Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Верно и двамата сме рогати ама аз имам днес РД.  :grin:  Благодарим  все пак за пожеланията.

Честито и на liquid понеже го знам, че и той е на моята дата.

Ах тия мегалан са големи гадинки...Пускам си днеска компа сутринта и имам интернет връщам се след 1 час и нямам интернет.Добре че имат опция за удължаване след малко ще ходя да го плащам.

@kotora, системите им са автоматични. Не го правят щото са лоши и т.н. Но друг въпрос е, че имам двама колеги, бивши админи на мегалан, като единия им е бил шеф, та знам доста за тях - достатъчно, за да не припаря никога до тях...

Знам че са автоматично,но трябваше още в 12 часа да е спрял интернета не в 10 сутринта.Ясно е че са зле,но тук няма друга алтернатива.

Ама то си е описано в инфо-то :) Няма значение. Освен два имени дни, си имам и два рождени :) Кой като мен :)

Благодаря, че все пак сте се сетили :)

Галчето има най-ужасната зодия за жена :), а именно козирог. Как може да я объркате и да я пишете, че е раждана май.

Галчето има най-ужасната зодия за жена...

Лош, лош, лош Сотбис! Галя, не го слушай ; Жоро и ти (btw ЧРД :) )

П.П. Абе за к'во всички продължавате да честитите на Галя, след като ви каза, че няма РД днес...

Пламене, те държат да си кажат пък :) Нека ги оставим :)

Ангеле, sothbiss, ще ти кажа аз на теб. На мен си ми харесва зодията. Мисля, че лесно се спогаждаме с хората. Ти си гледай работата :lol:

Пък и аз знам, че ме обичаш, така че каквото и да говориш...

Бъркам си в носа и чакам да ме одобрят за новия лаптоп....И така, носоровейки, осъзнавам, че филмчетата по бейби тв вече са ми интересни...Патология..

:FU:

http://ninjakiwi.com/Games/Tower-Defense/Play/Bloons-Tower-Defense-5.html

Хайде някой, който е добър на TD да дойде да си правим Co-op, че се обринах от малоумници...

Какво е това???

Между другото някой отрази ли HEROES VI? Аз нямам място да го сложа... 

Да, разцъках кампаниите, докато не стигнах до демоните. Те ми се сториха прекалено скучни и я зарязах. Общо взето бива, но лично аз предпочитам V.

Какво е това???

Между другото някой отрази ли HEROES VI? Аз нямам място да го сложа... 

Като фен на поредицата го чаках като топъл хляб, НО това е ебати зверската простотия. 100 крачки назад в развитието на играта. Ако трябва да класирам игрите Heroes, които съм играл, а те са 3, 4, 5 и 6, то класацията за мен е: на първо място - 3 old school класик, няма мърдане от върха. На второ място - 5 много добре изпипана с доста нови неща вкарани в нея и с двата експанжъна става медец. На трето - 4 малко се поизложиха след 3-ката, но също игра над която съм прекарал доста часове. И на последно място - 6 нищо общо с предишните части, изцяло променен gameplay и при това към по-зле, за мен лично почти невъзможна за игра, направих й ~10 часа и я изтрих. Ако искаш може да я пробваш, ама Heroes VI e еквивалента на Command & Conquer 4: Tiberian Twilight. От върха, да се свлечеш на дъното

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...