Antares Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 Време е за малка нощна работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Китаристът на In the woods Одвар Мои е опънал търнака... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Галченцето - ЧРД! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Галя - честито! И весело прекарване! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Галя, да си жива и здрава и от мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Верно и двамата сме рогати ама аз имам днес РД. Благодарим все пак за пожеланията. Честито и на liquid понеже го знам, че и той е на моята дата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Ах тия мегалан са големи гадинки...Пускам си днеска компа сутринта и имам интернет връщам се след 1 час и нямам интернет.Добре че имат опция за удължаване след малко ще ходя да го плащам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 ЧРД, Галя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 @kotora, системите им са автоматични. Не го правят щото са лоши и т.н. Но друг въпрос е, че имам двама колеги, бивши админи на мегалан, като единия им е бил шеф, та знам доста за тях - достатъчно, за да не припаря никога до тях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Знам че са автоматично,но трябваше още в 12 часа да е спрял интернета не в 10 сутринта.Ясно е че са зле,но тук няма друга алтернатива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Жоре, така става като имате един общ акаунт във Фейса.... Да си жив и здрав! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Ама то си е описано в инфо-то Няма значение. Освен два имени дни, си имам и два рождени Кой като мен Благодаря, че все пак сте се сетили Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Галчето има най-ужасната зодия за жена , а именно козирог. Как може да я объркате и да я пишете, че е раждана май. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Честито Галя. Споко и моята е козАрог все по някав начин се спогажда човек с тая зодия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Галчето има най-ужасната зодия за жена... Лош, лош, лош Сотбис! Галя, не го слушай ; Жоро и ти (btw ЧРД ) П.П. Абе за к'во всички продължавате да честитите на Галя, след като ви каза, че няма РД днес... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Пламене, те държат да си кажат пък Нека ги оставим Ангеле, sothbiss, ще ти кажа аз на теб. На мен си ми харесва зодията. Мисля, че лесно се спогаждаме с хората. Ти си гледай работата Пък и аз знам, че ме обичаш, така че каквото и да говориш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Какво е сплаш демидж? Да ти се спука кутийката с кисело мляко, докато я друсаш зверски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Бъркам си в носа и чакам да ме одобрят за новия лаптоп....И така, носоровейки, осъзнавам, че филмчетата по бейби тв вече са ми интересни...Патология.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Извинения към Галя.Явно блея. Поздрав Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 http://ninjakiwi.com/Games/Tower-Defense/Play/Bloons-Tower-Defense-5.html Хайде някой, който е добър на TD да дойде да си правим Co-op, че се обринах от малоумници... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 http://ninjakiwi.com/Games/Tower-Defense/Play/Bloons-Tower-Defense-5.html Хайде някой, който е добър на TD да дойде да си правим Co-op, че се обринах от малоумници... Какво е това??? Между другото някой отрази ли HEROES VI? Аз нямам място да го сложа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Да, разцъках кампаниите, докато не стигнах до демоните. Те ми се сториха прекалено скучни и я зарязах. Общо взето бива, но лично аз предпочитам V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Роднина, милиционер, роднина, милиционер.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Какво е това??? Между другото някой отрази ли HEROES VI? Аз нямам място да го сложа... Като фен на поредицата го чаках като топъл хляб, НО това е ебати зверската простотия. 100 крачки назад в развитието на играта. Ако трябва да класирам игрите Heroes, които съм играл, а те са 3, 4, 5 и 6, то класацията за мен е: на първо място - 3 old school класик, няма мърдане от върха. На второ място - 5 много добре изпипана с доста нови неща вкарани в нея и с двата експанжъна става медец. На трето - 4 малко се поизложиха след 3-ката, но също игра над която съм прекарал доста часове. И на последно място - 6 нищо общо с предишните части, изцяло променен gameplay и при това към по-зле, за мен лично почти невъзможна за игра, направих й ~10 часа и я изтрих. Ако искаш може да я пробваш, ама Heroes VI e еквивалента на Command & Conquer 4: Tiberian Twilight. От върха, да се свлечеш на дъното Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 ЧРД jozo...Желая много здраве и все хубави работи...И Галя да слушка много.. Иначе: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.