jozo Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Благодаря на всички за пожеланията, дори на тези които объркаха кой е рожденика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Ти още ли не си на масата??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 То търпаната беше по Гергьовден, днес сме си само с Галя двамата семейно. Не е хава 2-та празника да ти са едно до друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Гадно е, да.Влиза се в големи преразходи, а пък е и тъпо да ги сливаш, защото всички минават само с по един подарък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Честит рожден ден и от мен. Жив и здрав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Жоро, ЧРД, жив и здрав да си и само хубави неща. ----------- Природата в Габрово е уникално красива. Въздуха там става за дишане, за разлика от този в Пловдив и София. Преди да изсекат гората за да направят гребната по-голяма беше далече по-красиво. Ще ми се да го заринат обратно и да засадят отново дървета. Или да се направи един по-голям парк а не да се застроява лаута. Пловдив все по-малко ми харесва като място за живеене... И преди да са се възгордяли някои софианци - освен баровските кварталите непосредствено до Витоша, там останалото пък е в пъти по-зле. Швейцария от друга страна предвид правилната им политика (за разлика от нашенската), природата и чистотата почва да ме привлича много. Остава да кандърдисам жена ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Швейцария от друга страна предвид правилната им политика (за разлика от нашенската), природата и чистотата почва да ме привлича много. Остава да кандърдисам жена ми Дедо, ако искаш да видиш истинска гора (rainforest) в центъра на мегаполис, ела ми на гости. Един от основните принципи тук в градоустройството специално в нашето село е, че се оставя задължително ивица от девствената гора около всички слизащи от планината реки и потоци. Така обаче нерядко се случва някоя мечка или дори кугър да изкочат изведнъж в града, защото докато слизаш надолу по реката почти не можеш да забележиш човешка дейност, докато не свиеш за малко през обвивката от дървета и изведнъж се озоваваш насред улици, къщи и блокове. Иначе катерици, скънкове и ракуни са буквално на всяка крачка. Онзи ден щях да сгазя два биещи се ракуна на улицата. Изобщо не им пукаше от минаващите коли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Накара ме да се замисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Накара ме да се замисля Проблемът е единствено цената на живота тук. Трудно се преглъща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Е*ах си майката на телефона.. Винаги заради дребните неща... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Е*ах си майката на телефона.. Винаги заради дребните неща... Тухляса ли го? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Не, до там не стигнах, но последния ми бекъп е от преди 2 месеца, защото нямах място за нов и не ми се занимаваше. А само исках да му сменя версията на ROM-а....Сега направо го затрих и слагам друг, който исках да пробвам, но всичко от начало. Тоя прави и някви парчета.. Абе.. в най-добрия вариант съм 2 месеца назад... Поне съобщенията си запазих, а повечето ми важни приложения си запазват настройките автоматично..И тва щото не отделих малко време да направя нов бекъп преди да човъркам.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Проблемът е единствено цената на живота тук. Трудно се преглъща. Хубаво и евтино няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Изключително съм доволен от изборите, в които гласувах за първи път. Нямаше мутри, нямаше скандали и фалшификации, нямаше подслушване и разни агенти-провокатори и на всичкото отгоре спечелиха хората, за които гласувах и то убедително! Културно, с усмивки и с достойнство. За първи път в историята жена-премиер бива преизбирана, при това твърде убедително. Единствената прилика донякъде с българската ситуация е, че социологическите агенции тотално се издъниха в прогнозите, което мен изключително много ме зарадва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Изключително съм доволен от изборите, в които гласувах за първи път. Нямаше мутри, нямаше скандали и фалшификации, нямаше подслушване и разни агенти-провокатори и на всичкото отгоре спечелиха хората, за които гласувах и то убедително! Културно, с усмивки и с достойнство. За първи път в историята жена-премиер бива преизбирана, при това твърде убедително. Единствената прилика донякъде с българската ситуация е, че социологическите агенции тотално се издъниха в прогнозите, което мен изключително много ме зарадва. Ти това вярваш ли си като го казваш? Това, че не се допуска да се гърми и трещи и врещи по въпроса по цял ден в медиите не значи, че хората не го правят. Само че културно, интелигентно и най-вече без да се разбира. Защото не са идиоти и няма комунисти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Добре де, като твърдиш, че Кръстника не знае какво е в България - горе-долу разбирам. Ама да почнеш да му обясняваш как е в Канада... е т'ва вече утепа уибата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Ти това вярваш ли си като го казваш? Това, че не се допуска да се гърми и трещи и врещи по въпроса по цял ден в медиите не значи, че хората не го