имах доста болки след бягане но вече почти липсват 

дедо евала , много добре изглежда тая стойчица , като ти омръзна бих дал 50лв за нея  :lol:

имаш като моят диван , нЕма по-удобно нещо на пазара   :bowdown:

цял следобяд ровя и все повече се навивам изцяло да си реставрирам една и да си я имам ей така за поколенията които надали ще видят такова нещо през живота си. продават цели китове - копчета , ръчки ..... подменям гадният телевизор вътре с някой ЛСД монитор и шЕ стане най-голямата мания

Аз бих взел две дори! Васе, говори да ги купим всичките направо. Но внимавай, ако е прецакана механиката може да го издухаме....

цял следобяд ровя и все повече се навивам изцяло да си реставрирам една и да си я имам ей така за поколенията които надали ще видят такова нещо през живота си. продават цели китове - копчета , ръчки ..... подменям гадният телевизор вътре с някой ЛСД монитор и шЕ стане най-голямата мания

Ти така като си тръгнал по-добре сам да си я направиш. Ръчки, копчета, телевизор, трябва ти и един компютър втора ръка за 50 лв и ти е готова джагата

злобиле, ти погледна ли линковете, които пуснах? има си даже чертежи на платките....ако ти се занимава с реставрация...

Варвара - плажа. Хлад, носят ми кафенцето, опънал съм се доволно след като съм си изпекал сам 2 кг пържолки и съм хапнал хубаво... сега и да свърша малко работа.

А да: МАС-а е голяма работа! VMWare Fusion също е уникален

Някой си търси работа като C++ програмист...

Търсим си писач в наща фирма. :)

http://www.jobs.bg/f1799873

Нямате грижа, срещу подходяща заплата може и аз да се хвана :D Отговарям на изискванията гледам, даже в пъти повече опит имам.. заплатата само не ми харесва...

дедо евала , много добре изглежда тая стойчица , като ти омръзна бих дал 50лв за нея  :lol:

имаш като моят диван , нЕма по-удобно нещо на пазара   :bowdown:

50лв вноската на седмица за около 3 месеца и е твоя. От мен да мине - евтино ще ти я дам :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...