Grimjaur Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Да де Щото има и ракия за изпиване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Най-обичам хорица, които не разбират изкуството на Годзила срещу Трансформърс Тоз пък тоз. Пак изтреще. Годзила срещу Трансформърс се надявам да е нещо добро Такива сте сукалчета и двамата... Всъщност не е Годзила срещу трансформърс, а Гамера срещу трансформърс! Егати! За такава класика да не сте чували, пък ценители да ми се пишете. П.п. П.п.2 На ви, да не си лягате толкова неуки и тази вечер. А ако ви се рови, дори и оригиналната версия може да се намери все още. http://www.youtube.com/watch?v=a35LRrSrwL0&NR=1&feature=endscreen Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Ейиии.. Гамера!Като младежистче съм гледал "Свръхчудовище" 10-на пъти. Даже разучавахме магическите движения с ръцете Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Трепане на мутанти късно вечер не ми се отразява добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 War Thunder е голяма зарибявка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Пак се класирахме за финалите на Евровизията! Пак не се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 War Thunder е голяма зарибявка... Самолетите ли бре??? Снощи тествах, явно ми трябва лайв навигатор, че нещо ме вбесиха... Ще викам Ко*тора на спявка ================================= Понеже не разбирам от скара.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 Тия хлебарки ще ме подлудят! Одеве си играя на играта, стъпил съм с краката на земята и усещам как нещо ме полазва. Посягам с ръка, бутам го и виждам как няква огромна хлебарка тръгва да тича по мокета. Егати...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 в този сезон е по-вероятно да е житен бегач, а не хлебарка. особено ако не си успял да го настигнеш. edit: да ти се ъпдейтне скайпа за да ти пуска видеорекламки..... DAFUQ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 War Thunder е голяма зарибявка... Мхм Само че има доста идиоти,които като не могат да те убият просто те блъсват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 Тарана е добър прийом Видене, играта е зарибена, само малко разцъкване иска. Ред. Я направете една тема в раздела за игри, че да си бърборим на спокойствие.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 Тия хлебарки ще ме подлудят! Одеве си играя на играта, стъпил съм с краката на земята и усещам как нещо ме полазва. Посягам с ръка, бутам го и виждам как няква огромна хлебарка тръгва да тича по мокета. Егати...! http://insecta.bg/ Горещо ти препоръчвам тази фирма. Страхотна работа ми свършиха преди години. За сметка на това цените им са супер ниски. Ти обаче живееш в блок и не знам дали там ще можеш да се отървеш. Ред. Я направете една тема в раздела за игри, че да си бърборим на спокойствие..Има си цял раздел за тази цел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 Хм След малко ще направя Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 Понеже не разбирам от скара.... Само като ги гледам тея ребърца, без подправки, и ми е ясно, че нищо не разбираш... . Вчера денят ми мина в Open Beta-та на Neverwinter Online. Задава се много яка игра... Ако някой реши да пробва, аз съм в Shard Dragon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 Ванка, знам, че има цял раздел за игри Учудващо, но Тя и Той не ми е приоритетния раздел във форума, нищо, че пиша най-много тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 Готово,но малко постно в момента.После ще дооправям като се сетя за нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 Той nettrotbg му се е спяло като е писал поста. Нали в твоя пише - тема в раздела за игри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 Вчера денят ми мина в Open Beta-та на Neverwinter Online. Задава се много яка игра... Ако някой реши да пробва, аз съм в Shard Dragon! Аз пък не помня в кой сървър бях Верно е голяма зарибявка. Прави си дейлитата, че и за да идеш до тоалетната иска AD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 Не виждам телефон за Пловдив.Преди имаха хора в Пловдив. Явно вече нямат договор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 в този сезон е по-вероятно да е житен бегач, а не хлебарка. особено ако не си успял да го настигнеш. edit: да ти се ъпдейтне скайпа за да ти пуска видеорекламки..... DAFUQ?! Хлебарка си беше. 2-3см дълга, женска ориенталска хлебарка. Мамицата им! Настигнах го. Отделил съм си един прозрачен капак от малките шпиндели за дискове и си ги захлупвам, докато измисля как да ги убия. Давам си време един вид. http://insecta.bg/ Горещо ти препоръчвам тази фирма. Страхотна работа ми свършиха преди години. За сметка на това цените им са супер ниски. Ти обаче живееш в блок и не знам дали там ще можеш да се отървеш. Има си цял раздел за тази цел. Вчера и аз попаднах на тях докато ровех по нощите за фирми. Не виждам телефон за Пловдив. Аз им пуснах запитване, ще ти кажа какво са ми отговорили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 Само като ги гледам тея ребърца, без подправки, и ми е ясно, че нищо не разбираш... Като гледам, че не можеш различи ребра, гърди и бекон и ми става ясно ти колко разбираш... Споменаването на подправки извън марината пък е чинел направо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 В Кауфланд има едни "къщички за хлебарки"... 7бр в един капан снощи 5лв са 2 капана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 Имаме цяла тема за хлебарки, от много години. Там мисля е казано всичко, каквото може да се каже. Както и факта, че живееш ли в общежитие, не си ли капсуловаш жилището, и Господ не може да ти помогне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 Самолетите ли бре??? Снощи тествах, явно ми трябва лайв навигатор, че нещо ме вбесиха... Ще викам Ко*тора на спявка ================================= Понеже не разбирам от скара.... трябва да ти преподам 2-3 урока за агнета и скара , язък че пиеш толкова бира а не можеш си направиш качествено мезе Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 Тия хлебарки ще ме подлудят! Одеве си играя на играта, стъпил съм с краката на земята и усещам как нещо ме полазва. Посягам с ръка, бутам го и виждам как няква огромна хлебарка тръгва да тича по мокета. Егати...! 0888 916153 - Павел. Срещу 20 лв. ще ти реши проблема. Аз до преди седмица имах страшно много гадини, още повече, че съм и на първия етаж. Дойде напръска и сега от време на време само трупове събирам. Преди 2 години пак пръска и до тази пролет (2 години) нямах проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.