zlobil Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 в интерес на истината и аз мислех да си хаквам бокса но намирам на доста добри цени в интернет заглавия и за сега се въздържам. а какво става с тоя ПС4 шЕ кърти ли вратове ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Проблема е, че има заглавия, които не се предлагат в БГ и не могат да се намерят изобщо. Другия проблем е, че не се предлагат и в eBay, а най-големият проблем за Playstation 3 е, че на торент е по-трудно да се намери, отколкото да се купи от eBay. За XboX нещата седят по различен начин. До сега каквото съм търсил за PS3 и съм намирал без сийдъри, за Xbox го е имало с поне 10 човека сийдъри.Ми ей виж това геймплей клипче на тоя ексклузив за PS4 и другото real-time демо на Unreal 4 енжина, пак за PS4. Имай предвид, че не са рендъри това. Реално си е заснето от играта, а също така имай предвид, че конзолата ще излезе около Коледа и тия неща ще изглеждат още по-добре.http://www.youtube.com/watch?v=ivwgE_t8a5shttp://www.youtube.com/watch?v=tn607OoVoRw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Много мразя някой да дава лични вещи и услуги за работното място. Най-малкото, защото ВИНАГИ остава незабелязано. Нещо, което ще улесни мен и по всяко време мога да си го прибера - да, но да си ползвам личния лаптоп примерно, за в офиса, защото ония са стиснати и не искат да купят нов, айде няма нужда. Ти си частник, за теб не важи. За другия пример, който си споменал говоря. Не бъди дребнав...какво като остава незабелязано - нали пак на тебе ти е кофти, като не са ти осигурили това, дето ти се иска, а на тебе не ти се ще да си подобриш ежедневието със собствени средства, пък и не всички учреждения/фирми могат да осигурят всичко, от което човек има нужда... П.П. И не позна - аз също така работя на щат и всичко в помещенията, които ползвам съм си го донесъл лично като не съжалявам дори и за миг, защото работата ми върви както трябва, на мен ми е приятно да имам всичко подръка, че и да ми плащат всеки месец за това, че ми е приятно да работя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Не става въпрос за нещо, което ще ми е по-удобно като по-хубава мишка. Става въпрос за неща, които са ти нужни да си вършиш работата, като мобилен телефон примерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Ако ти изброя какво има в кабинетите ми сигурно ще кажеш, че съм луд...ама стига съм те убеждавал, защото явно и двамата няма да си променим позициите. Забелязал съм, че ти не обичаш да се чувстваш прекаран и си склонен да понасяш всякакви пасиви само и само да докажеш, че си прав, а всъщност ситуацията далеч не е така както я възприемаш и повечето от "прекарването" реално си го правиш ти, само и само да не излезе от тебе, щото така си го възприел и смяташ, че едикой си ти е длъжен да ти осигури нещо. Да, ама в живота не винаги нещата се нареждат идеално така както ти се иска и идва момент, в който претегляш плюсовете и минусите на положението и често се оказва, че колкото и да вложиш в работата си, пак си на далавера, че и междувременно работиш с кеф и по-ефективно, защото сам си се погрижил да ти е удобно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Според мен Ангел говори за ситуация от сорта - за да си върша работата ми трябва компютър. Не може без него, но от фирмата ти казват - ми намери си. Не, че може и без компютъра да си я свършиш и той само ще ти помогне. Не е нещо от сорта - може да направиш сметки с лист на ръка, но на компютър ще е по-бързо. По скоро ситуацията е трябва да програмираш, но си намери компютър ние нямаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Според мен Ангел говори за ситуация от сорта - за да си върша работата ми трябва компютър. Не може без него, но от фирмата ти казват - ми намери си. Не, че може и без компютъра да си я свършиш и той само ще ти помогне. Не е нещо от сорта - може да направиш сметки с лист на ръка, но на компютър ще е по-бързо. По скоро ситуацията е трябва да програмираш, но си намери компютър ние нямаме. Точно за това говоря. Трябва ти мобилен телефон, за да си вършиш работата, но от фирмата се мотат и не ти предоставят. Нито телефон, нито служебна карта. Личния си телефон с личната си карта ли да ползвам в такъв случай? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Аре бе, двамата сериозни. Аз на крака им идвам, те бягат.. Кочове.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Аре бе, двамата сериозни. Аз на крака им идвам, те бягат.. Кочове.... Кой ти е бягал бре, калъф? Казах ти да дойдеш. До последния ден и час се не знаехте накъде сте. Тотални злета и резили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Тихо, виновни сте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Ей т'ва е щастие - в сюблимен момент се досетих, че в хладилника седи една забравена, запотена бира! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Тихо, виновни сте. За какво по-точно? Че чаках някой до последно да каже нещо и да поръчам кег и да остана в Пловдив или че ви поканих направо да дойдете на село на теферич? Злета със злета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Баси спамърите. Вокса е на 4 поста от поредния гигантски майлстоун в изкуството на спама. Аз 16000 поста не бих успял да сътворя за цял живот. Ама гледам, че и Виден го застига с бясна скорост. Обаче дедото е шампион и дори не се е усетил за да го отпразнува. Сигурно няма да се усети и когато превърти брояча на форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Повторно преброяване на мненията искам! Преди 1 седмица бях около 50 поста преди djadomraz, не може просто ей така за събота и неделя да спра да пиша около изборите поради силен махмурлук и той да навакса. Няма как да стане просто! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Хехехехе задминал съм те Godfather, on 16 May 2013 - 02:12, said: Сигурно няма да се усети и когато превърти брояча на форума. Хахаха ей за това се боря, да го превъртя тоя форум ама не се дава лесно той Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Хахаха ей за това се боря, да го превъртя тоя форум ама не се дава лесно той Хахаха, абе все си мисля, че ще видиш малко зор с 64-битовата архитектура. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Вие изключете ограничението за скоростта на пускане на нов пост пък да видиш какво мога да направя с един лек "хак" Така ще му натоваря ЛАН-а с request-и че mySQL-a ще му се огънат коленцата Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Това ще е един от най-малоумните филми ever... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Най-обичам хорица, които не разбират изкуството на Годзила срещу Трансформърс, да дават акъли не къде да ми е наклонено харесването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Аз изразявам своето мнение за филма, ти твоето за мен? Булгаристан гиби... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Изразявайки мнение за филма, обиждаш мен, рийш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 No comment... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Уф, бях написал турболентно дълъг пост да се заям със Сотбиса, Раптора и Снежко, но Асасина ми уби густото от четвъртъка. Дано спиш по-спокойно, булгаристан гиби. Прецака целия ден на даден човек, само щото ти е кеф. ГОлям големец си. Лош чичко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Ти си много, много болен човек... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.