w00x Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Аз го съживявам, защото си играх с него по много груб начин, а не защото телефона така е решил. Не мисля, че мога да живея с iPhone, а няма как да намеря някакъв за 2 седмична проба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Не му е по вкуса iPhone-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Направо да си взима лаптоп на айфон и да са знай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Направо да си взима лаптоп на айфон и да са знай. Така ще направя освен. Мерси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Много сериозно ме вълнува мога ли да си купя от някъде такава игра като по залите едно време с ръчките от някъде ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Можеш. Виж телефоните от аркадата в Мола. Обади се и си уреди нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Много сериозно ме вълнува мога ли да си купя от някъде такава игра като по залите едно време с ръчките от някъде ? Еййй...откога врънкаш за такава джаджа, даже мислех че си си намерил вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Много сериозно ме вълнува мога ли да си купя от някъде такава игра като по залите едно време с ръчките от някъде ? http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR10.TRC2&_nkw=arcade+cabinet&_sacat=0&_from=R40 Другият ти вариант е да намериш някаква тънка връзка с някой, който е държал преди такава игрална зала и да си купиш от него, но тогава ще имаш само една игра и ще трябва да купуваш другите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 буаааас 250€ никога говорех за няква фалирала за 100-150лв и без платки да е ще и зашия едно пс с маме32 ма толкова пари не бих дал Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Най-добре според мен да питаш бивш собственик на подобно заведение или настоящ такъв, за да установиш някакъв контакт и да изнамериш някакви застояли в някое мазе или склад.Сигурен съм, че някъде има някакъв супер неизвестен форум в който пишат фенове на подобни неща и могат да те упътят.. За съжаление обаче дори не знам как се казва това нещо на Български език. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Аркадни автомати се наричат и по света все още са си популярни. http://www.hrisimirpopov.com/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=53 http://www.tmsoft.com/article-arcade.htm http://www.koenigs.dk/mame/eng/index.htm http://forum.arcadecontrols.com/index.php?topic=68794 http://www.xgaming.com/?gclid=CKbSnPC0rJYCFQ9PtAodhCa-zA Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Да си поддържам имиджа Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Ходи ми се на тази изложба Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 И на мен. Може да се организираме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Дядо с кво си правил тези ужасни снимки? Хем големи, хем с кофти качество. Нищо не се разбра от тая поставка. Да се поправиш моментално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Забележете салфетките. Това за избърсване на ръчичките след онаниране ли е? Ред. И сега нека някоя нежна душица изпищи против използването на медицински термини... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Да си поддържам имиджа Ахахахаха, култово! Е как ти се занимава толкова не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Забележете салфетките. Това за избърсване на ръчичките след онаниране ли е?Хахахахахаха. Жена ми ги сложи единия път като ме видя да си бъркам в носа и да се оглеждам какво да направя с изкопаемото, което извадих. Щото пердето е прекалено наблизо някак... Дядо с кво си правил тези ужасни снимки? Хем големи, хем с кофти качество. Нищо не се разбра от тая поставка. Да се поправиш моментално С телефона. Кофти е качеството защото светлината идваше отвън, като дръпнах пердето не се оправи много. Важно е да се схване идеята за полягане и придърпване на лаптопа към теб. Аз още се кефя колко по-удобен е механизма от тъпото китайско изделие това държа да отбележа, че изглежда красиво само на снимката и то щото има мацка дето да ни разсейва. Ставаше колкото да върши работа но е нестабилно, неудобно и най-вече изместването му докато стана е крайно дразнещо. Отделно лаптопа трябваше първо да го сваля и после да го местя. Един път забравих лаптопа отгоре и падна. За щастие падна върху дивана та поражения нямаше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 Да си поддържам имиджа Дедо, ти ме заинтригува с тази тарикатска джаджа. Я кажи лесно ли се пригажда поставката за лаптопа върху монтажната глава, която всъщност оригинално е за монитор. Сега видях, че това ерготронче върви на добра цена и се чудя дали да не извъртя и аз нещо такова. Едит: Пфу, сега видях, че си ги обяснил нещата в другата тема, то имало специална приставка за лаптоп. Направо си взимам едно такова и аз, само дето приставката за лаптопа не е толкова разпространена, но това са бели кахъри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 само дето приставката за лаптопа не е толкова разпространена, но това са бели кахъри. http://www.amazon.com/Ergotron-Notebook-Arm-Mount-Tray/dp/B000ECUMTS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1368928077&sr=8-1&keywords=ergotron+laptop Amazon за сметка на това са достатъчно добре разпространени LX arm + 1 допълнително удължение. Само LX-a е прекалено къс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 http://www.amazon.com/Ergotron-Notebook-Arm-Mount-Tray/dp/B000ECUMTS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1368928077&sr=8-1&keywords=ergotron+laptop Amazon за сметка на това са достатъчно добре разпространени LX arm + 1 допълнително удължение Да бе, аз по-късно видях, че всичко го има в Амазон, обаче това чудо изглежда, че се продава без удължението, а на всички снимки го дават с този компонент, гаднярите. Сега гледам, че цялата хава излиза $170. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 Толкова е Мислех да си го правя по поръчка - по-скъпо излиза. А китайското говно за $25 не става. Т.е. за 30 мин ако ще го ползваш става. И то чат-пат. Нагласянето му е мъка и половина, обемисто, грозно, нестабилно... да продължавам ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 Дедо, голяма муха ми пусна, да знаеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 Еййй...откога врънкаш за такава джаджа, даже мислех че си си намерил вече... При почистването на Комсомол ми стана лошо като видях колко такива игри изхвърлиха отвътре... Васко, аз също мисля да купувам такива. Добре си преценил цена от 100-150 лева. Не повече. Търси из разни форуми и прочее. Ако напипаш нещо, свиркай и на мен. На мен ми се ще и от старите хазартни автомати да пипна, но там задачката е по-трудна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.