Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

в интерес на истината и аз мислех да си хаквам бокса но намирам на доста добри цени в интернет заглавия и за сега се въздържам.

а какво става с тоя ПС4 шЕ кърти ли вратове ? 

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Проблема е, че има заглавия, които не се предлагат в БГ и не могат да се намерят изобщо. Другия проблем е, че не се предлагат и в eBay, а най-големият проблем за Playstation 3 е, че на торент е по-трудно да се намери, отколкото да се купи от eBay. За XboX нещата седят по различен начин. До сега каквото съм търсил за PS3 и съм намирал без сийдъри, за Xbox го е имало с поне 10 човека сийдъри.

Ми ей виж това геймплей клипче на тоя ексклузив за PS4 и другото real-time демо на Unreal 4 енжина, пак за PS4. Имай предвид, че не са рендъри това. Реално си е заснето от играта, а също така имай предвид, че конзолата ще излезе около Коледа и тия неща ще изглеждат още по-добре.

http://www.youtube.com/watch?v=ivwgE_t8a5s

http://www.youtube.com/watch?v=tn607OoVoRw

Много мразя някой да дава лични вещи и услуги за работното място. Най-малкото, защото ВИНАГИ остава незабелязано. Нещо, което ще улесни мен и по всяко време мога да си го прибера - да, но да си ползвам личния лаптоп примерно, за в офиса, защото ония са стиснати и не искат да купят нов, айде няма нужда.

Ти си частник, за теб не важи. За другия пример, който си споменал говоря.

Не бъди дребнав...какво като остава незабелязано - нали пак на тебе ти е кофти, като не са ти осигурили това, дето ти се иска, а на тебе не ти се ще да си подобриш ежедневието със собствени средства, пък и не всички учреждения/фирми могат да осигурят всичко, от което човек има нужда...

П.П. И не позна - аз също така работя на щат и всичко в помещенията, които ползвам съм си го донесъл лично като не съжалявам дори и за миг, защото работата ми върви както трябва, на мен ми е приятно да имам всичко подръка, че и да ми плащат всеки месец за това, че ми е приятно да работя.

Не става въпрос за нещо, което ще ми е по-удобно като по-хубава мишка. Става въпрос за неща, които са ти нужни да си вършиш работата, като мобилен телефон примерно.

Ако ти изброя какво има в кабинетите ми сигурно ще кажеш, че съм луд...ама стига съм те убеждавал, защото явно и двамата няма да си променим позициите. Забелязал съм, че ти не обичаш да се чувстваш прекаран и си склонен да понасяш всякакви пасиви само и само да докажеш, че си прав, а всъщност ситуацията далеч не е така както я възприемаш и повечето от "прекарването" реално си го правиш ти, само и само да не излезе от тебе, щото така си го възприел и смяташ, че едикой си ти е длъжен да ти осигури нещо. Да, ама в живота не винаги нещата се нареждат идеално така както ти се иска и идва момент, в който претегляш плюсовете и минусите на положението и често се оказва, че колкото и да вложиш в работата си, пак си на далавера, че и междувременно работиш с кеф и по-ефективно, защото сам си се погрижил да ти е удобно. ;)

Според мен Ангел говори за ситуация от сорта - за да си върша работата ми трябва компютър. Не може без него, но от фирмата ти казват - ми намери си. Не, че може и без компютъра да си я свършиш и той само ще ти помогне.

Не е нещо от сорта - може да направиш сметки с лист на ръка, но на компютър ще е по-бързо. По скоро ситуацията е трябва да програмираш, но си намери компютър ние нямаме.

Според мен Ангел говори за ситуация от сорта - за да си върша работата ми трябва компютър. Не може без него, но от фирмата ти казват - ми намери си. Не, че може и без компютъра да си я свършиш и той само ще ти помогне.

Не е нещо от сорта - може да направиш сметки с лист на ръка, но на компютър ще е по-бързо. По скоро ситуацията е трябва да програмираш, но си намери компютър ние нямаме.

Точно за това говоря. Трябва ти мобилен телефон, за да си вършиш работата, но от фирмата се мотат и не ти предоставят. Нито телефон, нито служебна карта. Личния си телефон с личната си карта ли да ползвам в такъв случай?

Аре бе, двамата сериозни. Аз на крака им идвам, те бягат.. Кочове....

:FU:

Аре бе, двамата сериозни. Аз на крака им идвам, те бягат.. Кочове....

:FU:

Кой ти е бягал бре, калъф? Казах ти да дойдеш. До последния ден и час се не знаехте накъде сте. Тотални злета и резили.  :laughing:

Ей т'ва е щастие - в сюблимен момент се досетих, че в хладилника седи една забравена, запотена бира!

Тихо, виновни сте.

За какво по-точно? Че чаках някой до последно да каже нещо и да поръчам кег и да остана в Пловдив или че ви поканих направо да дойдете на село на теферич? Злета със злета. 

Баси спамърите. Вокса е на 4 поста от поредния гигантски майлстоун в изкуството на спама. Аз 16000 поста не бих успял да сътворя за цял живот. Ама гледам, че и Виден го застига с бясна скорост. Обаче дедото е шампион и дори не се е усетил за да го отпразнува. Сигурно няма да се усети и когато превърти брояча на форума.  :lol:

Повторно преброяване на мненията искам! Преди 1 седмица бях около 50 поста преди djadomraz, не може просто ей така за събота и неделя да спра да пиша около изборите поради силен махмурлук и той да навакса. Няма как да стане просто!

Хехехехе задминал съм те :rofl:

Godfather, on 16 May 2013 - 02:12, said:

Сигурно няма да се усети и когато превърти брояча на форума. :lol:

Хахаха ей за това се боря, да го превъртя тоя форум ама не се дава лесно той :)

Хахаха ей за това се боря, да го превъртя тоя форум ама не се дава лесно той :)

Хахаха, абе все си мисля, че ще видиш малко зор с 64-битовата архитектура. :lol:

Вие изключете ограничението за скоростта на пускане на нов пост пък да видиш какво мога да направя с един лек "хак" :) Така ще му натоваря ЛАН-а с request-и че mySQL-a ще му се огънат коленцата

Най-обичам хорица, които не разбират изкуството на Годзила срещу Трансформърс, да дават акъли не къде да ми е наклонено харесването.

Уф, бях написал турболентно дълъг пост да се заям със Сотбиса, Раптора и Снежко, но Асасина ми уби густото от четвъртъка. Дано спиш по-спокойно, булгаристан гиби. Прецака целия ден на даден човек, само щото ти е кеф. ГОлям големец си.

Лош чичко!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...