Psihara^^ Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Боре, виждам, че четеш. Я слез до долу и се качи отново набързо... По стълбите... На ръце! ... С тежести на коленете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Нещо забравено от далечното минало: Добро утро! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Толкова е забравено, че не се вижда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Баси спамърите. Вокса е на 4 поста от поредния гигантски майлстоун в изкуството на спама. Аз 16000 поста не бих успял да сътворя за цял живот. Ама гледам, че и Виден го застига с бясна скорост. Обаче дедото е шампион и дори не се е усетил за да го отпразнува. Сигурно няма да се усети и когато превърти брояча на форума. Хвърли едно очо тук Изразявайки мнение за филма, обиждаш мен, рийш ли? Моля? Това е доста малоумна позиция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Очи нямаш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Аз помислих, че се опитваш да постнеш някакво старо парче... Като това например: Е, къде изчезна Media. За сметка на това има Twitter, ебаси shit-a! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Уф, бях написал турболентно дълъг пост да се заям със Сотбиса, Раптора и Снежко... Тоз пък тоз. Пак изтреще. Годзила срещу Трансформърс се надявам да е нещо добро и то точно заради режисьора. Колкото до другото ти питане в темата за филмите - от време на време се мразя, да , но има филми, които СПОРЕД МЕН могат да се пропуснат на кино. Не съм голям фен на Стар трек, пък Дай го хард 5 никога не съм смятал да го гледам на големия екран, снощи дори заспах на филма, но бях много уморен . Така че за завършек, за да съм в крачка с тренда: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Не знам, напоследък въобще не ми се ходи на филми, в които главния герой са специалните ефекти... Като ше са гърмялки и пуцалки, предпочитам да участвам в тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Отивам към кухнята с полу-пълна чиния. По пътя пред мен изскача оса - нинджа. С един майсторски замах в посока на осата успявам да бутна очилата от лицето си и чинията от лявата ръка. Резултат - счупени цайси, счупена чиния, пиле и краставички из целия хол. Осата сигурно е умряла от смях, защото не я виждам повече. Добре, че избегнах казармата. Кой знае какъв кашкавален войник щях да стана Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Отивам към кухнята с полу-пълна чиния. По пътя пред мен изскача оса - нинджа. С един майсторски замах в посока на осата успявам да бутна очилата от лицето си и чинията от лявата ръка. Резултат - счупени цайси, счупена чиния, пиле и краставички из целия хол. Осата сигурно е умряла от смях, защото не я виждам повече. Добре, че избегнах казармата. Кой знае какъв кашкавален войник щях да стана ХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХААААА Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Не знам, напоследък въобще не ми се ходи на филми, в които главния герой са специалните ефекти... Като ше са гърмялки и пуцалки, предпочитам да участвам в тях Че то заради другите филми не си заслужава да ходиш на кино. Какво се гледа на кино според теб? Napoleon Dynamite? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 500гб инфо...върти тия флашки....добре, че рутера не е забил още... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 E.... толкова ми е скучно, че свалям некви епизоди на Arrow и Supernatural... а даже не ги гледам тия сериали... ГНУСНИ СЛЕДОБЕДИ! Човек като няма на работа, трябва да може да си ходи, а не да клепе като серГей станишев по пресконференции. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Ела да ми изкопираш данните от единия комп на другия Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Еми имам 750гб 7200рпм външен хард ... Чипровец 1, гр. Пловдив. Предлагам кафенце. Иначе имам и нон-стоп за бира до офиса. Заповядай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 500гб инфо...върти тия флашки....добре, че рутера не е забил още... Ела да ми изкопираш данните от единия комп на другия Искаш да кажеш, че имаш да прехвърляш половин терабайт и го правиш с флашки?? Лан портове нямат ли си тия компютри или си нямаш кабел? Освен това за рутера ясно, но флашките каква връзка имат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 бтв тъкмо щях и аз да си едитвам поста!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Ще е още по-лесно ако свали харда от стария и го закачи на новия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Ще е още по-лесно ако свали харда от стария и го закачи на новия... Хитро. И да му отиде гаранцията на новия... Иначе аз бих ползвал scp или rsync Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Свърших!!! С работата, мръсно копеле! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Аз предполагам, че не си си го виждал от 2007-ма година, големия сняг, така че никой не си е помислил нещо друго... Що не ми се обади като обеща? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Два лаптопа. По едно време и димни сигнали ми идеше да вкарам в действие. Кабел йок, а флашките са за особено големи файлове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Два лаптопа. По едно време и димни сигнали ми идеше да вкарам в действие. Кабел йок, а флашките са за особено големи файлове... Не може да няма кабел или рутер. Няма да имаш нет. Ако имаш нет през кабел, можеш да ползваш кабела, за да прехвърлиш информацията. Ако имаш безжичен нет, двата рутера спокойно могат да са си в мрежата и да си прехвърляш от единия на другия. Аз ако трябва да прехвърлям всичката информация от един на друг компютър посредством флашка, бих предпочел да не ползвам компютър изобщо. И без това после ще съм се разтреперал целия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Нека поясня - пуснал съм трансфера през уай-фая. През кабела не става, защото нямам кабел под ръка. Особено големите файлове(над 5гб) се мятат само на флашка, щото мрежата кляка. Никъде не съм казал, че нямам нет. Ред. И проблемни реално са само две библиотеки от по 30гб, другото си фърчи като олио в тиган.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Ред. И проблемни реално са само две библиотеки от по 30гб, другото си фърчи като олио в тиган..WinRar разбит на томове архив на по колкото гиги ти събират флашките. Опция само съхранение, че да не се опитва да компресира. И после по схемата с флашките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.