правят. Само че културно, интелигентно и най-вече без да се разбира. Защото не са идиоти и няма комунисти. Видене, имаш доста грешни представи за света. Не се врещи и крещи, да, защото все пак е въпрос на култура на обноските и комуникацията. Ако се държиш като мутра, просто хората ще те отсвирят и ще си останеш да си крещиш сам (тук лудите общо-взето не ги закачат много). Изключително просто е. И за комунистите изобщо не си прав - присъстват си съвсем официално в листите. Е, никой не ги бръсне за слива, но такъв е живота. Медиите бяха прекалено настроени на тази вълна и точно поради тази причина издънката със социологическите прогнози им дойде като шляпкане с мокър парцал. Почти цяла година предвиждаха от разни полове сериозно предимство на опозицията мераклии за властта, дори до последен момент даваха такова убедително предимство (тук такива щуротии като ден за размисъл и забрана за публикуване на резултати до приключването на вота няма), но в един момент, когато излязоха официалните резултати и нещата се обърнаха с главата надолу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Видене, tower defense e. Пробвай я и ако ти хареса и се почувстваш леко надобрял, да правим cooperative. Дедо, в София въздухът е много по-добре от Пловдив, да ме извиняваш.... А като ида в Банкя какво става... И пак, Видене, аре идвай на Банкя да се напием! Аз всеки уикенд съм там общо-взето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 12 детски Стели за 13 кинта...горе-долу бива. Липсват ми правилните двулитрови разфасовки :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Отлагането на работата за последния момент е висша степен на увереност в способностите на индивида. Psychosis, 15.05.2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Чудя се това горното за комплимент ли да го приема или за упрек....защото редовно го правя/ми се случва и винаги съм успявал, понякой път дори и в последната минута, че и даже не с отбиване на номера, а напълно качествено (по думите на тези, за които е предназначен продукта от работата). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Отлагането на работата за последния момент е висша степен на увереност в способностите на индивида. Psychosis, 15.05.2013 Very true. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Добре де, като твърдиш, че Кръстника не знае какво е в България - горе-долу разбирам. Ама да почнеш да му обясняваш как е в Канада... е т'ва вече утепа уибата... Викам да си задържаш свободните съчинения за лична консумация... Видене, имаш доста грешни представи за света. Не се врещи и крещи, да, защото все пак е въпрос на култура на обноските и комуникацията. Ако се държиш като мутра, просто хората ще те отсвирят и ще си останеш да си крещиш сам (тук лудите общо-взето не ги закачат много). Изключително просто е. И за комунистите изобщо не си прав - присъстват си съвсем официално в листите. Е, никой не ги бръсне за слива, но такъв е живота. Медиите бяха прекалено настроени на тази вълна и точно поради тази причина издънката със социологическите прогнози им дойде като шляпкане с мокър парцал. Почти цяла година предвиждаха от разни полове сериозно предимство на опозицията мераклии за властта, дори до последен момент даваха такова убедително предимство (тук такива щуротии като ден за размисъл и забрана за публикуване на резултати до приключването на вота няма), но в един момент, когато излязоха официалните резултати и нещата се обърнаха с главата надолу. Аз това много добре го разбирам, но не се заблуждавай, че няма лобиране, машинации, "дарения" за кампании, тикане на определени "удобни" кандидати и т.н. И не говоря непременно за Канада - навсякъде, където става въпрос за власт и пари е така. Мисълта ми беше, че никой от Народа не е засегнат по никакъв начин от тези неща поради две основни причини: 1. Положението в страната е стабилно и хората са доволни, имат прилични доходи и добър живот. 2. Който взима, взима с мярка, без да ощетява Държавата. Тук това никога не може да стане. Тук се краде до дупка, без смисъл, цел и посока и най-вече - без грам грижа за Нацията и Държавата. Краде се и от Народа, който и без това оглозгаха до кокал. Това са принципи в нЕкои "силно развити" африкански държави, но не и в цивилизования свят. Някак след 20 и кусур години като че ли на Народа започва да му писва. И то не толкова откъм обществено самосъзнание, а откъм тотално изгладняване и мизерия. И тази зима може да стане сериозно. Дано не се окажа прав, че в последните години доста познавам... Видене, tower defense e. Пробвай я и ако ти хареса и се почувстваш леко надобрял, да правим cooperative. Дедо, в София въздухът е много по-добре от Пловдив, да ме извиняваш.... А като ида в Банкя какво става... И пак, Видене, аре идвай на Банкя да се напием! Аз всеки уикенд съм там общо-взето... Нямам нерви за такива игри... Имам няколко на телефона и са ми докарвали твърде високо кръвно... Предпочитам танковете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Викам да си задържаш свободните съчинения за лична консумация...Викай си, не ми пречиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Принципно няма проблем и тонове глупости да изпишеш. А тъй като не съм у вас, баш ми е през кайсиите дали ти преча или не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.