Sothbiss Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Отлагането на работата за последния момент е висша степен на увереност в способностите на индивида. Psychosis, 15.05.2013 Психоза, ти си толкова голям, че даже сам не го осъзнаваш. Велика мисъл. Ще копирам Магданозчо! Предпочитам танковете Стига с тия танкове. Пробвай малко самолети Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 При самолетите има 119258183751 пъти повече динамика.С танка само седиш кашон и пуцаш едит:пък и друго си е като вземеш armor piercing ammo Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Стига с тия танкове. Пробвай малко самолети Защо се опитвате да ми докарате нова беля на главата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Аааа, най мразя настройките на компа след преинсталация и то на Бозааааа.....Аааааааааааааааа!!! Чак ми иде пак да си запаля цигара.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Ти да не си ги спрял? Не настройките, цигарите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Две години и кусур има вече, откак не пуша... Ред. Свалям и аз небесната пуцалка, да видим, ще има ли време за нея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Кви са тия танкове бате. Дръпнах инсталационния и почна да ми тегли 4ГБ-та карти и лайна и го спрях..... бахти играта къде останаха забавните игри като Worms от по 400мб.... Виден не може да прави печено агне, съобщавам го най-отговорно ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Кви са тия танкове бате. Дръпнах инсталационния и почна да ми тегли 4ГБ-та карти и лайна и го спрях..... бахти играта къде останаха забавните игри като Worms от по 400мб.... Виден не може да прави печено агне, съобщавам го най-отговорно ! Класика са. Васе, дисковете вече не са по 6 гб. Някак си и игрите не са по 400 мб. В смисъл нещата се развиват. А за агне недей се обажда. Най-малкото трябва да ни поканиш да изядем едно, че тогава. От 6 години ни лъжеш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Той Виден и от скара не разбира.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 А и двамата се едни сериозни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Браво бе! Самолетите 8.5 гб! И после за танковете ще ми говорите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Така ли аз помня че за 1 час се свали и си мислех че е 4 гб е карай Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Кви са тия танкове бате. Дръпнах инсталационния и почна да ми тегли 4ГБ-та карти и лайна и го спрях..... бахти играта къде останаха забавните игри като Worms от по 400мб.... Виден не може да прави печено агне, съобщавам го най-отговорно ! God Of War 4, Killzone 3 и Uncharted 3 са по 40ГБ парчето. 3 игри ~ 120ГБ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 А и двамата се едни сериозни... Затькнис ве, сериозник... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Кой го казва!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Прияде ми се цаца с пържени картофи и бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 God Of War 4, Killzone 3 и Uncharted 3 са по 40ГБ парчето. 3 игри ~ 120ГБ. Да бе ясно ама да сравняваме god of war и танковете е меко казано малоумно , едната е класика (god of war) докато другата никога няма да бъде такава. Ясно ми е че са големи новите игри ама в момента в който си продадох PC-то и си взех лаптоп - има няма 4-5 години не съм играл игри на компютър , xbox-a дава доста по-офертен геймплей..... на 50" Лаптопите да го духат ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Видене, tower defense e. Пробвай я и ако ти хареса и се почувстваш леко надобрял, да правим cooperative. Дедо, в София въздухът е много по-добре от Пловдив, да ме извиняваш.... А като ида в Банкя какво става... И пак, Видене, аре идвай на Банкя да се напием! Аз всеки уикенд съм там общо-взето... Банкя не е София. Ти иди в центъра около НДК или жълтите павета или примерно около централна гара и пак ми говори колко е хубав въздуха там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Той Стефчо е по ролексите с диаманти, на мен стилът и начинът ми на живот не се връзва с необосновано скъпи вещи - когато си взема SLK (поне) и построя в имението си 4-етажна вила с басейн с олимпийски размери и хеликоптерна площадка...тогава сигурно ще си взема и един златен ролекс (или два, да има за разнообразие). А иначе като каза за скъпи неща - единствените такива, които купувам са тези, които ми трябват за работата...в нея влагам доста и основно за професионална апаратура и нищо от по-нисък клас...сигурно и затова не ми остават пари за други скъпи работи. Е как един.Два естествено..Златен и платинен..Класика. Все пак с това си вадиш хляба...Нормално е. А да... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Абе нормално, нормално....ама ежедневно се сблъсквам с хора, които само чакат от учреждението в което работят, да ги снабди с това и онова и 1 лев не щат да сложат на работното си място, все едно няма себе си да улеснят и да си направят ежедневието по-приятно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Чувстват го като задължние да смучат пари от фирмата. Аз например си купих и монитора и мишката и клавиатурата за офиса. По ми е кеф тъй. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Ами то си е за тях... Берое шампион. Оле-оле-оле....Браво.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 КЗЛ!!! Нема мое, нема твое - всичко е Берое! ================================================= Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Минава ми през главата точно сега,че това момче си получи една част от заслуженото ... http://ddamaskinov.free.bg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Да бе ясно ама да сравняваме god of war и танковете е меко казано малоумно , едната е класика (god of war) докато другата никога няма да бъде такава. Ясно ми е че са големи новите игри ама в момента в който си продадох PC-то и си взех лаптоп - има няма 4-5 години не съм играл игри на компютър , xbox-a дава доста по-офертен геймплей..... на 50" Лаптопите да го духат ! То не става въпрос за класика или не. Дадох тези за пример, защото не съм виждал по-големи. World Of Warcraft също е над 20ГБ. Беше 15 преди последните 2 разширения. Просто текстурите, видеата и енжините стават по-големи, но е нормално. Няма как на 4ГБ да се сложи супер яка графика. Имаше един МОД за подобряване на текстурите в GTA 4, който беше 4-5ГБ. Аз лично, на игра под 6ГБ гледам с подозрение в днешно време. Иначе мнението ми за конзолите е същото. Някакси ми е по-удобно и приятно. Особено пък ако играя и с приятел. Като хакнат Playstation 4, веднага ще си я взема, но оригинални игри за по 100лв бройката.... Аз да не работя за 6000лв на месец.. Абе нормално, нормално....ама ежедневно се сблъсквам с хора, които само чакат от учреждението в което работят, да ги снабди с това и онова и 1 лев не щат да сложат на работното си място, все едно няма себе си да улеснят и да си направят ежедневието по-приятно. Много мразя някой да дава лични вещи и услуги за работното място. Най-малкото, защото ВИНАГИ остава незабелязано. Нещо, което ще улесни мен и по всяко време мога да си го прибера - да, но да си ползвам личния лаптоп примерно, за в офиса, защото ония са стиснати и не искат да купят нов, айде няма нужда. Ти си частник, за теб не важи. За другия пример, който си споменал говоря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.