Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Отлагането на работата за последния момент е висша степен на увереност в способностите на индивида.

Psychosis, 15.05.2013

Психоза, ти си толкова голям, че даже сам не го осъзнаваш. :laughing:  Велика мисъл. Ще копирам Магданозчо!

:bowdown:

Предпочитам танковете  :laughing:

Стига с тия танкове. Пробвай малко самолети :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

При самолетите има 119258183751 пъти повече динамика.С танка само седиш кашон и пуцаш ;)

едит:пък и друго си е като вземеш armor piercing ammo :) 

Аааа, най мразя настройките на компа след преинсталация и то на Бозааааа.....Аааааааааааааааа!!! Чак ми иде пак да си запаля цигара....

:FU:

Две години и кусур има вече, откак не пуша...

Ред. Свалям и аз небесната пуцалка, да видим, ще има ли време за нея...

Кви са тия танкове бате.

Дръпнах инсталационния и почна да ми тегли 4ГБ-та карти и лайна и го спрях..... бахти играта къде останаха забавните игри като Worms от по 400мб....

Виден не може да прави печено агне, съобщавам го най-отговорно ! 

Кви са тия танкове бате.

Дръпнах инсталационния и почна да ми тегли 4ГБ-та карти и лайна и го спрях..... бахти играта къде останаха забавните игри като Worms от по 400мб....

Класика са. Васе, дисковете вече не са по 6 гб. Някак си и игрите не са по 400 мб. В смисъл нещата се развиват. 

А за агне недей се обажда. Най-малкото трябва да ни поканиш да изядем едно, че тогава. От 6 години ни лъжеш!  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Кви са тия танкове бате.

God Of War 4, Killzone 3 и Uncharted 3 са по 40ГБ парчето. 3 игри ~ 120ГБ.

А и двамата се едни сериозни...

Затькнис ве, сериозник...

God Of War 4, Killzone 3 и Uncharted 3 са по 40ГБ парчето. 3 игри ~ 120ГБ.

Да бе ясно ама да сравняваме god of war и танковете е меко казано малоумно , едната е класика (god of war) докато другата никога няма да бъде такава.

Ясно ми е че са големи новите игри ама в момента в който си продадох PC-то и си взех лаптоп - има няма 4-5 години не съм играл игри на компютър , xbox-a дава доста по-офертен геймплей..... на 50"  :thumbsup:

Лаптопите да го духат ! 

Видене, tower defense e. Пробвай я и ако ти хареса и се почувстваш леко надобрял, да правим cooperative.

Дедо, в София въздухът е много по-добре от Пловдив, да ме извиняваш.... А като ида в Банкя какво става...

И пак, Видене, аре идвай на Банкя да се напием! Аз всеки уикенд съм там общо-взето...

Банкя не е София. Ти иди в центъра около НДК или жълтите павета или примерно около централна гара и пак ми говори колко е хубав въздуха там.

Той Стефчо е по ролексите с диаманти, на мен стилът и начинът ми на живот не се връзва с необосновано скъпи вещи - когато си взема SLK (поне) и построя в имението си 4-етажна вила с басейн с олимпийски размери и хеликоптерна площадка...тогава сигурно ще си взема и един златен ролекс (или два, да има за разнообразие). :grin:

А иначе като каза за скъпи неща - единствените такива, които купувам са тези, които ми трябват за работата...в нея влагам доста и основно за професионална апаратура и нищо от по-нисък клас...сигурно и затова не ми остават пари за други скъпи работи. ;)

Е как един.Два естествено..Златен и платинен..Класика.

Все пак с това си вадиш хляба...Нормално е.

А да... :FU:

Абе нормално, нормално....ама ежедневно се сблъсквам с хора, които само чакат от учреждението в което работят, да ги снабди с това и онова и 1 лев не щат да сложат на работното си място, все едно няма себе си да улеснят и да си направят ежедневието по-приятно. :online2long:

Чувстват го като задължние да смучат пари от фирмата. Аз например си купих и монитора и мишката и клавиатурата за офиса. По ми е кеф тъй. ;)

Да бе ясно ама да сравняваме god of war и танковете е меко казано малоумно , едната е класика (god of war) докато другата никога няма да бъде такава.

Ясно ми е че са големи новите игри ама в момента в който си продадох PC-то и си взех лаптоп - има няма 4-5 години не съм играл игри на компютър , xbox-a дава доста по-офертен геймплей..... на 50"  :thumbsup:

Лаптопите да го духат ! 

То не става въпрос за класика или не. Дадох тези за пример, защото не съм виждал по-големи. World Of Warcraft също е над 20ГБ. Беше 15 преди последните 2 разширения. Просто текстурите, видеата и енжините стават по-големи, но е нормално. Няма как на 4ГБ да се сложи супер яка графика. Имаше един МОД за подобряване на текстурите в GTA 4, който беше 4-5ГБ.

Аз лично, на игра под 6ГБ гледам с подозрение в днешно време.

Иначе мнението ми за конзолите е същото. Някакси ми е по-удобно и приятно. Особено пък ако играя и с приятел.

Като хакнат Playstation 4, веднага ще си я взема, но оригинални игри за по 100лв бройката.... Аз да не работя за 6000лв на месец..

Абе нормално, нормално....ама ежедневно се сблъсквам с хора, които само чакат от учреждението в което работят, да ги снабди с това и онова и 1 лев не щат да сложат на работното си място, все едно няма себе си да улеснят и да си направят ежедневието по-приятно. :online2long:

Много мразя някой да дава лични вещи и услуги за работното място. Най-малкото, защото ВИНАГИ остава незабелязано. Нещо, което ще улесни мен и по всяко време мога да си го прибера - да, но да си ползвам личния лаптоп примерно, за в офиса, защото ония са стиснати и не искат да купят нов, айде няма нужда.

Ти си частник, за теб не важи. За другия пример, който си споменал говоря.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...